Vi bestilte en gamer stol tirsdag den 25 og da vi modtog bekræftelsen stod der intet om leveringstid eller om den var sendt. Prøvede efter nogle dage at skrive på chatten, men uden succes. Stolen kom... See more
Company replied
Jamen Jamen .. så lykkedes det at få varen hjem.. dog med lidt forsinkelse ... Varen var ca. 14 dage undervejs.. pga. Div helligdage/weekend i tyskland. Efter at have læst andre anmeldelser af g... See more
Det er support i verdensklasse, havde lidt problemer men de hjalp mig igennem med alle mine spørgsmål med venlighed. Kunne jeg give syv stjerner havde i fået det takker herfra gogame.dk Mvh Rene
Company replied
Jeg havde i fredags d. 22/09/17 bestilt en Race Pro rød gamer stol. Det var alle pengene værd, GoGame.dk kan jeg stærkt anbefale til folk der mangler sig en ny og god gamer stol. Leveringen var... See more
Gogame.dk er specialiseret i gaming stole, vi har et af Danmarks største udvalg af Gamer Stole. Hvad end du søger den med den bedste komfort eller den til den bedste pris.
Denmark
Min kæreste har den 27/10 købt en gamerstol hos Gogame.dk til 1395. De har været hurtige til at trække pengene, men vi har ikke set nogen stol.
Vi har skrevet til dem, men har intet hørt.
Hvis vi ikke har hørt noget fra dem senest onsdag, har vi tænkt at gå videre med denne, Det er super trist, at det skal være sådan
Jeg bestilte min stol d. 21/10, og har kun modtaget en ordre bekræftelse. Så det er ikke rigtigt, så går til banken. Håber Gogame, gider at svarer. Ellers kontakter jeg nok politiet.
Der er flere fupsider. Prøv at søg på cvr: 38288075. Virker hjemmesiderne bekendt!?
Myfurn har fået nyt navn....hold jer langt væk fra dem
Virkelig dårlig oplevelse. Bestilte 20/10 to stole og pengene trak de 24/10 hvor jeg formodede at de blev sendt. Har endnu ikke set nogle stole eller hørt fra gogame selvom jeg har skrevet til dem flere gange. Frygter det er svindel.
MIN TÅLMODIGHED ER OPBRUGT!
D. 3. OKTOBER 2017 bestilte jeg en STX GAMINGSTOL RØD 1695,- kr. til min søns fødselsdag d. 7. oktober. Via chatten havde jeg fået en god service ifm. KØB af stolen. Stolen nåede ikke frem, som lovet til fødselsdagen, men kom dog d. 9. oktober. Min søn var vildt glad for at have fået sit højeste ønske opfyldt, men ville dog hellere have modellen TARMAC GAMERSTOL HVID 1595,- kr., hvorfor jeg kontaktede GoGame via chatten igen. INTET PROBLEM! Jeg skulle blot skrive en mail med ordrenummeret på den stol jeg havde modtaget samt hvilken model den skulle byttes til. Jeg ville modtage en returlabel, så jeg kvit og frit kunne sende den første stol retur. Jeg modtog denne gang ingen ordrebekræftelse, hvorfor jeg kontaktede GoGame via chatten, som oplyste, at min nye bestilling ville afgå samme dag fra lageret dvs. onsdag d. 18. oktober og forhåbentlig blive leveret fredag, så min søn endelig kunne få sin fødselsdagsgave. D.d. dvs. d. 15. NOVEMBER har jeg stadig en kæmpe kasse stående med den stol, der skal ombyttes. Jeg har ikke modtaget en returlabel. Jeg har fortsat ingen ordrebekræftelse modtaget på den nye stol. Det er umuligt at få kontakt via chatten, som nu også er lukket helt ned. Det er umuligt at få telefonisk kontakt med GoGame. Jeg har sendt indtil flere mails løbende, men intet svar fået retur.
I min sidste mail til GoGame d. 8. november, har jeg forsøgt igen, igen at få dem til at tage ansvar og komme til tasterne, så ombytningen kunne ske i al fordragelighed og jeg ikke skulle skrive på Trustpilot samt politianmelde. INTET SVAR!!!
MIN TÅLMODIGHED ER NU OPBRUGT! Jeg kan se, via alle de anmeldelser som er på Trustpilot, at mønstret er helt det samme. USMAGELIGT!
Overvejer at kontakte programmet 'Svindlerjagt'.
Ordrenummer: 2715

Fup firma
Trækker pengene uden at sende varen. Umulig at komme i kontakt med, både pr, telefon og mail.
Adr. findes ikke i virkeligheden, har været på den....
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA.

Reply from GoGame.dk
Stadigvæk ikke modtaget min gamerstol, som er bestilt den 20/10 og betalt den 23/10. Umulig at komme i kontakt med, og der siden virker virker ikke.
Hvorfor svarer men kun nogen af kunderne herinde?
Tror det er fup og fidus

Reply from GoGame.dk
Jamen Jamen .. så lykkedes det at få varen hjem.. dog med lidt forsinkelse ...
Varen var ca. 14 dage undervejs.. pga. Div helligdage/weekend i tyskland.
Efter at have læst andre anmeldelser af gogame kan jeg konstaterer at der er lidt komunikations/kontakt problematik.. især på Telefon tid. Mail er dog acceptabel..og en egentlig ordrebekræftigelse har jeg ikke modtaget ..
Så sæt lidt mere tid af til Telefonen,
Men Sønner er meget glad for stolen .:))
Vh. Jesper C
Skal man skrive en anmeldelse på trustpilot for at få en reaktion? I har i hvert fald endnu ikke svaret på min mail 😒 - kun et autosvar om at vende tilbage hurtigst muligt... hvornår er det??
Jeg bestilte en stol for 15 dage siden. Pengene blev trukket dagen efter, men stadig ingen stol. “Lidt” ventetid på leveringen overlever jeg nok😉. Det værste er dog, at jeg ingen ordrebekræftelse har modtaget, og derfor ikke engang kan følge min ordre på jeres side... med der til hørende tvivl om i overhovedet eksisterer???
Jeg ville ønske jeg havde tjekket trustpilot, inden jeg placerede min ordre ved jer. Så ville jeg aldrig have bestilt ved jer, og havde dermed sparet mig selv for en del irritation (ingen stol) og bekymring (pengene er væk).
Jeg håber stadig på at modtag stolen, eller i det mindste en bekræftelse, så jeg kan følge ordren og ved den er på vej.
Venlig hilsen Line
Kæmpe fupfirma, der jo er ikke eksisterende. Lad være at købe noget derfra. Har bestilt en stol for 14 dage siden. Der kommer ingen ordrebekræftelse. Når man ringer, bliver telefonen ikke taget, når man sender en meddelelse eller mail, er der bare autoreply på.
FØJ!!
Meget tilfreds kunde. Hurtig svar når man skriver til GoGame.
STOP - ADVARSEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOGAME.DK er et svindel firma, vi har brugt 2 uger med daglige mails for at få leveret vores varer der er betalt. De kommer med søforklaringer, når de endelige vender tilbage. ( HVILKET FØRST SKER NÅR VI TRUER MED POLITIANMELDELSE)
STOP køb på denne side, det er et SVINDEL FIRMA.

Reply from GoGame.dk
Al for sen levering (14 dage efter bestilling), ingen info herom, og umulig at komme i kontakt med på både telefon og chat.

Reply from GoGame.dk
Købte og betalte en kontorstol som blev betalt/trukket på MasterCard kontoen den 30.10.2017.
Jeg skrev til firmaet, leveringen gerne måtte udskydes til lidt senere, men har ikke hørt en smule fra dem.
Har skrevet op til flere mails og ringet utallige gange - uden resultat.
Kommer nu ganske meget i tvivl om jeg har dummet mig ved at bestille en kontorstol hos Gogame.dk
Mon der i det hele taget kommer en Gaming stol som skal bruges til barnebarnets fødselsdag?
Det er blot imponerende, at der skal en anmeldelse på Trustpilot for at få firmaet ud af røret - nu kan jeg jo så kun håbe og tro på det passer det de skriver i svaret herunder...
Det ville jo klæde dem at sende en mail direkte til min postkasse.
men vi får jo se om denne anmeldelser yderligere skal redigeres.
Det har jo indtil nu ikke givet respons at skrive på nedenstående
E-mailadresse.
Larmende tavshed fra firmaet side når man ønsker at ophævehandlen - det er da simpelthen mageløst...
På trods af flere mails og forsøg på opkald til deres chatforum, får man stadig intet svar - jeg har meddelt firmaet jeg ikke vil have kontorstolen og derfor have refunderet beløbet - stadig uden resultat.
Hvad skal man snart gøre og gribe i, de lader til at være totalt uden for pædagogisk rækkevidde i det firma...
Det eneste konkrete jeg har hørt, er den melding der kom her på Trustpilot om hvor glade de er for at modtage feedback kunderne...
JA HALLO - det er nu 4 dage siden...
''Offentliggjort 4 dage siden
Kære Ib, tak for din anmeldelse - vi er altid glade for at modtage feedback.
Jeg kan se at du har ønsket levering D.14 November, derfor er denne ikke fremsendt fra vores lager. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp, skal du være meget velkommen til at sende os en e-mail på info(a)gogame.dk - så vender vi tilbage på mandag.
Rigtig god weekend.
Mvh, GoGame.dk''
MEN NEJ GOGAME JEG ØNSKER IKKE NOGET SOM HELST FRA JER UD OVER MINE PENGE - mon det skulle være så svært at forstå?
Passer meget dårligt med hvad der står om KUNDESERVICE:
KUNDESERVICE
Hos GoGame.dk forsøger vi altid at være mest mulige tilgængelige når du har behov for os. Derfor kan du altid sende os en e-mail på info(a)gogame.dk – vi besvarer e-mails inden for 2 – 3 timer i vores åbningstid. Du kan også fange os på live chatten, chatten finder du højre side af skærmen, hvor der står ”spørgsmål?”. Med et enkelt klik er du i gang med at chatte med en kundeservice medarbejder.
Vores åbningstider er hverdage 10.00 – 15.00 – i dette tidsrum kan du forvente overstående svartider.
Vi har desværre ingen telefonisk kundeservice i uge 40 + 41. Men er at fange på chatten og e-mail.
BETALING
Hos GoGame.dk kan du betale med følgende betalingskort: Visa, Visa/Dankort, MasterCard, MasterCard Debit, Visa Electron, Visa Debit samt American Express. Alle betalinger og kortoplysninger behandles sikkert, via. En SSL-Krypteret forbindelse. Alle vores betalinger behandles i al fortrolighed af stripe, som er verdens førende og mest velkendte udbyder af online betalingsløsninger.
Ved betaling indtastet betalingsoplysninger, heraf.: Kortnummer, Udløbsmåned og år samt CVC kode, som er den 3 cifret kode på bagsiden af kortet.
BEMÆRK!
Vi trækker først beløbet fra din konto, når ordren er pakket og har fået det første scan i vores afgangshal.
FRAGT & LEVERING
Ved bestilling af et produkt hos GoGame.dk – kan du forvente en leveringstid på maksimalt 5 hverdage. Det betyder at fra den dag du bestiller, begynder vores dage at tælle 24 timer efter ordreafgivelse.
Alle vores produkter leveres i dobbelt emballage med DPD og PostNord.
Vi bringer altid til hoveddøren første gang, lykkedes det ikke for PostNord at leverer ved hoveddøren, bliver pakken indleveret i din nærmeste pakkeshop, hvor pakken kan afhentes samme dag.
Vi har sørget for at det er nemt at handle på GoGame.dk – derfor kommer der ikke noget ekstra gebyr på din ordre. Vores lager er placeret i Tyskland, men leveres af PostNord. Alle fragt og forsendelses omkostninger er inkluderet i prisen.
HOLD NU LIGE FEST OG FERIE...
FARCEN FINDER INGEN ENDE...
Nu har jeg mindsanten fået et svar tilbage på en mail fra den 3. november - som jeg gensendte i dag, hvor jeg igen igen beder om at ophæve købet.
SE SÅ SVARET:
Hej Ib,
Tak for din mail.
Vi kan desværre ikke returnerer pengene, før du har afvist at modtage pakken eller undladt at hente den på posthuset/pakkeshoppen, jeg kan se at din pakke har forladt transit iht. leveringsønske på din ordre. Når vi modtager pakken retur, vil beløbet blive tilbageført inden 14 dage fra modtagelsen.
- | GoGame.dk
E. info(a)gogame.dk
GoGame.dk – Danmark’s Største Udvalg Af Gamer Stole!
DET ER JO SIMPELTHEN UDEN SIDESTYKKE I HISTORIEN...
Og så lige den seneste mail...
Hej Ib,
Tak for din mail og dine fine ord ☺. Pakken er afsendt se eventuelle vedhæft.
Det er desværre alle de dårlige anmeldelser på TrustPilot, Simon spies havde ret, hver gang der kommer dårlige anmeldelser på nettet, stiger salget. Derfor er der utrolig travlt i øjeblikket. Vi forsøger at følge med så godt vi kan, når du har indtastet et ønske, kontakter vi dig ikke for at komfirmerer dette, så sender vi det så du har det til den ønskede dato, i dette tilfælde måske en dag i forvejen. Men da vores lager er placeret i Tyskland, så sender vi hellere en dag for tidligt ☺.
- GoGame.dk
E. info(a)gogame.dk
GoGame.dk – Danmark’s Største Udvalg Af Gamer Stole!

Reply from GoGame.dk
I tager ikke telefonen, svare ikke på mails, chatten er lukket, og facebook siden er lukket ned, og i er ikke på adresse. Hvordan pokker får jeg fat i jer, da jeg bestilte gave til min søn var leveringstiden 1-5 dage, i har ovenikøbet skrevet at den er sendt, det er 12 dage siden jeg bestilte og min søn har haft fødselsdag og fik ikke sin gave, jeg har ovenikøbet skrevet en Mail at jeg vil ha handlen til at gå tilbage, så jeg kan købe en gave til min søn et andet sted, men der sker ikke en skid og det er for useriøst, går i min bank imorgen og hvis nødvendigt til min lokale politistation for at høre hvordan jeg står, kan jo se at det ikke bare er en upser, da mange ikke har fået deres vare, selvom i har trukket pengene.
Svar til jeres svar, jeg fik denne Mail d 24 oktober. Og nu skriver du at i ha sendt d 30 oktober Hej Linda,
Tak for din mail.
Ja din ordre er afsendt i går og forventes få et Dansk pakkenummer i løbet af dagen så den er sporbar, dermed skulle være på levering en af de kommende dage ☺.
Rigtig god dag.
Fjernet

Reply from GoGame.dk
De skriver 1-4 dages leveringstid, sender en ordrebekræftigelse og trækker pengene. Mere hører du ikke fra dem. Chatten er ikke online i den angivne tidsperiode, mails bliver ikke besvaret inden for 4 timer (hvis nogensinde) og telefonen bliver ikke taget.
Jeg bestilte en stol her d. 24/10 og efter flere mails blev jeg i mandags forsikret om at den var sendt, har intet modtaget af hverken tracking eller pakke og man kan ikke få svar.
Giver dem ugen ud på et svar inden jeg betragter det som et fupfirma og så afbestiller min ordre og hvis jeg intet høre må det jo være politianmeldelse.
Skulle stolen dukke op eller kundeservice kontakte mig, vil jeg selvfølgelig tage anmeldelsen op til revurdering.
Edit: 08/11 - Stolen er nu kommet frem og er glimrende kvalitet. Så helt fup er det ikke. Men pga. den manglende kundeservice og information ville jeg ikke anbefale nogen at handle der nogensinde. Men ret skal være ret.
Jeg har haft et meget langt og kedeligt forløb med jer.
Den 10 oktober bestiller jeg en gamerstol til min datter som havde fødselsdag d 20 oktober.
Da i reklamer med at have 1 - 3 dages leveringtid, under jeg mig over den 18. oktober stadig ikke har modtaget noget.
Jeg skriver i chatten med en af jeres kollegaer der fortæller at postnord har skrevet at vi skulle have nægte at modtage pakken den 18. oktober. Dette ved jeg ikke er sandt da hele familien var i Rønbjerg feriecenter i uge 42, dok kan fremsendes.
Hun tilbyder at gensende den med en note om at jeg selv henter den på posthuset.
Jeg har stadig intet hørt.
Har efterfølgende sendt 4 mails som ikke er blevet besvaret, her snakker vi inden for de sidste 4 dage.
Her reklamer i med at svare inden for 4 timer. Jeg skriver at jeg ønsker mine penge retur.
Dette er selvfølgelig heller ikke sket.
Jeg har besluttet at give jer 24 timer mere, hvorefter jeg følger mig nødsaget til at lave en politianmeldelse og vil opfordre andre kunder til det samme.
Eftersom jeg heller ikke har et ordrenr har jeg selv opfundet et.
/Lotte Lauritsen
Og ikke engang respons fra jer?!
Seriøst, det kan da ikke passe at I har trukket knap 1000kr fra min konto og I ikke sender mig er produkt.
Jeg oplever at have fået fra stjålet 1000kr af et firma! Jeres firma - og I har det åbenbart rigtig godt med denne adfærd, siden I på ingen måde giver respons på mails, opkald eller anmeldelser!
I har TRUKKET mine penge, I har ikke engang givet mig et ordre nr, som jeg kan indenrificere den købte varer ved. Jeg har nada, og I har mine penge!!
Vil I definere det som tyveri?
Eller vil I i dialog, og få varen afsendt?
Pt opleves sagen som et tyveri fra min side.

Reply from GoGame.dk
Vi har fået stolen. Dog med noget forsinkelse. Var lige ved at tro at der var noget galt og måtte rykke efter den flere gange. Synes det er lidt ærgerligt at det er så svært at få fat i dem. Vi har lige fået stolen og samlet den. Og den ser fin ud. Lige nu kæmper vi lidt med at få stolen indstillet idet man ikke kan sætte den op eller ned i højden. Men vi håber at få en løsning på det snarest.