Company details

4. Meat Products
  5. Nut Shop
  6. Produce market

Written by the company

Happiey is een online halal supermarkt die is ontstaan uit iets heel simpels: waarom moet je nog steeds naar meerdere winkels voor je boodschappen, terwijl dat eigenlijk gewoon thuisbezorgd kan worden? Via onze app bestel je gemakkelijk alles op één plek. Van halal vlees en kip tot groenten, fruit, kruiden en internationale producten die je normaal alleen bij gespecialiseerde winkels vindt. Wij geloven dat halal boodschappen net zo toegankelijk moeten zijn als elke andere supermarkt, maar dan met betere service, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. We letten veel op kwaliteit en verpakking. Producten worden zorgvuldig behandeld en netjes bezorgd, zodat je ontvangt wat je verwacht. Geen verrassingen, geen onduidelijkheid. Je weet wanneer we komen en wat je krijgt. Gewoon praktisch en betrouwbaar. Ons assortiment blijft groeien en wordt actief aangevuld op basis van wat klanten zoeken en missen in andere winkels. Daardoor combineren we dagelijkse boodschappen met producten die je niet overal kunt krijgen. Alles overzichtelijk in één app zodat je niet meer hoeft te zoeken. Happiey is er voor gezinnen, liefhebbers van goed eten en iedereen die halal eet of dat graag wil proberen. Geen ingewikkeld gedoe, maar een moderne manier van boodschappen doen waarbij gemak en vertrouwen centraal staan. Bestellen, aannemen en klaar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Het vlees was echt lekker

Het vlees was echt lekker. Duidelijk kwaliteitsvlees.

10 April 2026

Hoi Gary,

Fijn dat het vlees zo goed in de smaak viel en dat je de kwaliteit hebt kunnen ervaren, daar doen we het voor 😊

We hopen je snel weer terug te zien bij Happiey!

Goed bedrijf

Voor de eerste keer vlees besteld, goed vlees, netjes en snel afgeleverd. Goede service.

25 March 2026

Hey Michael!
Heel erg leuk om te horen dat zowel het vlees als de snelheid en de service goed zijn bevallen! Wij vonden het ook heel leuk dat we bij jullie mochten bezorgen.

Hopelijk tot snel weer!

Rated 5 out of 5 stars

Bestellen en bezorgen is makkelijk gegaan

Bestellen is makkelijk gegaan, met bezorgen, kreeg ik vlak van te voren een melding dat ze er bijna zijn. En omdat ik geen gebruik had gemaakt van de korting, hebben ze extra vlees erbij gedaan. Echt attent!!

23 March 2026

Wat leuk om te horen! 😄
Fijn dat alles soepel is verlopen en dat de bezorging duidelijk was. En natuurlijk konden we het niet laten om je een extraatje mee te geven 😉
Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer bij Happiey!

Liefs, Team Happiey 💛

Een happiey ervaring :)

Snelle levering, goede klantenservice en vriendelijke bezorger :)

6 March 2026

Hoi Carlo! 😊
Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering, onze klantenservice en natuurlijk de bezorger. Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een nieuwe bestelling.

Liefs, Team Happiey💛

Rated 5 out of 5 stars

Hele verse producten en super…

Hele verse producten en super bezorging! Ik ga vaker bestellen

3 March 2026

Hey Debbie! 😊
Super bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de producten en de bezorging. We kijken ernaar uit om je vaker te mogen verrassen met lekkere en verse producten!

Liefs, Team Happiey💛

Supergoede online supermarkt ‼️🤗

Website en app is erg overzichtelijk en het is gemakkelijk om je boodschappen te bestellen ‼️
Supergoede service bij vragen en erg snel netjes bezorgd ‼️
Echt aanrader!!
Ben er super blij mee,ik ga zeker vaker bestellen en vertel het hier rond😇

3 March 2026

Lieve Elvira,

Wat een prachtige review, dankjewel!! 🥹💚 Superfijn om te horen dat je onze website en app overzichtelijk vindt en dat alles makkelijk te bestellen is. En dat je zo tevreden bent over de service en bezorging, daar doen we het echt voor 🙌

Dat je vaker gaat bestellen én ons overal zo support en rondvertelt, waarderen we enorm. Dankzij mensen zoals jij kunnen we blijven groeien en onze naam verder verspreiden in de buurt 💚

Rated 5 out of 5 stars

Eerste bestelling gedaan en het was…

Eerste bestelling gedaan en het was echt top! Vlees was super mals, ik heb er heerlijk van kunnen koken. Verschillende producten die ik kan bestellen voor buitenlandse keukens, geweldig!!

12 February 2026

Hoi Niya!

Superleuk om te horen dat je zo hebt genoten van je eerste bestelling 😊
Fijn dat je bij ons ook producten voor buitenlandse keukens hebt gevonden!

Liefs, Team Happiey 💛

Heel tevreden Happiey!

Heel tevreden Happiey!! Bestellen ging makkelijk en de producten kwamen snel, netjes en goed gekoeld aan. De kwaliteit was top en alles voelde vers — zeker voor herhaling vatbaar!

Hi Luna,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊
Fijn dat bestellen makkelijk ging en dat alles snel, netjes en goed gekoeld is aangekomen. Mooi dat de kwaliteit zo goed beviel, daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Nu al 2x een bestelling gedaan en wij…

Nu al 2x een bestelling gedaan en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service echt een aanrader.
Ook het vlees is erg lekker daar hoef ik niet meer voor naar de slager.

16 February 2026

Dag Susan,

Wat fijn om te horen! 😊
Leuk dat je al twee keer bij ons hebt besteld en dat zowel de service als de kwaliteit goed bevallen. En dat je speciaal voor het vlees niet meer naar de slager hoeft maakt ons natuurlijk extra trots!

Vriendelijke bezorging, goede producten

Vriendelijke bezorging op afgesproken tijd 👍🏽 producten vers, alles zag er netjes uit. Heel tevreden met mijn eerste bestelling!

12 February 2026

Hey Peggy,

Vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd en alles netjes ontvangen, daar worden we blij van! 😊
Fijn dat je eerste bestelling zo goed beviel en hopelijk tot snel weer!

Nieuwe topzaak

Eindelijk een mogelijkheid om buitenlandse producten ook te laten bezorgen! Heerlijk vlees laten bezorgen en ook nog kruiden waarvoor ik normaal naar de Aziatische groothandel moet. En nog snel en netjes bezorgd ook.

Beste Timothy,

Wat leuk om te horen! 😊
Fijn dat je nu ook je buitenlandse producten en kruiden gewoon thuis kunt laten bezorgen en dat het vlees goed beviel. En mooi dat alles snel en netjes is aangekomen, daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Ik zag de bestelbus een keer…

Ik zag de bestelbus een keer voorbijrijden en werd nieuwsgierig, dus besloot het eens te proberen. Een bestelling geplaatst en die werd netjes op tijd bezorgd. De bezorger was erg vriendelijk en alles verliep heel soepel. Het eten was van hoge kwaliteit en smaakte echt goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

10 February 2026

Hey Yoeri,

Leuk dat je ons eerst voorbij zag rijden en daarna besloot het te proberen! 😊
Fijn dat alles soepel verliep, netjes op tijd was en dat de kwaliteit goed beviel. Hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, vriendelijkheid, bestelling netjes op tijd en op de hoogte gehouden van de bestelling. Is echt een aanrader!
Ik ga hier wel vaker bestellen.
Goed bezig Happiey dank je wel 😊

15 February 2026

Hi Hayat,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊
Fijn dat alles netjes op tijd was en dat je goed op de hoogte werd gehouden, daar doen we het voor. We kijken ernaar uit je vaker blij te maken met je boodschappen!

Fantastische producten

Fantastische producten! Het vlees was heerlijk mals en de groenten waren supervers, echt een verschil met de supermarkt. Een absolute aanrader voor fijnproevers!

Beste Grace,

Wat een mooie woorden, dank je wel! 😊
Super fijn dat je het verschil proeft en dat zowel het vlees als de groenten zo goed bevielen. Daar doen we het elke dag voor!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een duidelijke applicatie en wat…

Wat een duidelijke applicatie en wat een aanbod zojuist mijn eerste bestelling geplaatst en meer zal zeker volgen!

13 February 2026

Hey!

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊
Leuk dat de app zo duidelijk overkomt en dat je blij werd van het aanbod. We blijven het assortiment steeds verder aanvullen zodat er altijd iets lekkers tussen zit voor je.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke app en zeer goede prijzen

Duidelijke app en zeer goede prijzen. Het is fijn dat er zo veel gevarieerde producten zijn. Zeker aan te raden!!

10 February 2026

Beste Remco,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn dat de app duidelijk is en dat de prijzen en het gevarieerde assortiment je bevallen. Daar doen we het voor en we hopen je nog vaak blij te mogen maken!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look