Det bliver ikke bedre! Venlig og kompetent support i telefonen ved bestilling. Vare afsendt samme dag og modtaget den næste. Super flot bålsted som vi allerede har haft fornøjelsen af. Her kan a... See more
See what reviewers are saying
Hjemmesiden indeholder de informationer den skal, telefonopkald besvares og mail ligeså. Grunden til vi havner på tre stjerner skyldes fragten, der godt nok er ganske gratis, men altså også dereft... See more
Company replied
Super service og perfekt produkter. Har plantekasser i såvel råjern, der ruster, og galvaniseret jern der bevarer det oprindelige udseende. Nem at samle - og i en særdeles robust og holdbar kvalite... See more
Company replied
Vi kørte ud til Land Højbede i Kastrup og fik plantekassen med hjem samme dag efter super vejledning. Vi havde desværre målt forkert, men kunne uden problemer bytte til nummeret større. Vi havde dog... See more
Company details
Written by the company
Land startede i 2003 i Det Gamle Mejeri i Brande med en god ide til at lave flotte højbede, der var nemme at samle og kunne bruges til pryd- og køkkenhaven. 1. januar 2024 blev Land Højbede opkøbt af Byggros A/S, og nu holder vi til i Odense. Nøgleordet for alt hvad vi laver er fleksibilitet, funktionalitet og rene linjer, og vi brænder for at udvikle produkter med både designet og kvaliteten i top.
Østbirkvej 2, 5240, Odense NØ, Denmark
- +4563112400
- info@landhave.dk
- landhave.dk
Stor anbefaling
Det bliver ikke bedre!
Venlig og kompetent support i telefonen ved bestilling.
Vare afsendt samme dag og modtaget den næste.
Super flot bålsted som vi allerede har haft fornøjelsen af.
Her kan andre erhvervsdrivende virkelig lære noget..
Super hurtig levering og professionel…
Super hurtig levering og professionel service. Virkelig flotte højbede.
Plantekasser
Bestilt, modtaget og samlet 2 plantekasser i galvaniseret stål hele processen er til UG

Reply from Landhave
Super god betjening af Tove Overgaard…
Super god betjening af Tove Overgaard Pedersen. Hurtig levering.

Reply from Landhave
Landhave.dk går langt for deres kunder – helt fantastisk oplevelse!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Landhave.dk og vil varmt anbefale dem til alle! Jeg kontaktede dem, fordi mine plantekasser var blevet misfarvede og begyndt at skalle af. Landhave.dk var utroligt hjælpsomme og forklarede venligt, hvad der sandsynligvis var årsagen til problemet.
Selvom de egentlig ikke havde pligt til at erstatte plantekasserne, tilbød de alligevel at sende mig 4 helt nye plantekasser samt en rulle isoleringsplade – helt uden beregning. Det er sjældent, man møder en virksomhed, der tager så stort ansvar og sætter kundens tilfredshed i højsædet.
Jeg har naturligvis takket ja til tilbuddet og glæder mig til at modtage de nye plantekasser snarest.
Kæmpe tak til Landhave.dk for en professionel, ærlig og serviceminded behandling – det gør virkelig en forskel!
Jeg bestiller helt sikkert herfra igen inden sommeren er omme – vi skal have nogle flere plantekasser til haven denne gang.

Reply from Landhave
Super hurtig levering og flot hjemmeside
Super hurtig levering og flot

Super hurtig levering
Super hurtig levering - og da den ene plantekasse havde taget skade ved fragten, gik der kun 1 dag førend vi havde en ny. Absolut topklasse fra Landhave´s side.
Lotte Munk

Reply from Landhave
Hjælp når jeg ringede til personalet
Hjælp når jeg ringede til personalet, og hurtig levering.
Lidt omstændigt ved returvarer

Reply from Landhave
Helt perfekt og da jeg bor i Odense var…
Helt perfekt og da jeg bor i Odense var det endnu mere perfekt at kunne spare portoen.!
Kan varmt anbefales.

Billiger
Hurtigt levering samt prisen var billiger på den varen jeg skulle have end andre stedet

Reply from Landhave
Havde bestilt plante kasser som vi…
Havde bestilt plante kasser som vi havde bestilt hjul til. Desværre havde vi set forkert på hvor mange hjul. Men i kastede 2 ekstra hjul i ordren uden beregning. Det er da service

Reply from Landhave
Hurtig levering og fantastisk fragtmand…
Hurtig levering og fantastisk fragtmand der kørte kasserne helt på plads 😉

Reply from Landhave
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. 5 stjerner

Manglende skruehuller
Jeg fik 4 høj bede kasser tilsendt kun den ene kasse var der boret ud til skruerne , da jeg ingen skruemaskine har ,måtte jeg arrangere mig med en der kunne hjælpe , 🥹

Lette at samle. Fin service
Jeg købte plantekasser, og de var fantastisk lette at samle. Vejledningen kunne godt strammes lidt op af hensyn til gamle koner.
Jeg fortrød køb af espalie. Returnering mv funkede perfekt.

Rigtig god service
Produktet kom hurtigt. Og god dialog med kundeservice.

Reply from Landhave
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt. Der manglede en enkelt del i leveringen, men den blev lynhurtigt og uden problemer eftersendt