Sankt Helene Ferie- og Kursuscenter Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Opholdet levede desværre ikke op til forventningerne i forhold til prisen. Ved ankomst opstod der problemer med vores booking via Booking.com, hvilket gav en lidt uheldig start på opholdet. Vi... See more

1. Tour operator
  2. Hotel
  3. Recreational and vacation camps
  4. Travel agent

Information provided by various external sources

Ferie eller kursus på Sankt Helene i Tisvildeleje midt i naturen, tæt på strand og skov, giver gode oplevelser. Professionelt, hyggeligt og uformelt.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Prisniveauet var højt i forhold til det, man fik

Vi havde på forhånd informeret om, at vi rejste med hund, men blev først ved udtjekning informeret om et gebyr på 450 kr. for hunden. Det endte med, at vi betalte 250 kr., men det ville have været rimeligt at få denne information ved ankomst eller på forhånd, så man kunne tage stilling til det. har aldrig nogensinde oplevet så højt et gebyr på hund!

Derudover var der en del støj om aftenen fra en musikskole, hvor børn løb rundt og råbte frem til omkring kl. 22, hvilket var lidt belastende med en lille baby.

Alt i alt savnede vi mere gennemsigtighed omkring ekstra gebyrer og et roligere miljø i forhold til prisen.

14 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eminent bryllup til skarp pris med dybt professionel service og smil hele vejen igennem

Vi holdt vores bryllup den 30. august 2025 på Sankt Helene med 120 overnattende gæster, velkomstreception i gården, bryllupsmiddag i smuk solnedgang, bryllupsvals under stjernerne, dansegulv, bar, natmad og morgenmad dagen derpå, og vi må bare sige: ALT spillede ét hundrede procent. Allerede fra første møde var vi i Louise og Martins professionelle og erfarne hænder. At få en med Louises baggrund og erfaring med som bryllupskoordinator til den i forvejen meget skarpe pris er intet mindre end et kæmpe scoop. Martin var super prof - lydhør og kreativ - med mad- og vinvalg, som blev bemærket af gæsterne, og vi endte med en helt igennem eminent aften, hvor alt bare fungerede til perfektion og vi kunne læne os tilbage og bare nyde det. Faciliteterne og værelserne er superfine - rent og pænt, men gør ellers ikke noget stort nummer ud af sig - og området er meget smukt.

Dette sted, med Louise og Martin bag roret, er simpelthen en perle.

29 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har holdt vores bryllup på sankt…

Vi har holdt vores bryllup på sankt Helene den 20/9 2025 og i den anledning vil give vores varmeste anbefalinger til Martin&Louise som forpagter stedet. Vi besluttede at holde vores bryllup på sankt Helene fordi vi blev mødt med stort engagement fra starten af og i hele forløbet. Louise har været så sød til at hjælpe med ideer til vielse og fest og Martin har været den største hjælp ift at finde en god menu og vin. Og selve afholdelsen af vores bryllup var bare magisk! Alt spillede fra vi kom til vi tog hjem. Det var en fantastisk bryllupsweekend hvor flere af Correa gæster var dybt imponeret over stedet og omgivelserne samt for Martin&Louise.

Sankt Helene er det perfekte sted at invitere til fest. Tak Martin og Louise for jeres store hjælp og engangement

20 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Feriecenter ligger godt

Feriecenter ligger godt, og er let at komme til hvis man er på vandretur.
Stedet trænger til en opdragering, der virker trist udenom arealer, samt husene og værelserne virker lidt slidt/trist. Der mangler hygge og charme.
Personalet er super flinke og venlige.
Rengøring var i orden.

24 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop haft konfirmation for Laura

Vi har netop haft konfirmation for vores datter og sikke en super oplevelse. Menuen var "lidt udenfor rammerne" og alligevel tryllede Martin. Alt blev og var som aftalt - skøn mad, drikke og super service hele vejen igennem. Meget opmærksom personale. Og da vi gik fik vi endda blomster med hjem. Afregningen var også lige efter bogen. Rigtig god oplevelse og til en meget fair pris.

20 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Martin og Louise er det nye forpagter…de

Martin og Louise er det nye forpagter på sankt Helene, hvor jeg faktisk startede mit første job som opvasker 🌟
Vi havde en workshop weekend, hvor vi forberedte og planlagde ting til den kommende festival 2024 🎊👌🏾 Der var Ikke noget, som vi manglede- de havde styr på det hele, både kaffen, maden, drikkevarene, snacks! Der manglede som sagt ikke noget - et smilende, hjælpsomme personale, som der var der hvis man havde spørgsmål eller ligne— Så kan oprigtig kun anbefale andre til at tage en tur til Tisvilde og besøge dette fantastiske, rolige og behagelige feriecenter “ sankt Helene “ og mød endelig personalet… Det ikke sidste gang jeg sætter mine ben der!

Bh. Sajith Peter

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Var for nyligt til en workshop henover weekenden på skt. Helene og har ikke noget negativt at sige om oplevelsen.

Super lækker Forplejning og god service

God kursus-weekend!

God kursus-weekend!
Jeg afviklede en kursusweekend, hvor alt fungerede! Der var super god kommunikation i planlægningen og høj service og imødekommenhed i løbet af weekenden.
Lækker mad og forplejning i løbet af hele weekenden og generelt en fantastisk stemning, som smittede af på vores weekend. Kæmpe anbefaling herfra!

Fantastisk service

Jeg har været på workshop over 2 dage på Sankt Helene, og de nye forpagtere har været ualmindeligt søde og imødekommende. Maden var god og varieret, og alt var sørget for i løbet af dagen. Kan varmt anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

Martin og Louise har på kun 14 dage…

Martin og Louise har på kun 14 dage formået at løfte niveauet på Sankt Helene mærkbart. Vi havde booket tre dage med fuld forplejning til vores Dare to Lead kursus og vi nød alle sammen den ekstraordinære gode service og den skønne mad.
Vi kommer heldigvis snart igen og glæder os allerede. Stort tillykke til det nye værtspar og til Sankt Helene Ferie- og Kursuscenter!

30 January 2024

Nitten

Vi havde booket en overnatning, da vi skulle ud at spise lækkert i nærheden, og gerne ville være fri for at køre hjem (til over 1000 kr)
Kom til et værelse uden dobbeltseng, uden sengelinned, uden håndklæder - og uden mulighed for opgradering til noget der for os kunne virke - fik blot kommentaren “så skulle I have læst det med småt på side 2” - vi tog hjem
!

22 September 2023
Rated 4 out of 5 stars

Weekend vi aldrig glemmer.

Helsingør gospelkor har lige været på weekend seminar.
Fantastisk service , fortrinlig bespisning og pæne rene værelser og lokaler.
Der kommer vi gerne igen.
Smukke blomster alle steder.

17 September 2022

Dårlig seng og uhygiejnisk

Jeg overnattede i forbindelse med et kontorseminar. Min lejlighed var beskidt og sove faciliteterne var mildt sagt meget ringe. Der var en ubekvem sovesofa i stueplan. På en hems med tilgang via en stejl stige var der 2 senge. Der var meget lavt til loftet, så man ikke kunne stå oprejst. Middagsmaden og morgenmad var meget lækker.
Men frokosten var en meget undedimensioneret buffet. Der var samlet ca. 100 personer til et mindre buffet bord. Det resulterer i en kø på 15-20 meter bare for at få en ren tallerken. Antallet af deltagere til buffeten resulterer i en meget uhygiejnisk madoplevelse så jeg valgte at droppe frokosten.
Der var også flere andre faktorer der få stedet til at man får en dårlig oplevelse.

11 October 2021

Beskidt og outdated🤢

Var på Sankt Helene ferie og kursuscenter i forbindelse med et familie arrangement.
Måtte have ekstra rengøring inden vi kunne benytte lejligheden, der var beskidt og fedtet i det meste af lejligheden. Sengene er mindst 20 år gamle og seriøst dårlige at sove i.
Det virker som et sted der bare skal rende rundt uden nogen hensigt om at tilfredsstille kunderne.
Maden er dyr og kedelig !!
Vi kommer ikke tilbage mere.

7 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Slidt og beskidt og ALT for dyrt ift…

Slidt og beskidt og ALT for dyrt ift standarden, det var nærmest deprimerende at opholde sig i lejlighederne og så kørte toget i baghaven.
Vi klagede over manglende rengøring og der kom en og støvsugede og efterfølgende var der tydeligvis ikke gjort ordentligt rent (der lå kapsler under sofaen) så vi måtte selv i gang.
Vi kommer ALDRIG igen
Venlig hilsen 2 familier

5 April 2021
Rated 3 out of 5 stars

Var der 22

Var der 22. til 23. maj i forbindelse med arrangement med arbejdet. Værelset noget slidt. Naboen og jeg havde samme nøgle fandt vi ud af ved et tilfælde. Henvendte mig i receptionen, hvor de godt vidste at "der var problemer med cylinderne". Jeg kunne da godt få en anden nøgle. Okay fint. Men min nabo ville så stadig kunne gå ind på mit værelse? ja, det ville han. Det blive der så ikke gjort noget ved. Ikke specielt betryggende. Hvor mange huse mon det drejer sig om?Omgivelserne omkring er helt fantastiske. Maden var fin.

24 June 2019

Is this your company?