Hurtigste levering jeg har prøvet. Jeg bestilte i går eftermiddag/aftes og modtog ordren allerede i dag. Det er god service! Den blev pakket og sendt samme aften. Herunder skarp pris også. 👍🤩
Company replied
Jeg bestilte en jakke på hjemmesiden - det kom hurtigt og al var perfekt. Jakken havde desværre en defekt fra fabrik, som jo kan ske. Jeg måtte derfor reklamere over jakken og blev mødt af den mest... See more
Jeg skrev en email og havde efter et par dages ventetid telefonisk kontakt til en sælger, vedrørende en brugt MT-09 SP Vi aftalte at de ville undersøge hvornår de kunne levere til sjælland, o... See more
Company replied
Købte en spritny mt-09 sp hos kajs mc for et par uger siden. Jeg fik råd og vejledning ift. ekstra udstyr og havde en fantastisk oplevelse ved købet, lige fra start til slut, hvor den stod på plader.... See more
Vi er en Yamaha motorcykelforretning med både fysisk butik og online webshop så du som motorcykelkunde kan få netop den hjælp du har brug for.
Nørrekobbel 13, 6400, Sønderborg, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Vi aftalte at de ville undersøge hvornår de kunne levere til sjælland, og ellers ville jeg skaffe bil og trailer til afhentning, da jeg har ferie alligevel.
Jeg fik også tilsendt et finansierings tilbud, hvor jeg igen ventede på et nyt tilbud sammen med leverings detaljer.
Hører ikke noget i en uge (Selvom jeg rykker pr. email efter et par dage), hvorefter jeg får en mail om at den nu er solgt til en kunde i butikken, men at de da har en helt ny MT-09 på lager (helt anden prisklasse og cykel for den sags skyld)
Valgte herefter ikke at svare, da der ikke ville komme noget ud af det alligevel.

Reply from Kajs MC
Bestilte en oplader lørdag morgen.
Torsdag sender jeg en høflig reminder, hører ingenting.
Ringer, de svarer ikke.
Fredag aften - stadig intet hørt.
hmmm

Fik hentet min nye sorte Yamaha R7 igår hos Kaj’s Mc😎
Vil gerne sige tak for super betjening af Kasper og Kirsten
Kan varmt anbefales👍🏼

Reply from Kajs MC
Bestilte en ny solskærm til min søns styrthjælp 6/12-2022 som er købt hos dem i foråret 2022. De bekræfter og efter gentagende rykkere har de stadigvæk ik fået den hjem her 1/4-2023

Reply from Kajs MC
Virkelig god service. Hurtig levering.
Venlig og hjælpsom personale med guidning af produkt køb i telefonen.
Kan klart anbefales.

Reply from Kajs MC
Jeg har bestilt nogle cross Roll off briller, de gik desværre i stykker efter meget kort tid og brug, skrev en mail til dem og de sendte straks et par nye. Rigtig god service! Kan klart anbefales 👍👍

Fantastisk service.
Skulle have et sæt tøj hurtigt da jeg pludselig skulle til Paris i 40 graders varme. Ringede til Kajs mc og fik et bud og dagen efter kom det ind ad døren. Desværre for lille. Men de gjorde alt for at jeg kunne få et nyt sæt og det lukkedes o den rigtige størrelse helt fantastisk. Vi skal huske at denne platform også er til ros.
Til Kajs mc, så er jeg sikker på vi ses igen 😊

Reply from Kajs MC
Jeg har virkelig fået en super service her! Købte en ny Yamaha med masser af udstyr. Ind i mellem udfordrede Kasper mig på nogle af delene om de virkelig var nødvendige. Med andre ord: Det handler her ikke bare om mest mulige salg. Det handler bl.a. om finde de bedste løsninger for mig som kunde. Selvom der er langt til Sønderborg - så er det helt bestemt ikke den sidste cykel jeg har købt der!

Reply from Kajs MC
Fantastisk kundeservice! Meget løsningsorienteret og serviceminded. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos KajsMC:-)

TOP KLASSE SERVICE
De var super behjælpelige med at klargøre min nye MC og var klar til at spørge på de spørgsmål jeg nu havde. Anbefales bestemt. Service findes ikke bedre end her.

Reply from Kajs MC
Har lige afhentet 2stk. ATV til ungerne alt er bare i orden og spiller bare, fik også gode råd og hjælp til beklædning så de er godt rustede.
Kunne ikke ønske bedre service tak og på gensyn

Reply from Kajs MC
Nem bestilling. Hurtig respons og ikke mindst hurtig levering.

Reply from Kajs MC
Jeg har lige bestilt et par FOX motocross briller, da jeg er begyndt til cross. Intet var i vejen med betaling, dog var levering liiidt dyr. Men det lever jeg nok med ;)
Ellers en rigtig god hjemmeside som virkelig kan anbefales! :)

Reply from Kajs MC
Hurtig svar og hurtig forsendelse.
Kigger meget på trustpilot inden jeg bestiller dele på nettet, og der var ikke særlig mange anmeldelser på denne hjemmeside. Men dem der var, var kun positive, så jeg tog chancen, og kan kun tilslutte mig det, go sælger og hurtig levering.

Reply from Kajs MC
Dejlig kædeolie som er gennemsigtig så min guldkæde fremtræder flot. Og så hele 750 ml til rimelig pris

Super fin service. Og meget behagelige mennesker. Tak for handlen 😁

Reply from Kajs MC
Jeg må sige at jeg ikke på noget tidspunkt de sidste 27 somre, har oplevet et lignende service niveau.
Uanset hvor besværlig og ubeslutsom jeg var, så var der intet og sætte en finger på!
Tak til jer!