Martin og Louise har på kun 14 dage formået at løfte niveauet på Sankt Helene mærkbart. Vi havde booket tre dage med fuld forplejning til vores Dare to Lead kursus og vi nød alle sammen den ekstraord... See more
See what reviewers are saying
Vi har netop haft konfirmation for vores datter og sikke en super oplevelse. Menuen var "lidt udenfor rammerne" og alligevel tryllede Martin. Alt blev og var som aftalt - skøn mad, drikke og super ser... See more
Opholdet levede desværre ikke op til forventningerne i forhold til prisen. Ved ankomst opstod der problemer med vores booking via Booking.com, hvilket gav en lidt uheldig start på opholdet. Vi... See more
Vi har holdt vores bryllup på sankt Helene den 20/9 2025 og i den anledning vil give vores varmeste anbefalinger til Martin&Louise som forpagter stedet. Vi besluttede at holde vores bryllup på sankt... See more
Company details
Information provided by various external sources
Ferie eller kursus på Sankt Helene i Tisvildeleje midt i naturen, tæt på strand og skov, giver gode oplevelser. Professionelt, hyggeligt og uformelt.
No history of asking for reviews
Familieferie Pinsen 2019
Vi ankom ca. 50 børn, kvinder og mænd til at holde en mini ferie som vi har gjort flere gange. vi har altid fået super lækkert mad, brød og mande forskellige salater ud over de varme retter. Vi fik blege nugget, hot wings, fiske/kalkun frikadeller og der til var der ikke færdigkogt pasta og cous cous. Da vi, min veninde og vores 3 børn, kom ned til vores hus F14 var det noget i forfald. Skimmelsvamp var i alle hjørner, badeforhænget var orange pga. kalk, døde små kravl flere steder på gulvet, en del spindelvæv mange steder. Køkkenet var så uhygiejnisk at vi var glade for at der ikke skulle laves mad. Der lå stegeos på pynte gentande, kaffemaskinen, elkedel for ikke at snakke om ovnen.
Der var flere episoder hvor dem der stod i receptionen og i restauranten anklagede børnene for at være voldsomme over for fårene. Og de blev smidt væk. De blev sågar kaldt "Problembarn" Jeg tog kontakt til kvinden i restauranten og hun blev meget sur og irriteret at hun afsluttede samtalen " Det gider jeg ikke diskutere" og gik ind i køkkenet.
Det har været en så skuffende ferie i forhold til husene forfald og madens meget dårlige kvalitet. og ikke mindst personalet dårlige service og deres måde at håndtere kritik på.
De unge mennesker der arbejde i restauranten prøvede ihærdigt at gøre os gæster tilfredse med de midler de havde.
P.S Jeg har fotos hvis det har nogen interesse
Ikke 4* værdigt
Var for 4. Gang på lang weekend på Sankt Helene, må sige standart på alt har nået lavpunktet!
Huset vi boede i :
stue/soveværelse fyldt med spindelvæv i loft og under radiator, der lå også døde insekter.
Køkkenet: bordplade/kaffemaskine/elkeddel fedtet ind i stegeos så man sad fast når man rørte ved det, ovnen var beskidt.
Badeværelse: skimmelsvamp rundt på vægge og badeforhæng helt gult af kalk.
Der var frokost og aftensmad med i prisen, vi fik:
Meget tørre fiskefileter/ tørre nugget/frikadeller/ pasta der ikke var kogt færdigt og noget salat, det fik vi i 2 dage, så kom der lidt variation på bordet de 2 sidste dage. Vi så først rugbrød den sidste dag vi var der og det var så koldt som om det var fra fryseren.
Det hele blev sagt til personalet men de sagde bare at det ville de ikke diskutere med os.
Da en personale blev sur på et barn sagde hun direkte til ham at han var et uopdraget barn, hvorfor sige det til et barn og ikke tage fat i en forældre. De var meget lidt professionelle.