Company replied
Er werd snel contact opgenomen na onze aanmelding. Snel daarna een bezoek gehad met een fijne, enthausiaste medewerker Ralph Bögels Alles werd duidelijk uitgelegd wat er van ons verwacht werd en wa... See more
Company replied
Je kan een datum kiezen wanneer de adviseur langs komt maar daarna krijg je tijdsloten waar menigeen postbedrijf zich voor zou schamen. Wil je de afspraak verplaatsen dan zoek je in de m... See more
Company replied
Onze adviseur Ralph was zeer behulpzaam, duidelijk en rustig alles uitgelegd daar wij er weinig verstand van hebben. Heel fijn meerdere keren telefonisch contact gehad wb de vordering van de aanvra... See more
Company replied
Wij zijn Klimaatroute; hét energieadviesbureau van Nederland. Elke dag helpen wij bewoners en ondernemers om hun woning of bedrijf te verduurzamen. Dat doen we met persoonlijke aandacht, praktisch advies en resultaatgerichte begeleiding. Zo maken we verduurzaming haalbaar voor iedereen. Vandaag voor morgen.
Zekeringstraat 11A, 1014 BM, Amsterdam, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zelden zo een goed advies en begeleiding gekregen als door Tim Claessens van de Klimaatroute. Hij heeft me allereerst heel goed geadviseerd. En nog belangrijker, hij heeft me gedurende het hele proces ondersteund en me meteen gerustgesteld als er in het geautomatiseerd proces op de site iets veranderde. Ik heb het proces nog niet afgerond, door de lange wachttijd bij het bedrijf naar keuze, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook in de afrondende fase goed begeleid wordt door Tim Claessens.

Reply from Klimaatroute
Via de Rabobank bij Klimaatroute een energielabel laten maken. De energie adviseur had binnen een uur ons huis van 4 verdiepingen afgewerkt. Ook een foto gemaakt van onze oude gasketel die er nog hangt, sinds dat we al een paar jaar van het gas af zijn en nu met L/L warmtepomp / airco verwarmen.
Toen we het energielabel kregen was ons huis vermeld als “gasverwarmd” en warm water via de “combi ketel” wat natuurlijk onzin is. We kregen een B label terwijl een all-electric huis met veel zonnepanelen en NOM een A label zou moeten hebben.
Nu 2 maand verder en vele emails en onderbouwing en fotos’s en belletjes verder en nog steeds is dit niet gecorrigeerd. Zelfs een factuur ontvangen voor een nieuw energielabel! Zij willen dus geld verdienen aan het feit dat zij een energielabel incorrect opstellen.
Het heet “Klimaatroute” maar je wordt gestraft als je all-electric bent en vermeld als gasverwarmd. Wat een ondeskundige en slordige werkwijze is dit.

Reply from Klimaatroute
De adviseur was erg behulpzaam en legd alles duidelijk iut, zelfs voor mij met mijn beperkte kennis van het Nederlands. 10 out of 10! and a big 👍

Reply from Klimaatroute
Vriendelijke en goed geïnformeerde contactpersoon.
Snelle en deskundige afhandeling.

Reply from Klimaatroute
Ik kreeg een duidelijk en positief advies

Reply from Klimaatroute
Zeer nette en vriendelijke adviseur. Binnen een uur is alles doorgenomen en uitgelegd

Reply from Klimaatroute
Super fijn gesprek en behulpzaam

Reply from Klimaatroute
Geld besparen door de subsidie en tips, zeker als je toch van plan bent om te isoleren

Reply from Klimaatroute
Wil je de afspraak verplaatsen dan zoek je in de mail.. vind je 2 verschillende telefoonnummers… welke slecht tot niet bereikbaar waren.
E-Mail wordt niet op gereageerd.
Het rapport zou er in 10 werkdagen zijn… maar dat was het niet…
Let op!!
Dit gaat over de actie die klimaatroute doet voor een hypotheekverstrekker!!
Ik weet niet of dit ook voor het moederbedrijf geld.

Reply from Klimaatroute
Het waren vriedelijke en nette personen van isolatie.com die hier gewerkt hebben

Reply from Klimaatroute
Zeer sympathieke adviseur met veel kennis van zaken. Legde alles, ook apparatuur die mij interesseerde, uit.

Reply from Klimaatroute
Via de rabobank deze organisatie ingeschakeld gekregen.
Eertse indruk.was goed, werd snel gehandeld en een afspraak gepland.
Echter was de opname ter plaatse zeer oppervlakkig. Vervolgens kregen wij een rapport vol met fouten en verkeerde aannames. Komt niet overeen met de werkelijke situatie.
Zeer teleurgesteld.
Mijn advies is schakel zelf een professioneel bedrijf in en niet deze via de rabobank
Bijzonder dat de rabobank met zo'n organisatie in zee gaat

Reply from Klimaatroute
Ralph Bögels is duidelijk en accuraat en zeer behulpzaam. Heel fijn om mee te werken

Wat een topman die Ralph,
Goede uitleg, super snel geholpen.
Denkt goed met de klant mee.

Reply from Klimaatroute
helaas geen goede ervaring .
ze zijn niet te bereiken en als je eindelijk iemand spreekt dan heeft hij er geen verstand van ze zullen me terug bellen wat uiteindelijk is gebeurt kon ik alleen een afspraak maken met een adviseur maar uiteindelijk hebben ze mij niet gebeld helaas . een energie label kunnen ze niet goed opmaken naar mijn idee.er staan aannames in die niet kloppen maar wat je ook probeert ze reageren nergens op en zit jij met een label dat niet klopt.

Reply from Klimaatroute
Via de Rabobank een rapport laten opstellen. Ontvangen in november. Ondanks uitgevoerde isolatie ging mijn label van C naar D. Gebeld en diverse keren gemaild en uiteindelijk een klacht over de gang van zaken ingediend via mail, omdat ondanks beloftes ik niet word gebeld of gemaild. Ook op de klacht totaal geen reactie. Waardeloze instelling, een wassen neus. Eén ster is nog te veel. Ik dien ook via de Rabobank een klacht in.

Reply from Klimaatroute
Perfect geholpen door een zeer vriendelijke en kundige medewerker. Afspraken zijn telkens perfect nagekomen

Reply from Klimaatroute
Klantvriendelijke, deskundige en professionele adviseur. Rustig en zeer communicatief.

Reply from Klimaatroute
Ik heb een energielabel met advies laten opstellen. Het rapport heb ik ontvangen en ik ben inmiddels gestart met het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen. Over één van de maatregelen heb ik nog enkele vragen, zodat we deze correct kunnen uitvoeren.
Ik heb hierover inmiddels meerdere e-mails gestuurd en ook meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar tot op heden zonder resultaat. Dat vind ik erg frustrerend.
Het is inmiddels al meer dan een week geleden en er is nog steeds niet op mijn e-mails gereageerd. Het telefoonnummer van de energielabel-afdeling gaat telkens direct naar de voicemail. Wanneer ik het algemene nummer bel, krijg ik te horen dat iemand binnen een week contact met mij zal opnemen, maar ook dat gebeurt vervolgens niet.
Mijn vraag is eenvoudig, maar door het uitblijven van een reactie loopt mijn hele renovatie nu vertraging op. Dat is erg teleurstellend en frustrerend. Ik hoop dan ook dat er op zeer korte termijn alsnog contact met mij wordt opgenomen.
I sent again an email to info@.. hopefully reply soon. it's the third week now of no-reply

Reply from Klimaatroute
Er werd snel contact opgenomen na onze aanmelding.
Alles werd duidelijk uitgelegd wat er van ons verwacht werd en wat onze mogelijkheden waren.
Na het indiene duurde het wel wat lang (8 weken) en pas bij de laatste week werd ons gemeld dat er een waarde verkeerd op de factuur stond. Hierna weer kunnen wachten. Had in mijn optiek sneller kunnen gemeld worden.

Reply from Klimaatroute
Learn more about other kinds of reviews.