Het is een goede ervaring omdat het product doet wat het moet doen! Bovendien is het een heel erg veel milieu vriendelijker dan andere producten en dan is het zo mooi dat het echt vlakbij geproducee... See more
See what reviewers are saying
Super handig wasmiddel! Het ruikt lekker en werkt goed. Heel handig in gebruik en het scheelt opbergruimte. Daarnaast ook nog een stuk minder vervuilend. Ik zou het zeker aanraden!
Top product. Super kwaliteit, ruikt lekker en wordt snel geleverd. Handig om bijvoorbeeld op vakantie mee te nemen, maar ook voor dagelijks gebruik in huis.
Er zit erg weinig geur aan de was met deze wasstrips en ik schrok ervan dat het schadelijk is voor waterorganismen met langdurig effect, evenals veroorzaken van huidirritatie en schadelijk voor de oge... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Green Splash Wasstrips produceert en verkoopt duurzame wasstrips voor zowel de wasmachine als de vaatwasser. Onze missie is om het hele proces, van productie tot levering, zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Daarom worden onze wasstrips geproduceerd in Duitsland, met grondstoffen die we zoveel mogelijk binnen Europa sourcen. We vermijden zoveel mogelijk schadelijke chemicaliën en plastics, zodat jij kunt wassen op een schone en efficiënte manier. Kies voor Green Splash: compact, duurzaam en effectief wassen zonder plastic afval.
Contact info
Startbaan 6, 1185 XR Amstelveen, Amsterdam, Netherlands
- 0202339931
- info@greensplash.eu
- greensplash.eu
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er zit erg weinig geur en bevat schadelijke stoffen
Er zit erg weinig geur aan de was met deze wasstrips en ik schrok ervan dat het schadelijk is voor waterorganismen met langdurig effect, evenals veroorzaken van huidirritatie en schadelijk voor de ogen.

Reply from Green splash
Super handig wasmiddel
Super snelle levering
Super snelle levering. Nette verpakking. En ervaringen met product zijn prima.
Top!! Blij met de wasstrips
Erg blij met de wasstrips. Fijne geur, duidelijke gebruiksaanwijzing en super fijn dat het duurzamer is! Over all heel blij mee dus en zeker een aanrader.
Green splash fresh breeze wasstrips top!
Ik heb de groene wasstrips gebruikt.
Ruiken heerlijk in de verpakking! Makkelijk te doseren en na het wassen ruikt de was ook lekker fris.
Ik ben erg tevreden
Werd snel geleverd, staat een duidelijke instructie op de achterkant en maakt echt prima schoon! Erg tevreden
Het is een goede ervaring omdat het schoon wast. Dat het veel minder schadelijke stoffen In de natuur achter laat!!
Het is een goede ervaring omdat het product doet wat het moet doen!
Bovendien is het een heel erg veel milieu vriendelijker dan andere producten en dan is het zo mooi dat het echt vlakbij geproduceerd wordt.
Dus geen transport kosten!!!
De geuren zijn heerlijk en het gebruik…
De geuren zijn heerlijk en het gebruik ervan is erg gemakkelijk! Levering was heel snel. Fijn idee dat de strips duurzamer zijn dan de meeste andere wasmiddelen.
Top product
Top!!
Super lekker wasmiddel. Ruikt erg lekker en werkt ook heel effectief; alle vlekken gingen eruit! Snelle levering
5 sterren voor Green Splash
Ik ben ontzettend tevreden met de wasdoekjes van Green Splash. Ze zijn makkelijk in gebruik. Daarnaast is de geur echt heerlijk - fris en aangenaam, waardoor wassen een stuk leuker wordt.
Ook vind ik het fijn dat ze handig verpakt zijn, zodat je ze makkelijk kunt opbergen of meenemen op vakantie. Kortom: een fijn wasproduct dat ik iedereen kan aanraden.
Het is een eerlijk product met alleen natuurlijke grondstoffen. Heel gemakkelijk in gebruik, geen verspilling door teveel waspoeder.lekkere frisse geur
Het is een eerlijk product met alleen natuurlijke grondstoffen. Geen gedoe met flessen of waspoeder lekkere frisse geur
Fantastisch product
Fantastisch product, goede manier om de was te doen op een ecologische manier!
De wasstrips bevallen heel erg goed
De wasstrips bevallen heel erg goed. De was ruikt fris en schoon. De verpakking is compact en neemt weinig ruimte in. De strips zijn eenvoudig in gebruik en perfect gedoseerd, je gebruikt nooit te veel. Kortom: een praktische en milieuvriendelijke keuze met een goed wasresultaat!
Eenvoudig in gebruik
Eenvoudig in gebruik. Alle vlekken gaan er uit, zelfs de hardnekkige baby vlekken… ook vind ik het ideaal voor de hand wasjes en mee op reis.
Enorm blij met deze duurzame green…
Enorm blij met deze duurzame green splash wasstrips. Eenvoudig te gebruiken en mijn was ruikt waanzinnig lekker. Benieuwd naar de andere geuren!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.