GoGame.dk

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Jamen Jamen .. så lykkedes det at få varen hjem.. dog med lidt forsinkelse ... Varen var ca. 14 dage undervejs.. pga. Div helligdage/weekend i tyskland. Efter at have læst andre anmeldelser af g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er support i verdensklasse, havde lidt problemer men de hjalp mig igennem med alle mine spørgsmål med venlighed. Kunne jeg give syv stjerner havde i fået det takker herfra gogame.dk Mvh Rene

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde i fredags d. 22/09/17 bestilt en Race Pro rød gamer stol. Det var alle pengene værd, GoGame.dk kan jeg stærkt anbefale til folk der mangler sig en ny og god gamer stol. Leveringen var... See more

Company details

1. Home Furniture Shop

Information provided by various external sources

Gogame.dk er specialiseret i gaming stole, vi har et af Danmarks største udvalg af Gamer Stole. Hvad end du søger den med den bedste komfort eller den til den bedste pris.

Snyd

Har ligeledes oplevet de trækker pengene uden at sende hverken bekræftigelse, selve varen eller er til at komme i kontakt med på telefon, mail eller anden måde.

29 October 2017

Fup fup fup

Gogame.dk trækker kun pengene - de sender ingen stol og returnerer heller ikke pengene på trods af, at de har accepteret at købet skal annulleres.
Gogame.dk kan ikke anbefales !!!

28 October 2017
Rated 1 out of 5 stars

Stol lever ikke op til det lovede og firmaet kan efterfølgende ikke kontaktes!!

Jeg har købt en gamerstol af firmaet, og er blevet meget skuffet. Jeg var i kontakt med dem via mail før købet, der svarede de hurtigt på mit spørgsmål om hvorvidt stolen som lovet på hjemmesiden virkelig kunne indstilles på alle de måder jeg havde brug for. Dette bekræftede de at den kunne. jeg modtog stolen lige på et hængende hår ifht. min søns fødselsdag pga. leveringstiden var 7 dage, frem som de skrev på hjemmesiden max 5 dage. Da stolen var samlet og taget i brug, kunne jeg så konstatere, at den ikke kunne indstilles i sædet, som jeg ellers var blevet forsikret om...Jeg henvendte mig pr. telefon- ca. 5 gange ialt, og på diverse mails til dem, men intet svar... Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at købe gennem dette firma, desværre. Kvalitet og service hænger slet ikke sammen med prisen i min optik.

27 October 2017
Rated 3 out of 5 stars

Lang leveringstid men pæn stol.

Så modtog vi endelige stolen.
Med 13 dages leveringstid (med weekend)
Jeg var bange for at i var et fup firma. Da der var nogle som havde skrevet det på nettet når man googlede jer. Men nu kom stolen, og den ser rigtig fin ud. Manden er igang med at samle den nu.
Jeg har ændret min rating, fra 1 stjerne til 3. Da jeg stadig synes at jeres kontakt/kundeservice var ret ringe. Men stolen er pæn.
Jeg kan så læse at i har haft travlt og i har sat en midlertidig leverings tid på op til 12 dage pga. Efterspørgsel. Så det er måske derfor.
Jeg synes også det er mærkeligt i hæver ens penge lang tid før i sender varen.
Jeg lader den gamle tekst stå.

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan i kan være så lige glade med at tage telefonen, svare på chatten eller emails.
Jeg bestilte en stol d. 17. Okt.
Og fik en mail med ordre nummer, og at bestillingen var modtaget.
I trak pengene d. 19 okt.
Jeg prøvede så at komme i kontakt med jer d. 24 okt. da jeg gerne ville have et tracking nummer. Da jeg ikke havde modtaget stolen endnu?? I skrev stolen lige var blevet sendt, og jeg ville modtage en mail hvor der ville være tracking nummer jeg kunne tracke efter kl 16:30.
Jeg fik intet..
Dagen efter prøvede jeg igen at ringe i tog den ikke trods utallige forsøg. Så fik jeg en mail senere på dagen at nu var varen sendt og jeg kunne tracker varen efter kl. 16:30.
Der var bare ikke noget nummer?
Jeg troede så det var mit ordre nummer på 2997, og prøvede med det og min email på jeres hjemmeside, der skete ikke en skid.. Men nu var det jo for sent at ringe med jeres kontakt tider, så jeg skrev en mail om manglende tracking nummer. Den har i dags dato stadig ikke svaret på. Og jeg har prøvet at ringe i dag mange gange i hele jeres telefon tid, chatten er nede, og mail er dybt godnat..
Jeg kan se andre har haft samme problemer her inde, og jeg mener jo at i som nyopstartet firma skulle få styr på at kontakte jeres kunder, eller i det mindste tage telefonen.
Det var en gave fra hele familien til min lillebror, og nu står vi uden gave i morgen og med uvished om den overhoved kommer.. Jeg mener nu jeg bestilte i god tid, da i skrev 2 til 5 dage på levering, og jeg bestilte for 10 dage siden..!! Kan se andre skriver her inde i håb på svar fra jer, nu i ikke svare på mail, chat eller telefon..! Så nu vil jeg da prøve her...
Må jeg gerne få mit tracking nummer så jeg kan se at i overhoved har sendt min ordre.. For i den mail i har sendt har jeg ingen garanti på at den overhoved er sendt, andet end at det skriver i..

Nu har I svaret her inde på min anmeldelse, så vil jeg da lige tilføje at hvis i har læst hele min lange smører, så kan i se at jeg HAR prøvet at tracke min pakke med mit ordre nummer på jeres hjemme side, der sker intet.. Den kommer bare tilbage til siden, og jeg modtager heller ingen mail hvis det er det der er meningen.

Opdatering igen igen..
Der kommer intet frem. Den opdatere bare siden så man kan skrive det samme igen, og sådan bliver den ved..

27 October 2017

Hej Rosita,

Du kan spore din ordre ved at gå til: https://gogame.dk/folg-ordre/, indtast dit ordrenummer og din e-mail. Jeg kan se at din pakke ligger hos PostNord.

Mvh, GoGame.

//Opdatering

Du kan følge din pakke på følgende link: https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=01327032872872&locale=en_DE

Konkurrence snyd..?

Konkurrence snyd..?

Jeg deltog i en spændende konkurrence om en gamer stol på deres Facebook side og den 19 oktober blev jeg udtrukket som vinder og blev jo super glad..
Jeg skrev på mailadressen jeg blev bedt om men fik intet svar ej heller autobesked om at den var modtaget. Ved andre konkurrencer plejer man heller ikke skulle sende besked på mail men på Messengers/firmaets Facebook side..

Den 20 sender jeg en Messengers besked og spørger om den er modtaget og får besked om at jeg burde få svar i løbet af dagen, der var travlt pga ferie.
Hørte stadig intet og skrev så på Facebook opslaget den 24 da Messenger beskeder ikke kunne gå igennem og undrede mig.. fik intet svar, men kunne resten af dagen ikke se deres side.. Det kan jeg så igen nu..
Skrev så en ny mail igår den 25 og fik en automail tilbage om at den var modtaget og jeg i ventetiden kunne spille et iPhone spil gratis- Som om jeg havde noget at bruge det til...?

Jeg har stadig intet hørt fra dem og har snakket med en anden der efter 2 uger heller ikke har modtaget sin gevinst, så derfor skriver jeg nu her og håber på at det hele er en fejltagelse og jeg meget snart modtager stolen jeg har vundet...?

Men lige nu er jeg bange for at jeg for første gang er blevet snydt af et fusker firma, for det føles desværre sådan..
Modtager jeg stolen sletter jeg selvfølgelig min anmeldelse igen når den kommer..

Hilsen en virkelig ærgerlig vinder 😢

26 October 2017
Rated 2 out of 5 stars

Når man køber en stol som koster over …

Når man køber en stol som koster over 2500kr har man rimelig høje forventninger. Det levede de desværre ikke op til. Hård stol. Siderne er plastik agtige og fodstøtten er mega ikke-justerbar. enten er den der ellers er den der ikke. Kan tydelig mærke de har købt disse stole i asien til max $75-$105 og vidersælger dem til overpriser. Anbefaler ikke :)

21 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Charlie, tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Du har helt ret til, 2500 kr forventer man en høj kvalitetsstol, det er også derfor at det indkøbte parti er stærkt nedsat til 1400 kr. Naturligvis er produktet produceret i asien, men at oversælge dem er ikke tilfældet, det vil ikke kunne lade sig gøre at holde en stol til $105 på knap 1.400,- med fragt og uden at snyde moder Danmark for told og moms penge :-).

Rated 5 out of 5 stars

God service og fine produkter

20 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Lasse, tak for din fine anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Kan ikke anbefales

Jeg kan kun give 1 stjerne min historie er den samme som flere andre de trækker beløbet samme dag man bestiller men sender ikke varen med det samme jeg bad om et track nummer og svar på om den var afsendt da den stod som behandler den 12-10 og den var bestilt den 10-10 så troede den var på trapperne og ville sikre mig jeg var hjemme. fik at vide at den var sendt og burde være der fredag(den 13) eller mandag(den 16) så jeg sad hjemme og ventede der kom intet og der stod stadig behandler Så jeg rykkede igen og tirsdag hvor jeg også sad og ventede på posten Fik så en opdatering på deres side om at den var afsted og de beklagede forsinkelsen...så de løj for mig om torsdagen at den var afsendt nå men der står 1-4 dages levering og der var stadig intet track nummer så jeg ventede hjemme igen onsdag men ingenting onsdag aften bipper min telefon det er min postnord app som har sporet en pakke til mig som lige er blevet afsendt fra Melle i Tyskland! det vil sige der er gået 1 uge fra de tager mine penge til de sender varen og det med fra en dags levering kan ikke lade sig gøre fra Tyskland så nu venter jeg på at den kommer enten fredag eller mandag/tirsdag. Kan se at andre har samme historier og firmaet antyder at det er løgn og ar ordre numre ikke er rigtige hvis de antyder det med denne post giver jeg oplysninger her så folk selv kan logge ind og se. Jeg synes det her er under alt kritik jeg har ikke noget imod at handle i Tyskland bare jeg ved varen kommer derfra jeg er ok med forsinkelser men at få ødelagt min efterårsferien med ungerne fordi jeg er gang besværet og derfor skal vente på posten (som jeg gjorde dem opmærksom på) fordi de ikke kan holde sig til sandheden eller har meget rod i deres systemer er meget kritisabelt

Det er igen en usandhed den stod som lager vare derfor bestilte jeg den hos jer og ikke en anden hvis jeg ville have en som var i restordre havde jeg valgt den røde i stedet! jeg er ikke blevet gjort bekendt med restordre på noget tidspunkt!! dette er det første svar jeg fik fra jer og her taler vi om fredag for en uge siden! kan ikke læse noget om Restordre her
og derud over er der ikke kommet flere mails fra jer der kom en status opdatering på min ordre på jeres side med i beklager forsinkelsen men at den var sendt her er mailen
Hej Arnold,

Den er sat til levering fredag senest mandag. Jeg kan give dig et konkret svar senere på dagen, når PostNord har opdateret denne forsendelse ☺

Alternativt kan du altid live-følge ordren på vores hjemmeside ☺

Rigtig god dag

MED VENLIG HILSEN,
GoGame.dk
og her min ordre bekræftelse

Tak for din ordre
Vi har modtaget din ordre, og den er nu ved at blive ekspederet. Du kan se dine ordredetaljer nedenfor.

Ordre nr. 2806
Produkt Antal Pris
Race Pro Gamer Stol Orange 1 1.195 DKK
Subtotal: 1.195 DKK
Fragt: Gratis - PostNord
Betalingsmetode: Betal med betalingskort
Total: 1.195 DKK
Kundeoplysninger

der er intet nævnt om restordre. helt ærligt det ville klæde et firma meget mere og undskylde og indrømme sine fejl i stedet for at lyve for kunder og når de fortæller om deres oplevelser her på siden giver i indtryk af at vi lyver. Det er noget som får mig fra irriteret til sur. Havde i i stedet for skrevet med det samme at der er restordre og om jeg ville vente have en anden eller ophæve handlen (som de fleste gode netbutikker gør) eller i det mindste sagt det første gang jeg spørger. Jeg vil lige nævne jeg har sendt 2 mails efter den første hvor jeg ikke har fået svar.

Hvis stolen er i orden og i vil indrømme her på siden at det er som jeg beskriver det så kan det være jeg retter på stjernerne og anmeldelsen

19 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Arnold, tak for din fine anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Du har bestilt en restordre varer og accepteret betingelserne ved bestilling, derfor den lange afsendelsestid, hvilket vi også har gjort dig opmærksom på flere gange i de e-mails du har sendt til vores kundeservice.

Har du yderligere spørgsmål eller skal vi hjælpe med en kreditering, skal du være velkommen til at kontakte os på info@gogame.dk

Rated 2 out of 5 stars

Fin stol en dag forsinket men pyt

Fin stol en dag forsinket men pyt

Man får hvad man betaler for ellers må man jo smide 1500-3000 et andet sted..

God kundeservice!

Edit

Stolen er nu stort set i stykker armlænets polstring er faldet sammen.

Havde håbet på den holdte lidt længere tid..

Med de anmeldelser der er tør jeg ærligt ikke at sende den ind på reklamation hold jer væk fra disse firmaer

17 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Mathias, tak for din fine anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Det er support i verdensklasse

12 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Find, tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Vi er glade for at det blev løst og du fik samlet stolen med lidt hjælp :-)

Rigtig god dag.

Rated 3 out of 5 stars

De trak pengene på mit kort med det …

De trak pengene på mit kort med det samme, før de skrev de sendte varen. De skrev de ville sende varen, men har ikke modtaget min vare, og man kan ikke ringe dem op.

10 October 2017

Kære Kevin,

Tak for din fine anmeldelse, vi er altid glade for at få feedback :-).

Som det angivet på vores hjemmeside er der ikke telefonisk support uge 40 + 41, derimod er der live chat og e-mail support hverdage kl.10 - 15. Jeg kan se at vi har trukket beløbet samme dato som varen er afsendt fra vores lager.

Har du yderligere spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os på chatten eller sende os en e-mail. Du kan naturligvis også give os et ring fra mandag igen.

Jeg kan dog se på sporingen at din pakke er på vej til dig.

Alt perfekt

Har bestilt en gamerstol. Vild med den

3 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Dorte, tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Vi er glade for at den er faldet i god smag :-).

Rated 3 out of 5 stars

Vi bestilte en gamer stol

Vi bestilte en gamer stol tirsdag den 25 og da vi modtog bekræftelsen stod der intet om leveringstid eller om den var sendt. Prøvede efter nogle dage at skrive på chatten, men uden succes. Stolen kom efter en lille uge, man kunne foretrække track and trace eller ihvertfald en mail om at varen var afsendt.

3 October 2017

Reply from GoGame.dk

Kære Rikke, tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at modtage feedback.

Vi har været klar over problematikken, man modtager fremover tracking nummeret direkte på mail efter afsendelse. Men vi lære naturligvis af vores fejl og håber at i blev glade for den nye stol :-).

Race Pro Gamer Stol

Jeg havde i fredags d. 22/09/17 bestilt en Race Pro rød gamer stol.
Det var alle pengene værd, GoGame.dk kan jeg stærkt anbefale til folk der mangler sig en ny og god gamer stol. Leveringen var på plads, jeg bestilte den en fredag og den kom tirsdag, perfekt kondition og dejligt design.

GoGame 5/5! :D

- Tak for en god oplevelse :)

27 September 2017

Take a closer look