Låsesmed HV Låseteknik Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Elendig. Styr unna. ikke til å stole på. Ringte, og bare om hjelp til å skifte 2 låser, Og han sa han skulle ringe opp om 5-10 min lovet han. Men ringte aldri. Deretter ringte jeg opp fle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have skiftet låse, da vi havde købt et ældre hus (med gamle låse). Vi ringede efter anbefaling til HV Låseteknik, som kom i løbet af få dage, gennemgik hele huset, gav os mange gode råd om s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sikken en positiv oplevelse jeg har haft. Lige fra første tlf opkald, hvor jeg talte med Rasmus. Super hurtige tilbagemeldinger af en dejlig positiv person. Blev modtaget i butikken hvor der var en de... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Nøgleportalen kan ikke anbefales

Deres side Nøgleportalen virker virkeligt dårligt. Man kan ikke uploade de afkrævede fotos, hvis man fx er på en Android-telefon, systemet sætter automatisk ens første mellemnavn ind som efternavn (hvilket man ikke selv må rette til), og man får ingen ordrebekræftelse eller andet på mail fra dem til trods for, at man skal give dem ens mailadresse, og man har betalt dem penge (dvs. heller ingen kvittering). Derudover koster leveringen af en enkelt nøglebrik over 54 kr.

Jeg er også spændt på, hvordan de forestiller sig, at man skal kunne uploade fotos af en *mistet* nøglebrik, men man skal i hvert fald ikke håbe på egentlig hjælp fra dem, hvis man ringer ind med problemer: Ham, jeg talte med, virkede til at være både teknologisk uvidende og apatisk/opgivende (kunne jeg fx ikke bare bruge et Apple-produkt i stedet?).

Den eneste grund til, at de får 2 stjerner, er, at jeg trods alt modtog nøglebrikken en lille uge efter.

18 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super god service i nødsituation.

Super god service i nødsituation.
Kodelåsen på vores hoveddør (mrk. SmartAir Solo) var løbet helt tør for strøm, og døren kunne ikke åbnes. Firmaet, som havde monteret låsen i sin tid kunne ikke hjælpe, men Thor fra HV gjorde en stor indsats for at hjælpe os, selv om vi ikke har været kunder i HV før, og fik en montør til at køre ud til os som en hastesag med en særlig SmartAir nødåbner, som fik låsen op !

30 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Utroverdig, holder ikke avtaler. Løgnere.

Elendig. Styr unna. ikke til å stole på.

Deretter ringte jeg opp flere timer senere og han la på røret.

Man skal holde det man lover og ta kunder seriøst.

Dette er ekstremt uproffesjonelt og brukt mange timer av min tid. Når jeg har ikke har tid.

Mvh Rolf

2 September 2024

Kæmpe stjerne til Teis⭐️

Teis var blandt de mest behagelige og kompetente mennesker jeg nogensinde har kommunikeret med. Han var sindssygt dygtig og evnede at gøre mig komfortabel i en ukomfortabel situation. Han er den type ærlige, dygtige og behagelige låsesmed alle ville ønske de mødte hvis de blev låst ude. KÆMPE ANBEFALING

23 June 2024

Nyt på gammel dør.

Fik skiftet metalplader, dørhåndtag og lås i gammel dør.
Alt passede fint og jeg er rigtig glad for resultatet.
Teis kom som aftalt og var super hjælpsom og rar.
Det hele sidder snorlige og er så pænt.
Kan klart anbefales.

4 June 2024

Dårlig service

Fik installeret en lås i 2020 til et anneks. Låsen passede ikke til døren, så den kunne ikke rettes ordentligt. Jeg fik dengang at vide, at der ikke er noget at gøre, og jeg selv skulle påsætte de sidste dele (afslutning omkring låsen).

Låsen er nu gået i stykker, fik firmaet ude igen, og de vurderede, at den første lås ikke passede til døren, de indsatte en ny som nu passer og kan låses. Jeg har dog stadig fået en regning på seneste lås - altså betalt 2 gange for at få 1 lås som rent faktisk virker. Jeg forsøgte at få en aftale med virksomheden, men de henviser til 2 års reklamationsret og vil at tage ansvar for den dårlige kvalitet. De er på ingen måde imødekommende for dialog eller at finde en løsning.

Derudover skulle jeg betale for to timers arbejdstid for et arbejde der tog 20 min. pga. medarbejderen skulle ud at hente den rette lås ved deres grossist.

En meget uheldig måde at håndtere hele situationen på. Nu vil jeg finde en anden låsesmed at arbejde sammen med i fremtiden.

21 November 2023

Hurtig og effektiv service

Havde en lås på vores hoveddør der var gået i stykker, så døren ikke kunne åbnes. De kom hurtigt og fiksede problemet med minimal skade på selve døren og hensyn til prisen.

Top service, tak!

12 August 2022

Rigtig god service!

Jeg var i nede for at få et nyt dørhåndtag, da en gammel skrue var knækket i den indgang hvor man spænder håndtaget fast.
Jeg fik lynhurtig service, og manden tilbød at banken den knækkede skrue ud. Det tog ham godt 3-5 minutter hvorefter han ikke ville taget noget for det. Jeg havde ellers forestillet mig at skulle give et par hundrede for et nyt håndtag. Super god oplevelse.

4 February 2022

Useriøst!

Jeg sendte dem en henvendelse ang. kopi af bilnøgler via en formular på deres egen hjemmeside.

Der stod at de ville vende tilbage til mig snarest muligt.

Jeg sendte den i forrige uge og har aldrig hørt fra dem.

De spilder din tid, find et andet sted at handle.

27 January 2020
Låsesmed HV Låseteknik logo

Reply from Låsesmed HV Låseteknik

Hej Iwan

Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse, vi en ny ansat som desværre har fået overset din mail. Det er vores fejl og vi beklager at du har ventet forgæves. Der står en flaske til dig i vores butik som plaster på såret, du kan skrive os på kontakt@hvlt.dk inden du eventuelt kigger forbi, så sørger vi for at den står klar til dig.

Mvh

Tina Madsen
HV Låseteknik

SUPER SERVICE :-)

Vi havde smækket os selv ude og var nødt til at få boret vores lås op. Vi oplevede super god service, hurtig behandling og generelt en rigtig god oplevelse. Vil klart anbefale dem til andre, der skal ha enten ny lås, omkodet nøgler - eller som bare har smækket sig selv ude :-)

23 July 2019

HV Låsesmed Valby Langgade 192, Valby

Kan virkelig anbefales, var forbi forretningen på Valby Langgade, som jeg havde fået anbefalet af min mekaniker, med defekte bilnøgler, det viste sig hurtigt, at det bare var batteriet som ikke var af en god kvalitet, men ikke købe de billigste batterier, de duer bare ikke som Johnny sagde fra forretningen, så bilnøglen var fixet på ingen tid og kontrolleret, alt klaret på ingen tid, som service.
Så derfor har forretningen min store anbefaling, hvis du skal klaret nogle nøgler med meget mere👍

9 June 2019

Take a closer look