Keukensale.com - Nijkerk Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Boekdrukker 9 a, 3861 SE Nijkerk, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij evelien, keukensale nijkerk. En wederom heel erg tevreden. De keuken is prachtig en de service is helemaal perfect. Als ik ooit weer een nieuwe keuken nodig... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Shop
  2. Kitchen Renovator
  3. Kitchen supply shop

Written by the company

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Na lang zoeken kwamen we uit bij…

Na lang zoeken kwamen we uit bij Keukensale in Nijkerk. Met enige aarzeling welles waar. Wat kan een keten als Keukensale ons nog bieden? Geheel onterecht. We zijn vanaf het eerste moment zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden en daarbij is de meest voordelige oplossing gezocht.
De plaatsing ging perfekt en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Complimenten voor het team van Keukensale.

29 April 2026

Beste Rosema,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat jullie ervaring bij Keukensale Nijkerk alle verwachtingen heeft overtroffen. Mooi dat er goed is geluisterd naar jullie wensen en dat er is meegedacht over de beste oplossing.

Veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe keuken!

verliefd op onze keuken

Nico van Keukensale heeft ons super goed geholpen. We hadden vrij duidelijk voor ogen wat we wilden en Nico begreep ons meteen vanaf de start, maar kwam wel met extra suggesties, betere kleuren en materialen. Mede door hem is de keuken zo veel mooier geworden dan we zelf zouden hebben kunnen bedenken. Toen we na een maand besloten dat de keuken toch op een andere plek in het huis zou komen, was hij mega flexibel en heeft hij wederom meegedacht en de bestelling zonder gedoe aangepast. De keuken is echt een plaatje. Helemaal verliefd!!

17 April 2026

Beste Lies,

Wat leuk om te lezen dat Nico jullie zo goed heeft geholpen bij Keukensale Nijkerk. Fijn dat hij met jullie heeft meegedacht en het ontwerp nóg mooier heeft gemaakt. Bedankt voor de mooie woorden!

Super mooie keuken.

Ze waren super vriendelijk toen we al binnen kwamen,
hebben ons heel goed geholpen.
We hebben nu een super mooie keuken hellemaal naar onze wens .
Groetjes B en P .Bouw

4 April 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en transparant is verlopen bij Keukensale Nijkerk. Bedankt voor de mooie woorden!

Topservice!

Onze ervaring met Keukensale Nijkerk is opnieuw uitstekend. Monteur Henk van Soeren heeft een reparatie aan onze keuken vakkundig en met veel zorg uitgevoerd. Het resultaat is perfect. De service en klantgerichtheid zijn, net als destijds bij de aanschaf van onze keuken, van hoog niveau. Keukensale Nijkerk biedt kwaliteit, een eerlijke prijs en echte aandacht voor de klant. Absoluut een aanrader!

21 October 2025

Beste Terence,

Wat fijn om te lezen dat jullie opnieuw zo’n positieve ervaring hebben gehad! We geven jullie complimenten graag door aan Henk en het team in Nijkerk — service en zorg staan bij hen altijd hoog in het vaandel. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Aanrader! …

Super goed geholpen met uitzoeken van de keuken !
Nico en Pim zijn vakmensen met verstand van zaken .
Goede service niks is teveel
Aanrader

1 May 2025

Beste Greetje,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste recensie! Fijn dat Nico en Pim jullie zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier alvast met de nieuwe keuken!

Ontzettend blij met droomkeuken

Wij zijn ontzettend prettig geholpen door Kees en Pim van filiaal Nijkerk. Kees luistert goed naar je wensen en denkt goed mee. De communicatie is goed. Steeds snel antwoord op vragen. Ook op het laatste moment een kleine wijziging doorvoeren was voor Pim geen probleem. De levering en montage van de keuken was keurig volgens afspraak. Monteurs zijn zeer vriendelijk en werken ontzettend netjes. Er ontbrak één onderdeeltje van de keuken, maar daar werd door Pim direct over gebeld. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces en ontzettend blij met onze droomkeuken!

4 April 2025

Beste Diane,

Bedankt voor jullie uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat Kees en Pim jullie zo goed hebben geholpen en alles netjes is verlopen – van ontwerp tot montage. Geniet van jullie keuken, en bedankt voor het vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Wat is Keukensale Nijkerk een leuk…

Wat is Keukensale Nijkerk een leuk bedrijf! De klantvriendelijkheid is top. Van aankoop tot en met plaatsing klopte het gewoon. Het resultaat is prachtig!
Een dikke 10 voor Keukensale Nijkerk.

20 November 2024

Beste,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Ik kan iedereen een keuken bij keuksensale aanraden

Ik kan iedereen een keuken bij keukensale aanraden. Nico de medewerker die ons vakkundig heeft geholpen weet waar hij het over heeft , over de Keuken is goed nagedacht hoe deze zo efficiënt mogelijk ingedeeld kan worden. Het inmeten gebeurde goed en de plaatsing ging voorspoedig . Resultaat is een prachtige keuken die superfijn is in gebruik. Wij zijn super tevreden . Prijs kwaliteit in combinatie met de vakkundigheid geven wij een 10 !!

10 September 2024

Beste Renate,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Na twee keukenleveranciers...

Na twee keukenleveranciers, in twee verschillende plaatsen te hebben bezocht gingen we ook nog even kijken in onze eigen woonplaats Nijkerk bij Keukensale Nijkerk. Ondanks dat het kort voor sluitingstijd was nam de persoon die ons hielp (Kees) alle tijd voor ons. Nadat hij onze wensen op papier had gezet ging hij meteen voor ons aan de slag. Kees was heel duidelijk in zijn uitleg en gaf ons goed advies. Daarbij hield Kees rekening met het budget wat wij voor ogen hadden. De levering van de keuken was op zich al een geweldige beleving. De manier waarop de keuken geleverd werd liet duidelijk zien dat die mannen daar veel ervaring in hadden. Alles ging met precisie en vriendelijkheid. Hierbij moet vermeld worden dat een andere medewerker van Keukensale Nijkerk(Pim), voor ons het moment van leveren heeft kunnen verplaatsen, dit kwam voor enorm goed uit. Het plaatsen van de keuken was ook een genot om mee te maken. De nauwkeurigheid en netheid waarop gewerkt werd, in één woord geweldig. Al bij al is Keukensale Nijkerk en zijn medewerkers de 5 sterren meer dan waard.

25 April 2024

Beste Kees,

Fijn bedrijf!

‘’Keukensale Nijkerk’’ Kees heeft ons fijn geholpen, het was een fijn gesprek, rustig en Kees luisterde goed naar wat wij wilde. Het inmeten en plaatsen is goed verlopen. De twee monteurs hebben keurig hun werk gedaan. Niks op aan te merken.

31 May 2024

Prettige ervaring met Keukensale Nijkerk

Met dank aan Keukensale Nijkerk hebben we een keuken waar we ontzettend blij mee zijn.
De adviesgesprekken met Nico hebben we als heel prettig ervaren. Het hele proces verder van communicatie, levering en montage is allemaal soepel verlopen. Vriendelijk en vakkundig team. Dikke aanrader!

2 April 2024

Beste Max,

Vriendelijk en kundig

Bij Keukensale Nijkerk word je vriendelijk ontvangen. Ik had het gevoel dat mijn wensen werden begrepen en dat bleek ook wel na plaatsing. Ze hebben voor mij tevens het meerwerk gedaan (leidingwerk/stoppenkast) en ook dat verliep soepel en zonder lange wachttijd. Op één moment was ik ergens minder tevreden over wat door hen zeer serieus werd opgepakt.
Al met al ben ik heel blij met de keuze en ik krijg veel complimentjes uit mijn omgeving.

17 April 2024

Beste Marit,

Zeer tevreden over Kees in filiaal Nijkerk

We hebben een keuken gekocht in het filiaal in Nijkerk. Kees heeft ons heel goed bij gestaan en advies gegeven.
We zijn zeer tevreden over onze keuken en over de deskundige en heldere communicatie van Kees en Pim.

20 October 2023

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Keukensale Nijkerk leverde een perfecte keuken.

Keukensale Nijkerk heeft ons aan een fijne keuken geholpen. We zijn blij met de keuzes die we met hen hebben gemaakt, tav indeling, kleur, materiaal. Prachtig en super om te gebruiken. De samenwerking met de voorbereiders en keukenstellers is moeiteloos verlopen. Goede vakmensen die hun afspraken na kwamen. We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

1 February 2024

Beste Hans,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Goed bedrijf. Denken goed mee en doen wat ze zeggen.

We kwamen voor een badkamer bij de bovenburen van Keukensale Nijkerk. Na daar een prettig gesprek te hebben gehad liepen wij nog even door de showroom van Keukensale. Hier hadden wij 6 jaar geleden een keuken gekocht. Door ruimtegebrek en over te willen stappen van gas naar inductie zouden wij de keuken vervangen. We werden aangesproken door Nico. Hij gaf aan dat onze keuken nog steeds te koop is en met het oog op duurzaamheid zou wijzigen en aanvullen een hele goede optie zijn. Een vervolgafspraak was snel gemaakt. Tijdens dit vervolgafspraak met Nico viel ons oog op een andere keuken waar wij meer voordelen in zagen. Toch besloten om de nieuwe keuken te kopen. Die avond, redelijk ver na sluitingstijd, een handtekening gezet voor een nieuwe keuken en badkamer. Om de duurzaamheid te behouden hebben wij onze huidige keuken weggegeven (zie andere recentie). Voor de nieuwe keuken zijn we later nog een keer terug geweest voor een paar wijzigen (achterwand van de keuken). Hier werd ook goed meegedacht en zijn wij ook prima geadviseerd. De keuken is een week geleden geplaatst. De monteurs hebben super netjes, snel en precies gewerkt. We zijn erg tevreden over de het team van Keukensale en Sanisale Nijkerk en heel erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen niet wachten tot de levering van de badkamer.

26 January 2024

Beste Marcel,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Rated 4 out of 5 stars

Het samenvoegen van nieuwe en bestaande…

Het samenvoegen van nieuwe en bestaande onderdelen van een keuken is een echte puzzel. Pim van Keukensale Nijkerk heeft ons heel goed hierbij geholpen. Het hergebruiken van de bestaande planken en passtukken, het meedenken en mee puzzelen, het adviseren, wij zijn er erg mee geholpen.
En nu het eindresultaat is zo mooi!
Wij zullen Keukensale Nijkerk zeker ook aanraden wanneer iemand in onze omgeving een nieuwe keuken wil.

12 January 2024

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Eigenlijk maar één keuken bedrijf…

Eigenlijk maar één keuken bedrijf opgezocht. Direct goede resultaten en gesprekken.
Ze zouden meer kunnen doen aan ontzorgen door ook elektricien en evt Stucadoor erbij aan te bieden. Metafoor:
Ik koop geen auto met twee wielen. Ik wil een complete auto. En dus ook een keuken en niet zelf opzoek naar Li voorwiel en Re Achterwiel
De keuken is foutloos geleverd en in één dag uitstekend geplaatst.

4 December 2023

Beste Hugo,

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en kundig advies

Ontzettend blij met de keuze om een keuken aan te schaffen bij Keukensale Nijkerk. Vanaf het begin erg goed geholpen met kundig advies. Ook zeer tevreden over de plaatsing van de keuken! Kan het iedereen aanraden!

20 April 2023

Rated 5 out of 5 stars

Waar service nog heel gewoon is!

In april/mei dit jaar hebben wij onze keuken en badkamer van Keuken- en Sanisale in Nijkerk geïnstalleerd gekregen.

Zowel vooraf bij de koop, de periode tussen koop en plaatsing en tijdens de plaatsing en zeker na afloop was de service ouderwets goed!

De betrokkenheid en oprechte persoonlijke interesse en enthousiasme van alle medewerkers bij onze keuken en badkamer was bijzonder.

Een keuken van 21 m2 en een grote badkamer + los toilet, zijn best grote projecten en je loopt dan altijd wel ergens tegen aan. Maar dan gaat het om hoe de daar mee om gaat wat telt.

Tegels te kort (altijd lastig inschatten vanaf papier en hoeveel snijverlies op in totaal 70m2 in 4 verschillende ruimtes) , geen probleem wordt samen geregeld. Volgende dag kon de tegelzetter gewoon verder.

Quooker doet het niet, ze komen persoonlijk kijken, helpen bij de service en als je lang moet wachten komen ze hem zelfs monteren indien nodig.

Recent stopte onze vriezer (na 4 maanden) met vriezen. Voordat er een monteur van siemens kon komen, duurde het 5 dagen ... tja alles in je vriezer ontdooid en om nu 5 dagen alles bij iemand anders in de vriezer te hebben is ook zo wat (als het al past). Geen enkel probleem de volgende dag stond er een leenvriezer in mijn keuken! Dat is nou service en oprechte betrokkenheid!
En ook in het reparatie proces van de vriezer krijgen we volledige ondersteuning en advies!

Bedankt Keuken- en Sanisale Nijkerk! Jullie weten hoe je klantenservice verleend van A tot Z!

11 October 2023

Fantastisch geholpen!

Het team van Keukensale Nijkerk heeft ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken.
We voelden ons direct thuis en welkom, de sfeer is erg goed. Daarnaast werden we goed geadviseerd en was de verkoper, Nico, erg eerlijk.
De montage, levering en het inmeten ging al net zo goed. We zijn dik tevreden en raden Keukensale Nijkerk dan ook aan als je opzoek bent naar een nieuwe keuken voor een goede prijs.
Nico, Pim, Ezra en het montageteam bedankt!

12 September 2023

Beste Familie de Vries,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look