Addil er både sjov og dygtig kørelærer, man føler sig hurtig tryg. Bedste og sjoveste forløb. Kæmpe anbefaling herfra! Yallah bye!
See what reviewers are saying
Super god køreskole, mega fleks og dygtig lærer. Bestod begge prøver i første hug
Vil du have både et kørekort og en sjov oplevelse?
Addil er både sjov og dygtig kørelærer, man føler sig hurtig tryg.
Bedste og sjoveste forløb.
Kæmpe anbefaling herfra!
Yallah bye!
Super god køreskole
Gofast bedste køreskole
Jeg har lige taget mit kørekort hos gofast virkelig professionel Kørelære bedste i branchen bestod begge prøver første gang
Hvis i leder efter en kør
Fik meget god undervisning, generelt god oplevelse med deres lærer og med det praktiske og teoretiske.
Super god
Rigtig god køreskole med høj faglighed og en rolig undervisningsform. Der bliver taget tid til at forklare tingene grundigt, så man føler sig tryg og klar til prøverne. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, virkelig god kørelære, hurtigt overstået. Anbefales 100%.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, kan klart anbefales. Kørerlæren hjælper sikkert og forstående gennem hele forløbet, så man føler sig klar til prøven. 10/10 oplevelse.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Addil er en super god kørelære og kan varmt anbefales.
Bedste køreskole🙏🙏
Bedste køreskole nogensinde
Bedste køreskole nogensinde, jeg har været på 3 forskellige og det her var klart den bedste, han er meget præcis med hvad han siger og har gode forklaringer på alt du overhovedet tænker på at spørger ham om, der ikke et spørgsmål jeg ikke har fået et præcist svar på.
Mvh Vandmelon🍉
Jeg skiftede til gofast køreskole
Jeg skiftede til gofast køreskole, da jeg havde brug for en kørelærer der kunne være mere fleksibel ift. job osv. Her var Addil enormt hjælpsom og tog sig tid med mig selvom de skæve tider. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første omgang. Kan kun anbefales
Bedste kørelærer i dk 🔥💪
Takket være Adill gik jeg hurtigt fra…
Takket være Adill gik jeg hurtigt fra nybegynder til kørekort i hånden. Professionel og flink kan klart anbefales!
Beste køreskole i Danmark kan klart…
Beste køreskole i Danmark kan klart anbefalede det for alle fik kortet på første forsøg og faktiske oplevelse med kørelærer Adil
Virkelig god køreskole hurtigt, nemt og billigt
Virkelig god køreskole hurtigt, nemt og billigt, kørelæreren meget indforståede og hjælpsom virkelig glad for at have valgt den her køreskole
Bedste kørelære i københavn klar…
Bedste kørelære i københavn klar anbefaling
Bedste køreskole i Kbh!
Super fedt forløb, hvor der er plads til at kunne passe sine ting ved siden af, og stadig på opfyldt alt man har brug for. Addil har været en tålmodig og sjov kørelærer der har hjulpet mig igennem alt. Nu står jeg med et kørekort og har bestået begge prøver i første hug, det siger en del for en jyde der kører første gang i København 😆
Meget god, fleksibel og billig køreskole
Kan kun anbefale Go Fast køreskole. Min kørelære Addil har været god, fleksibel og støttende under hele forløbet, hvilket resulterede i teori og køreprøve bestået i første forsøg. Stor anbefaling!!
Bedste kørelære nogensinde
Bedste kørelære nogensinde. Generhvervelse af kørekort under 10 dage. Super hurtig og hjælpsom person ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️