Inspective Crime Games Reviews 56

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig leuk om te doen en heel erg realistisch. Totaal niet zoals alle andere spellen die als moordspel te doen zijn. Die andere spellen zijn echt gewoon leuk als spel, maar dit is heel realistisch... See more

Rated 5 out of 5 stars

Absoluut een aanrader! Niet twijfelen, gewoon doen! Dit is geen standaard moordspel, maar een volledige detective experience. Super tof in elkaar gezet en heel erg echt. Het valt vooral op hoe geloofw... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zochten een origineel groepsspel en kwamen via Google uit bij Inspective. Uiteindelijk gekozen en geen seconde spijt gehad. Het spel is intens, uitdagend en vooral realistisch. Je krijgt toegang t... See more

Rated 1 out of 5 stars

Levertijd duurde ruim 6 dagen. Let hier op als je besteld! Als cadeautje aangeschaft op vrijdag, hebben ruim de tijd om te versturen, echter versturen ze het pas om 20:00 maandagavond, waardo... See more

Company replied

Company details

1. Game Shop
  2. Corporate entertainment service
  3. Toy and game manufacturer

Written by the company

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met bewijs, foto's, video's van politie verhoren, lijkschouwingsrapport, etc. Ook heb je toegang tot de online database waarin je kunt zoeken naar verdachten, kentekens en beelden van beveiligingscamera's. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer compleet en realistisch

Zeer compleet en realistisch
We begonnen aan de opdracht zonder een idee te hebben wat we konden verwachten. De opdracht zit uitdagend en motiverend in elkaar. Alles ziet er professioneel en realistisch uit, waardoor je je een echte rechercheur waant. Wij hebben het als stel gedaan, maar kan me voorstellen dat alleen of in een (iets) groter gezelschap ook erg leuk kan zijn. Dat laatste kan lastig zijn, omdat je soms moet wachten als je informatie aanvraagt, maar dat maakt het voor ons realistischer. Absoluut een aanrader!

30 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

De solo online moordzaak zit echt goed…

De solo online moordzaak zit echt goed in elkaar. Het heeft mij veel uren gekost om de zaak te ontknopen. De dossiers zijn heel uitgebreid en realistisch. Geen simpele raadsels of puzzels, maar echt spitten. Al met al werd ik echt in de zaak gezogen en voelt het einde als een goed boek dat uit is: het had nog langer mogen duren! Waar voor je geld.

29 June 2020

Geweldig moordspel

Geweldig moordspel! Goed georganiseerd en erg leuk om te doen. Neem er wel de tijd voor. Verder wil ik niet te veel verklappen

17 March 2020

Een echte aanrader

We hebben genoten van dit spel, gespeeld met 11 personen. Goed verzorgd, compleet en tot het laatst spannend en uitdagend. Een aanrader

9 March 2020
Rated 5 out of 5 stars

Het opstarten was even moeizaam maar de…

Het opstarten was even moeizaam maar de begeleiding via de email was fantastisch. Maak iemand chef email en koppel vooral je tv aan je laptop om samen de verhoren te bekijken. Het is zo spannend!!! Veel tijd is er gestopt in de verhaallijn en hoe goed je daarin meegenomen wordt. Echt te gek!!! Las om de 15 minuten een break in en deel je bevindingen. Het werkt echt.

5 March 2020

Levensecht!

Bij het doorspitten van de levensechte dossiers en websites voel je je een ware detective. Zelfs als je naar gevonden telefoonnummers belt (die al dan niet kunnen leiden naar de dader) krijg je iemand aan de lijn. Het is erg leuk (soms wel chaotisch ;) ) om met je vrienden alle details na te lopen, op (dwaal)sporen te komen en uiteindelijk natuurlijk de dader te pakken. Wel is het van belang planmatig en gestructureerd te werk te gaan, wil je op een constructieve manier (en snel) de juiste dader aanwijzen.

5 March 2020

Wij hebben genoten

Wij hebben genoten. Het was een zeer geslaagde avond. Vooral dat einde en dan dat dilemma, wat doe je zelf? Geweldig. Hartelijk dank voor een zeer geslaagde avond, iets totaal nieuws, zeer innovatief en uniek. Wij komen absoluut snel terug!

4 October 2019

Super leuk

Super leuk! Een hele avond heerlijk aan het onderzoeken geweest en we hebben genoten. Tegen het einde werd het ook echt spannend. Een absolute aanrader!

30 September 2019

Een fantastische beleving

Een fantastische beleving! Zeer realistisch en zoals ze zeggen, je voelt je inderdaad als een rechercheur. Alles lijkt gewoon echt, echte websites van bedrijven en beelden van beveiligingscameras. De dossiers zien er fantastisch uit, met een kleine Amerikaanse touch waardoor je het idee hebt dat je zelf bij de FBI zit. Echt zeer compleet en geweldig echt. Wij hebben genoten en komen snel terug.

19 September 2019

Vermakelijk en professioneel

Wij speelden de crimegame met onze vriendengroep die normaal gesproken vaak escaperooms samen speelt. Onze lat lag daardoor denk ik wel hoog, maar we zijn zeker niet teleurgesteld. De crimegame is spannend, zit goed in elkaar en de begeleiding is professioneel. We komen zeker een keer terug voor een nieuwe crimegame!

6 August 2019
Rated 5 out of 5 stars

Erg spannend en de tijd vloog voorbij

Erg spannend en de tijd vloog voorbij! Het spel zat goed in elkaar, overal is over nagedacht. Erg leuk dat je moet motiveren waarom je bepaalde aanvullende info wilt inzien. Een geslaagde avond!

14 June 2019

Super leuk

Super leuk, uitdagend spel! Avondvullend en van deze tijd dmv gebruik van websites/mail ed

4 June 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look