Company replied
Netjes een mail gekregen hoelaat ze zouden komen Zeer vriendelijk Goede uitleg van hoe hij te werk zou gaan Goede uitleg hoe ik beter zou kunnen kunnen verduurzamen Vriendelijk zeer respectere... See more
Company replied
Via Woninglabel.nl heel gemakkelijk bedrijven kunnen vergelijken op prijs en reviews. Alles erg snel geregeld, goed geholpen via de gekozen partij dus heel blij mee!
Company replied
Na verschillende offertes te hebben gehad, gekozen voor label now. Dit nav prijsstelling en ervaringen van andere gebruikers. Snelle reactie door label now na keuze voor dit bedrijf. Kon de afs... See more
Company replied
Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!
Van Elmptstraat 8, 9723ZL, Groningen, Netherlands
Replied to 85% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Woninglabel.nl
Alles snel en duidelijk geregeld, in contact gebracht met een betrouwbare en vakkundige adviseur voor een scherpe prijs. Helemaal tevreden!

Reply from Woninglabel.nl
Snel gereageerd en snel en netjes afgewerkt. Toppie!

Reply from Woninglabel.nl
De communicatie met woninglabel verliep snel en prettig. Ik was niet op tijd om bepaalde gegevens over de warmtepomp ter plaatse te hebben tijdens de keuring, nagestuurd per mail en dit is keurig verwerkt in het rapport

Reply from Woninglabel.nl
Een afspraak kon snel gemaakt worden. Vriendelijke en kundige medewerker doet de opname. 2 dagen later het label al binnen. Dit alles voor de beste prijs vergeleken met andere aanbieders.

Reply from Woninglabel.nl
Prettige partij, snel duidelijk, vriendelijk en een goede prijs

Reply from Woninglabel.nl
Top👌🏻 duidelijk overzichtelijk en snel voor elkaar

Concurrerende prijs.
Snel contact en professionele partij.
Snelle opname en zelfde avond het energielabel ontvangen.

Reply from Woninglabel.nl
Prima service, afspraak is afspraak, duidelijke communicatie

Reply from Woninglabel.nl
Netjes een mail gekregen hoelaat ze zouden komen
Zeer vriendelijk
Goede uitleg van hoe hij te werk zou gaan
Goede uitleg hoe ik beter zou kunnen kunnen verduurzamen
Vriendelijk zeer respecterend
Neemt de tijd om alles te bekijken
Netjes op tijd energielabel ontvangen

Reply from Woninglabel.nl
De afspraak was snel gemaakt. De beste man die de opname kwam doen heeft zelf gebeld om de afspraak te maken. Hij kwam keurig op tijd heeft ruimschoots de tijd genomen om vragen te stellen en te beantwoorden. Het rapport zat 2 weken later keurig in de mailbox.

Reply from Woninglabel.nl
Afspraak maken gaat snel, communicatie via email goed. Energiedeskundige is op tijd, to the point, zakelijk en vriendelijk. Energielabel snel geleverd. En dat tegen een uitstekende prijs.

Reply from Woninglabel.nl
Ramon Moerman is een vriendelijk en deskundige keuringsadviseur.

Reply from Woninglabel.nl
Afspraak was snel gemaakt en alles goed verlopen.
Ben heel tevreden.

Reply from Woninglabel.nl
Makkelijk te gebruiken website die je snel aan contactgegevens van een energieadvieseur in de buurt helpt.

Reply from Woninglabel.nl
De keuze uit ervaren deskundigen die snel en adequaat reageren.
Afspraak binnen een week gemaakt voor een schappelijke prijs.
Zijn zeer tevreden met het energie Label wat er uitkwam.

Reply from Woninglabel.nl
Ik wacht nu al 5 maanden op een adviseur. De afspraken zijn al 3 x geannuleerd / verzet. De laatste keer hebben ze mij de hele ochtend laten wachten. Ik moest zelf er achteraan bellen want de adviseur heeft niks van zich laten horen, maar na 1.5 uur nog geen adviseur. Tot op heden heb ik niks meer van woninglabel vernomen

Reply from Woninglabel.nl
Selecteren van een leverancier voor het energielabel was super eenvoudig.

Reply from Woninglabel.nl
Het onderzoek ging vlot en heb nu mooi energie label

Reply from Woninglabel.nl
Learn more about other kinds of reviews.