See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

We zijn tevreden over de kwaliteit en werking van het systeem. Communicatie via mail had soms iets sneller gekund, maar telefonisch werden we goed geholpen. Al met al een goede investering.

Company details

1. Solar Energy Company

Written by the company

Laadbudget is uw partner voor een betaalbare en hoogwaardige thuisbatterij of laadpaal. Onze missie is om voor ieder budget de best passende thuisbatterij te leveren. Als onafhankelijke aanbieder werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers, waardoor we thuisbatterijen kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Onze slimme systemen zijn compatibel met alle zonnepanelensystemen. Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tevreden klant

Zowel voorlichting vooraf, uitgebreide offerte én voortreffelijke uitvoering van de werken kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Aanrader.

21 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

We merkten direct verschil in hoe ons…

We merkten direct verschil in hoe ons huis omgaat met energie. Waar we eerder afhankelijk waren van het net, benutten we nu veel meer onze eigen opwek. Service was top, afspraken werden nagekomen en alles netjes geïnstalleerd.

2 March 2026

Thuisbatterij

Ik heb een thuisbatterij bij laadbudget genomen. Komen netjes hun woorden na en hebben verstand van zaken. Tevreden met mij aankoop.

3 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben al jaren zonnepanelen

Wij hebben al jaren zonnepanelen, maar sinds de thuisbatterij merken we pas echt het verschil. Vooral op momenten dat de stroomprijzen laag of zelfs negatief zijn, zien we dat het systeem slim schakelt. Daardoor hebben we minder last van terugleverkosten. Het voelt alsof ons systeem eindelijk optimaal werkt. Installatie was netjes en professioneel.

1 March 2026

Bedankt voor de review.

Wij jullie veel besparing toe!

Team Laadbudget.

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met de keuze voor een thuis batterij

Heel blij met de keuze voor een thuisbatterij. Minder afhankelijk van het net, meer eigen verbruik en een goed gevoel dat we duurzamer bezig zijn. We zien het ook terug op de energierekening. Werkt perfect in combinatie met onze zonnepanelen.

11 February 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je review.

Wij wensen je veel besparing toe!

Goed en bekwaam bedrijf

Goed en bekwaam bedrijf. Komt afspraken zeker na en legt de nadruk op kwaliteit. Verder wordt er meegedacht en worden er verschillende oplossingen aangeboden.
Bij mij 2 groepen, een laadpaal en thuis batterij aangelegd. Daarna alles netjes afgewerkt en waterdicht gemaakt. Zeker een aanrader voor extra aanleg van elektra, laadpalen of thuisbatterijen.

8 February 2026

Rated 5 out of 5 stars

Onze indruk van Laadbudget is zeer goed

Onze indruk van Laadbudget is zeer positief, vanwege de uitstekende service, heldere communicatie, nette en professionele werkwijze. De mannen ging pas naar huis toen de werkzaamheden volledig afgerond waren.
Erg tevreden

15 January 2026

Oprecht een goed bedrijf

Oprecht een goed bedrijf. Deze mensen smeren je niet aan, maar kijken oprecht naar je situatie en komen niet met gladde verkooppraatjes. Alles goed en duidelijk uitgelegd. Ze hechten waarde aan service en dat zie je weinig tegenwoordig. Meer dan tevreden, ik raad ze zeker aan!

7 February 2026

Bedankt voor de review!

Wij wensen jullie veel besparing toe.

thuisbatterij

Ik heb een thuisbatterij laten plaatsen door Laadbudget. Ik ben goed en volledig geïnformeerd. Alles liep zoals voorgesteld, De plaatsing, De tijd die het duurde. Super vriendelijke, geduldige mensen (verkoop, monteur en technische adviseur). Staan je met raad en daad bij. Ja tevreden!

9 January 2026

Reply from Laadbudget

Bedankt voor de positieve review.

Wij wensen jou veel besparing toe!

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte service door Laadbudget van begin tot einde.

BIj de aankoop van een thuisbatterij komen een aantal aspecten kijken. De configuratie van de optimale thuisbatterij, de uitleg hoe het een en ander werkt, zowel technisch als hoe een en ander werkt in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp, teruglevering, de lening vaan het warmtefonds, de teruggaaf van de btw, het handelen op de energie onbalans markt, juist energie contract (dynamisch), de schouwing voor de installatie, de plaatsing, aanleg en after sales service en installeren van de applicatie en uitleg hiervan is door de heren van Laadbuget (Arsalan en Modammad) tot in de puntjes verzorgd met persoonlijke aandacht en het nakomen van de afspraken. Allemaal perfect. Ook het commercile aspect netjes afgehandeld om zeker te stellen dat de totale prijs marktconform is. Nu maar hopen dat laadbuget in deze dynamische markt blijft bestaan, daar bedrijven snel komen en snel verdwijnen (zoals ik heb ondervonden bij de leverancier van mijn zonnepanelen en warmtepomp). Arsalan en Mohamad bedankt, top!

30 October 2025

Reply from Laadbudget

Bedankt voor de positieve review!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring bij aanschaf van mijn laadpaal

Super service en de prijs-kwaliteitsverhouding was gelukkig ook top haha!
Vanaf het eerste telefonisch contact tot het plaatsen van de laadpaal, is alles goed gegaan volgens de gemaakte afspraken. Die dingen zijn niet gratis maar in deze onoverzichtelijke markt was Laadbudget voor ons toch de beste optie. Bedankt heren!

19 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden met mijn thuisbatterij…

Heel tevreden met mijn thuisbatterij van Laadbudget. Goed en duidelijk contact, installatie ging vlot en netjes. De batterij werkt prima en ik merk dat ik mijn eigen stroom veel beter benut. Fijne service en zeker een aanrader!

2 September 2025

Goede service vriendelijke mensen

Goede service vriendelijke mensen

26 August 2025

Reply from Laadbudget

Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen u veel besparingen toe met de thuisbatterij!

Eerlijk advies

We hadden al zonnepanelen, maar met de Dyness thuisbatterij van Laadbudget en bijbehorende omvormer en EMS halen we nu veel meer uit onze opwek. De installatie ging soepel, de monteurs waren kundig en beleefd. Er werd echt met ons meegedacht. Wat ik vooral waardeerde is dat ze zich niet opdrongen en gewoon eerlijk advies gaven. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Ook de afterservice was prima, ik werd een week later nog even gebeld of alles goed functioneerde. Kortom, erg goede ervaring.

27 August 2025

Reply from Laadbudget

Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen jullie veel besparingen toe!

Vakkundig, vriendelijk en servicegericht

Ik ben zeer tevreden met de levering en installatie van het Ratio laadpunt. Na een thuisafspraak voor de schouw en gedegen adviesgesprek ontving ik snel een gedetailleerde offerte. De installatie van het laadpunt en de aansluiting in de meterkast zijn vakkundig uitgevoerd. Ik ben erg blij met de koppeling van het laadpunt en de zonnepanelen. Het zijn vriendelijke vakkundige servicegerichte professionals.

5 May 2025

Reply from Laadbudget

Bedankt voor de positieve review en fijn dat u nu op zonnestroom kan laden.

Wij wensen jullie nog veilige elektrische kilometers toe!

Professionele service

Jasmin heeft me geweldig geholpen bij mijn energie-aanvraag. Hij was vriendelijk, duidelijk en dacht echt met me mee. Dankzij zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Topservice!

5 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look