Ecommunity Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Mijn ervaring met de Ecommunity is positief. Vooral de hoeveelheid keuze in verdienmodellen spreekt mij echt aan. Zo is er voor ieder wat wils, maar bereid de community zich ook continu uit. De coac... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een online traject met wekelijkse meetings gevolgd bij Ecommunity, maar ben gestopt . Nog vóór ik klant werd, had ik gesprekken met drie verschillende mensen. Je betaalt hier een flink bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb nu 2 maanden geleden de e-commerce cursus genomen en ik ben super tevreden er mee. Ik heb binnen een korte tijd grote stappen kunnen maken. Dit komt mede door de goede begeleiding. Alle coaches... See more

Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met de begeleiding en waardevolle community en de kans om alles rondom ecom te leren. Door de community krijg je extra motivatie en wordt er waardevolle informatie gedeeld. De coaches zijn to... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 40% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend blij dat ik begonnen…

Ik ben ontzettend blij dat ik begonnen ben met de E-Community. De begeleiding voelt persoonlijk en oprecht betrokken. De coaches denken actief met je mee en geven je het vertrouwen dat je er niet alleen voor staat. Alles wordt duidelijk en stapsgewijs uitgelegd, waardoor je overzicht houdt en niet blijft hangen in twijfel of chaos.

Voor iedereen die voelt dat online ondernemen bij hem of haar past, maar nog zoekende is naar richting of structuur, biedt dit programma precies wat je nodig hebt. Het is echt een waardevolle investering in jezelf.

1 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zó blij dat ik met de E-Community ben…

Zó blij dat ik met de E-Community ben gestart! De coaches zijn super betrokken en denken echt met je mee. Alles is duidelijk en stap voor stap, waardoor je niet vastloopt.

Als je voelt dat online ondernemen jouw ding is, maar nog niet precies weet wat je wilt doen, dit helpt je echt verder. Aanrader!

30 June 2025

Fijne cursus!

1,5 maand geleden gestart in deze Ecommunity met het verdienmodel Appointment Setting. Wat me direct opviel was de positieve en motiverende sfeer. Je zit echt tussen gelijkgestemden die allemaal willen groeien. De begeleiding is ook top! Je wordt continu gemotiveerd om stappen te zetten. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik inmiddels 3 opdrachtgevers heb, en mijn eerste inkomen al heb binnengehaald! 🤩

13 June 2025

Ervaring E-community

Ik ben erg blij dat ik er voor gekozen heb om mij aan te sluiten bij de E-community een paar maanden geleden. Super fijne coaching en begeleiding! Een warme community die ik iedereen zal aanraden

2 June 2025

Geweldige studenten & team! 💗

Ik heb het geluk dat ik met dit onwijs fijne team mag werken, de communicatie is top, we zijn allemaal super supportive, we werken allemaal nauw samen met elkaar en we zijn super betrokken bij de studenten. Het maakt me enorm blij zoveel gemotiveerde toppertjes bij elkaar te zien, zowel studenten als het team. 💗

Ik heb nauw contact met de studenten en vind het onwijs tof om zo iederen hun verhaal te horen en verder te helpen waar nodig. Op naar nog meer groei en succes! 🔥

2 June 2025

Top e-community!

Sinds een maand gestart via de e-community. En al bezig met mijn eerste opdrachtgever! Heel fijn dat de cursussen in het Nederlands zijn en de onderwerpen duren niet lang. Hierdoor kan ik goed mijn aandacht erbij houden (ik heb nogal concentratieproblemen haha).

Ze hebben allerlei coaches die gespecialiseerd zijn in een verdienmodel. Heel fijn dat er verschillende verdienmodellen zijn, wat je kan leren. Daarnaast steken de coaches ook elke week tijd in hun studenten om je vragen te stellen en je tips te geven. Ook zooo fijn dat iedereen elkaar motiveert binnen de community. Heel blij dat ik binnen deze community ben gestart!

17 May 2025
Rated 4 out of 5 stars

Neem deze stap voor jezelf!

Ik ben superblij dat ik in februari de stap heb gezet om mezelf aan te sluiten bij e-community. Ik heb veel geleerd, leuke mensen leren kennen, het is een warme community! De coaches zijn erg aardig en behulpzaam en je wordt goed begeleid! Je moet wel echt zelf inzet tonen maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Ze geven je alle handvaten die je nodig hebt en het is ook breed qua aanbod. Ben nu sinds 2 weken actief bij mijn opdrachtgever en had niet verwacht dat het zo snel zou kunnen gaan! Van eerst nog een idee en onderzoekend naar actief geld verdienen bij mijn opdrachtgever! Zeker een aanrader om deze stap voor jezelf te nemen!

13 May 2025

Top cursus

Ik ben al een tijdje begonnen met de cursus en ik ben heel blij dat ik die stap heb gemaakt! De filmpjes in de cursus zijn goed en duidelijk en de coaches leggen ook alles goed uit als je bepaalde dingen niet begrijp. Ik zit in een fijne community waar iedereen elkaar wilt helpen. De beste keuze die ik heb gemaakt voor mezelf. Ik kijk er naar uit naar mijn verdere proces in de cursus!

7 February 2025

Top cursus!

Ik was al een tijdje bezig met dropshippen! nu heb ik
2 maanden geleden deze curcus aangeschaft en heb er totaal geen spijt van! Alles was je nodig hebt vanaf het begin staat verdeeld in alle modules! dus je hoeft bijna geen vragen te stellen!

Alles in 1 woord: perfect!

3 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zoo zooooo blij dat ik ben ingestapt

Zoo zooooo blij dat ik ben ingestapt. Twijfelde best erg maar toch gedaan en binnen een maand m’n inverstering al terug verdiend.

Begeleiding is super! Als je zelf maar wilt en serieus bezig gaat

1 February 2025

Top cursus

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze cursus van Karla! De coaches zijn top en willen je altijd helpen om tot je doelen te komen 🙏🏼 Echt oprecht bedankt Karla voor deze mooie kans uit mijn leven 💪🏼

30 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik scIk schrijf deze review omdat ik oprecht heel blij ben met de hulp van Karlahrijf deze review omdat ik oprecht…

Ik schrijf deze review omdat ik oprecht heel blij ben met de hulp van Karla.

Ik ben gestart met een aangepast traject omdat ik in spanje woon en geen Nederlands versta.

Ik heb dagelijks contact met karla en ze helpt me met al mijn vragen!

Ze is een hele goede coach en ik heb mijn eerste sale weten te behalen vanuit Spanje!

Gracias Karla

1 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vorige week langs geweest op kantoor

Vorige week langs geweest op kantoor, je word heel hartelijk ontvangen door Karla Roman en Beau. Samen met Karla en Roman nog wat dingetjes aangepast op de webshop, ik ben trots op jullie maar vooral zo blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen.. jullie zijn toppers, en alles wat jullie delen is zo waardevol..

17 October 2024

Gepersonaliseerde begeleiding

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik krijg van Karla en de andere coaches binnen de Ecommunity.

Ze geven gericht advies en beantwoorden elke dag mijn vragen. Ook vind ik het top dat ze mijn webshop en advertenties checken voordat ik live ga, zo weet ik zeker dat ik alles goed doe.

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om te starten

31 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Precies wat ik nodig had!

Ik wilde al heel graag starten met Ecom maar ik wist gewoon niet hoe. Ik kwam karla tegen en ze vertelde me dat ze me van a tot z zou helpen. Dit is precies wat ze heeft gedaan, ik had na 2 weken al mijn eerste sale!

Ze heeft nu een volledig nieuwe cursus toegevoegd waarbij ze alle stappen laat zien die jij moet uitvoeren. Heel fijn uitgelegd!

Ook zijn er 2 wekelijkse groepscoachings waar je live al je vragen kan stellen aan karla en de andere coaches.

En ook heb ik veel aan de community, allemaal gelijkgestemden die elkaar motiveren en tips delen.

Als je het aan mij vraagt is dit de perfecte plek om te staren met ecommerce met de JUISTE begeleiding.

5 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goeie start voor beginnende ondernemers

Ecommunity wordt gerund door Karla, ze is heel enthousiast en heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd in de kick-off call. Ik word snel geholpen waar nodig en krijg heel veel waarde vanuit de cursus en de community. Wil snel van 0 naar 100 met e-commerce? Start dan zeker bij de Ecommunity.

Daarnaast is Karla zelf ook heel begripvol en geduldig, Als je iets niet Helemaal begrijpt legt ze het zo vaak uit totdat je het snapt.

Ze is heel erg ontwikkeld in mindset waardoor ze dit ook mee neemt in haar cursus, hier heb ik onwijs veel aan gehad!!

Al met Al, een Top cursus en een top coach!!

3 September 2024

The Trustpilot Experience