Company details

1. Internet marketing service

Written by the company

Generate high-quality appointments throughout Europe effortlessly with unique and outstanding marketing campaigns, working around the clock to fill your sales pipeline without manual intervention.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vooral veel mooie woorden en "zogezegde" resultaten.

Veel mooie woorden en zogenaamde resultaten... maar weinig daden. En als men dan de vele mooie woorden niet in resultaten kan omzetten ligt het aan de opdrachtgever en de sector.
En zeker geen "no-cure-no-pay" zoals men eerst voorhoudt. Dit nijgt echt naar fr...de ipv professionele dienstverlening. Door mijn gestelde vertrouwen in deze onderneming ben ik ongeveer 6.500 € armer en in ruil niet 1 lead ontvangen.

13 June 2025

Positief!

Via Rocket Leads zijn we gestart met online leadgeneratie en eerlijk gezegd waren we eerst wat sceptisch. Maar die twijfel was snel weg. Ze begrijpen onze branche, houden het praktisch en zorgen voor een constante stroom aan aanvragen, vooral nu in de winterperiode is dit voor ons echt een must. Altijd goed bereikbaar en geen ingewikkeld gedoe. Voor ons absoluut een stap vooruit geweest.

21 October 2025

Aanrader

Rocketleads heeft mij geholpen om van 2 klanten per maand, naar gemiddeld 3-4 per week te gaan. Wij hebben samengewerkt met veel marketingbureau's en Rocketleads is voor ons veruit de beste.

20 January 2026

Sterke professionele uitstraling

Vanuit mijn jarenlange achtergrond in de marketingwereld valt een professionele en betrouwbare uitstraling snel op. Danny en Stefan laten dit duidelijk zien. De manier waarop zij met marketing omgaan, straalt enthousiasme en betrokkenheid uit.

16 January 2026

5-sterren vibe

Zeer gemotiveerd team dat goed luistert naar onze wensen als ondernemer. We hebben veel kwalitatieve leads ontvangen via RocketLeads. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

4 June 2025

Super tevreden

werk al ruimt 2 jaar met team Rocket Leads.
Snel, luisteren goed, van marketing tot automatiseringen alles word geregeld. super tevreden

16 January 2026

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Rocket Leads. Vanaf het eerste contact is alles prettig en professioneel verlopen. De communicatie is duidelijk en ze denken goed mee. Dankzij hun aanpak hebben we veel kwalitatieve leads ontvangen waar we echt iets aan hebben gehad voor onze groei en verkoop.

5 November 2025

Fijne samenwerking!

Zeer fijne samenwerking met het team van Rocket Leads. Denken pro-actief mee in hoe een campagne zo snel mogelijk rendabel te maken en gaan goed met feedback om!

4 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geldverspilling en waardeloze kwaliteit – meer dan €4.500 kwijt voor bijna niets

Mijn ervaring met Rocketsleads was één grote teleurstelling. Ze hebben in totaal 30+ afspraken voor mij ingepland, maar uiteindelijk zijn er misschien 2 daadwerkelijk komen opdagen. De rest was allemaal no-show.

Ik heb superveel tijd verspild met wachten op leads die simpelweg niet kwamen opdagen. Elke keer dat ik feedback gaf, werd er helemaal niets mee gedaan. Het voelde alsof ze mijn berichten niet eens lazen.

Toen ik aangaf dat dit zo niet werkte en vroeg om mijn geld terug (meer dan €4.500 in totaal!), deden ze alsof het allemaal prima was en namen ze totaal geen verantwoordelijkheid.

Voor mij was dit een dure les. Absoluut geen aanrader.

13 October 2025

Oplichterij & valse beloftes

Ze beloven veel afspraken, met hun 'no cure no pay'... Maar als ze je 30 leads geven die helemaal niet jouw doelgroep zijn, tellen ze ook mee en dan heb je voor niets betaald. Zo kan iedereen marketing agency starten en zulke beloftes maken en zomaar wat leads geven en dat als 'echte' leads meetellen? Na 77 leads, 0 afspraken. Verschrikkelijke ads, altijd met fouten dat wij moesten verbeteren. Als je hun iets zegt van kritiek, dan blijven ze rond de pot draaien. Uiteindelijk wouden we ons geld terug omdat we voor 3 maanden direct hebben betaald maar ze hebben ons 0 EURO opgeleverd omdat ze alleen maar slechte leads gaven. We vroegen voor een compensatie te krijgen, om dit professioneel te eindigen, maar voor hun waren de leads wel voldoende... Dit is dan puur oplichterij.

1 September 2025

Geen goede ervaring met deze partij

Geen goede ervaring met deze partij

Een marketing campagne gedaan om leads binnen te halen maar alle leads die werden binnengehaald en automatisch werden ingepland door hun kwamen niet opdagen. Verspilling van geld dus

15 May 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look