Mijn ervaring met de Ecommunity is positief. Vooral de hoeveelheid keuze in verdienmodellen spreekt mij echt aan. Zo is er voor ieder wat wils, maar bereid de community zich ook continu uit. De coac... See more
See what reviewers are saying
Ik heb een online traject met wekelijkse meetings gevolgd bij Ecommunity, maar ben gestopt . Nog vóór ik klant werd, had ik gesprekken met drie verschillende mensen. Je betaalt hier een flink bed... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Positieve ervaring
Mijn ervaring met Ecommunity is zeer positief. Ze bieden uitstekende begeleiding, een waardevolle Discord-community en een uitgebreid netwerk. Dankzij de nieuwe connecties die ik via dit traject heb gemaakt, boek ik nu geweldige resultaten. Een speciale dank gaat uit naar Karla!
Ik ben echt enorm tevreden met deze…
Ik ben echt enorm tevreden met deze dropshipping cursus! De inhoud is duidelijk en makkelijk te begrijpen, zelfs voor beginners. De ondersteuning is uitstekend; er is altijd tijd voor 1-op-1 begeleiding en de hulp is erg goed. De instructeurs zijn deskundig en bieden waardevolle tips die direct toepasbaar zijn. Dankzij deze cursus heb ik de basis van dropshipping snel onder de knie gekregen en ben ik vol vertrouwen mijn eigen webshop gestart. Een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met dropshipping!
Karla is echt geweldig
Karla is echt geweldig, haar mindset en motivatie is insane voor hoe jong ze is, binnen de discord word je ook goed begeleid en de cursus legt alles stap voor stap uit. Zeker aanrader!
Ik ben zo blij dat ik deze stap heb…
Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet eigenlijk bij de Ecommunity!
Met Karla en de rest dankjewel voor al jullie hulp,
Jullie hebben het mooi uitgelegd in alle video’s wat we moeten doen om onze webshop compleet te maken!
Ik werk met TikTok adds en dat gaat super goed, er zitten veel jongeren erop.
So let’s do this and we all go up !!
Meer dan tevreden over Ecommunity
Meer dan tevreden over Ecommunity!
Vanaf het gesprek in de dm was Karla al oprecht geïnteresseerd en dat is tijdens het traject altijd zo gebleven. Dankzij de hulp van Karla en de andere coaches heb ik al hele mooie resultaten mogen behalen en kan ik nu locatie onafhankelijk mijn werk doen.
De groepscoaching is enorm waardevol. Ze stimuleren je ook echt om vragen te stellen en gebruik te maken van hun kennis. Geen vraag is te gek of te veel! Tijdens de 1:1 coaching had ik altijd een vaste coach die helemaal op de hoogte was van hoe ik ervoor stond.
Dat er nu negatieve reviews staan van mensen die nooit een traject hebben gedaan vind ik dan ook naar om te zien. Dit verdient de Ecommunity echt niet!
Alles hieraan is helaas een redflag
Je hoeft geen student te zijn om te zien dat dit een red flag is. Meer dan terecht dat mensen hier een review plaatsen zonder dat ze student zijn, aangezien de positieve reviews ook nep zijn en allemaal accounts die zelf maar 1 of 2 reviews hebben geplaatst en soms ook nog is zelfs bij andere ecom cursussen. Hoewel E-Commerce een erg mooie kans is voor vele is het jammer dat deze markt verpest wordt door mensen die veel te veel geld vragen voor een "opleiding/cursus". De beste tip, start zelf en steek er je tijd in. Snel rijk worden zoals hier beloofd wordt bestaat echt niet. Bouw iets met waarde in plaats van dropshipping. En laat je niet verleiden door dit soort influencers. Ook de manier hoe ze op negatieve reviews reageren zegt genoeg over de omgang. Hopelijk bieden ze in de toekomst wel echt waarde aan zonder hiervoor mensen in te moeten zetten. Gemiste kans.

Reply from Ecommunity
Weer zo een flut cursus
Weer zo een flut cursus. Alles komt precies overeen met ander websites.

Reply from Ecommunity
Wauw
Wauw! Geen enkel moment spijt gehad aan deze uitdaging. Geweldige leuke en behulpzame mensen om van te leren! Het is een levens verandere investering die zich met inzet zeker terugbetaald!👌🏻
Mega blij en tevreden dat ik begonnen…
Mega blij en tevreden dat ik begonnen ben met de cursus. Ik ben er van overtuigd dat het zonder deze cursus niet gaat lukken want ze leren je zoooveel haken en ogen van het vak. Nog geen moment spijt gehad hiermee te beginnen. Je wordt goed geholpen en reageren goed en snel op je vragen. Ze hebben voor iedereen echt de aandacht.
Aanrader!
Super behulpzame mensen; je kan met al je vragen bij de coaches terecht, en ook in de community. Iedereen helpt elkaar om verder te komen; je krijgt waardevolle tips en tricks. Van de aantal trajecten die ik heb gevolgd, is dit toch de beste, en heeft mij het meest geholpen om verder te komen. Plus, een leuke community; zeker een aanrader.
Super behulpzame mensen
Super behulpzame mensen, je staat er nooit alleen voor. Je wordt geholpen wanneer je met iets vastzit en je krijgt ontzettend veel motivatie van hun. Zeker een aanrader, het is zen geld zeker waard!
Geweldige samenwerking!
Ik kan alleen maar spreken van een geweldige samenwerking. Karla staat altijd klaar bij vragen in dit traject. Zonder haar had ik nooit mijn eerste sales kunnen halen. Mocht je nog twijfelen, ik zou het zeker aanraden!
Zeker 5 sterren en dit is waarom
Zeker 5 sterren en dit is waarom: Dit is echt een aanrader deze community leert je alles van a tot z, alles word heel duidelijk uitgelegd en overal zijn video’s van, kom je er dan nog niet uit staat er altijd een coach voor je klaar! Heel warm en fijn gevoel.. als je snel stappen wilt maken ben je hier aan het goede adres..
Erg blij met de begeleiding en…
Erg blij met de begeleiding en waardevolle community en de kans om alles rondom ecom te leren. Door de community krijg je extra motivatie en wordt er waardevolle informatie gedeeld. De coaches zijn toegankelijk en behulpzaam in je proces + de video’s laten stap voor stap zien hoe je te werk kan gaan. Zeer blij met mijn keuze om hier de cursus te volgen en kan het zeker aanraden!
Top ervaring!!
Ik heb een super goede ervaring bij de huddle community. De coaches zijn super vriendelijk en helpen graag, daarnaast is de communicatie erg goed en vloeiend. zeker een aanrader!!
Daarnaast is de community zelf ook super vriendelikk en helpen we elkaar graag
Goede begeleiding tijdens het traject
Goede begeleiding tijdens het traject, fijne coaches om mee te werken!
Goede coaching
Ik heb nu 2 maanden geleden de e-commerce cursus genomen en ik ben super tevreden er mee. Ik heb binnen een korte tijd grote stappen kunnen maken. Dit komt mede door de goede begeleiding. Alle coaches nemen persoonlijk de tijd om je goed te begeleiden en houden een lekker informele sfeer tussen elkaar waardoor er gewerkt en gelachen kan worden! Verder zijn er ook veel andere jonge ondernemers zoals ik in de community die altijd klaar staan om elkaar te helpen. Super waardevol dus en een echte aanrader!
Een absolute aanrader
De Ecommunity is een verfrissende duik in de wereld van dropshipping! De gestructureerde modules, praktische tips van de coaches en levendige community maken het leren boeiend en direct toepasbaar. Ik zie al resultaten dankzij de goede begeleiding die ik krijg. Een absolute aanrader!
Het traject en de coaching van …
Het traject en de coaching van Ecommunity is uitgebreid en super waardevol! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar 🙌🏽 Blij dat ik deze stap heb genomen.
Zeer tevreden
E-Commerce was helemaal nieuw voor mij, maar dankzij het 1-1 traject bij Ecommunity heb ik grote stappen kunnen zetten in het dropshippen/Brandshippen.
Karla en de coaches nemen de tijd om je beter te leren kennen en willen je oprecht verder helpen om je doel te bereiken!
Geen 1x spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben !
The Trustpilot Experience