Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det... See more
See what reviewers are saying
Oplevede rigtig god service da jeg først var kommet til at bestille forkert størrelse. Fik hurtigt byttet til den rigtige og er så tilfreds med kvaliteten 👌
Jeg er helt blown away af kvaliteten på tøjet og hurtigheden på forsendelsen samtidig med at deres support er nogle af de venligeste og mest profesionelle jeg har mødt 5/5 oplevelse vil købe igen... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på…
Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på forudbetaling og har nu ventet 2 uger mere end de lovede 4-6 ugers levering. Jeg har forsøgt at kontakte jer på mail og igennem både iglos egen Instagram og Mads private. Jeg går så langt ud at jeg bliver nød til at skrive på Trendsales for at få svar, hvor at jeg får svar én gang og resten af mine beskeder bliver fuldstændigt ignoreret. Dårlig stil.
Ekstrem dårlig kundeservice
Har sendt en trøje retur, og har ikke modtaget mine penge, selv efter flere uger. Har skrevet utallige mails til dem, og også kontaktet dem gennem Instagram, men uden svar.
Scam
Bestilte en trøje med 3-5 ugers lervering som allerede er lang tid og nu er der gået 8 uger har skrevet flere mails og kun fået svar på en og det stog bare undskyld for forsinkelsen og de svarede mig først efter 2 uger
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice, tænk jer om før i bestiller herfra… Man kan kun skrive til dem, ikke ringe. Forvent ikke, at i får svar indenfor 24 timer, som de skriver på deres hjemmeside, for de svarer slet ikke!
Mine drenge bestilte 2 CAP, men der var kun pakket 1 i kassen og kassen var ikke brudt, da de åbnede den. Og der er selvfølgelig trukket penge for 2 stk.
Har prøver at komme i kontakt med deres kundeservice på flere forskellige måder, i over 14 dage, men uden held.
Fantastisk service
Der var sket en lagerfejl i forbindelse med deres drop. Jeg kommer dog hurtigt i kontakt med kundeservice, som får sendt en ny trøje afsted, sammen med en kasket som et lille plaster på såret :-)
Tak for god service!
Bestilte deres cap for 1,5 uge siden og…
Bestilte deres cap for 1,5 uge siden og den er stadig ikke kommet? kan sagtens være jeg bare har været “uheldig” den her gang men stadig.. næsten 2 uger?? cmon