Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Esplanadeplein 21, 9300 Aalst, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De persoon die heeft mijn hoorapparaat geregeld, heeft dat super goed gedaan en nu ben ik zeer tevreden met de werking van de apparaat. Plus heeft hij de app op mijn GSM geïnstalleerd en dat was ie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mag altijd binnen springen of bellen voor afspraak. Vriendelijk en goede informatie en het vinden van een goede oplossing voor mijn oor probleem.

Rated 5 out of 5 stars

De ontvangst is vriendelijk. Men wordt snel geholpen met een duidelijk antwoord op je vragen en bij problemen wordt de nodige actie ondernomen.

Company details

1. Hearing aid repair service
  2. Hearing Aid Shop

Written by the company

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2,230 reviews in the last 12 months

Write a review

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, goede uitleg en oplossing van mijn klein probleempje. Alles perfect.

10 May 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijkheid en de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Rated 5 out of 5 stars

De dienst na verkoop mag er best zijn

10 April 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een vriendelijke ontvangst heeft ervaren en dat u snel en duidelijk geholpen bent. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen uw feedback.

Rationeel

Rationeel, zakelijk, goede uitleg...

3 April 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u onze diensten waardeert.

Roger controle ⁰

Behulpzaam,vriendelijk,stipt en heel bekwaam. Zou het iedereen aanraden

13 January 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Met de nodige kennis en vriendelijkheid…

Met de nodige kennis en vriendelijkheid werd ik geholpen

10 January 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Wat fijn om te lezen dat u zo positief terugkijkt op uw ervaring! We waarderen uw complimenten over de kennis en vriendelijkheid van onze medewerkers. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten zich goed en geholpen voelen. Uw feedback motiveert ons om deze hoge standaard te blijven handhaven. We hopen u snel weer te mogen begroeten!

Rated 5 out of 5 stars

Liesbeth is zeer vriendelijk en kent…

Liesbeth is zeer vriendelijk en kent haar job. Zal je altijd snel willen helpen.

10 January 2025

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Wat fijn om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met Liesbeth! Haar vriendelijkheid en expertise worden zeer gewaardeerd. We zijn blij dat ze u snel en goed heeft kunnen helpen. Het is fantastisch om te horen dat ze zo'n positieve indruk heeft achtergelaten. We zullen uw complimenten zeker met haar delen. Dank u wel voor uw mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke mevrouw die mij…

Zeer vriendelijke mevrouw die mij bediend en geholpen heeft.

30 November 2024

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze medewerker. We waarderen je feedback en zullen deze delen met het team.

Rated 5 out of 5 stars

Een check-up van mijn hoortoestellen,ze…

Een check-up van mijn hoortoestellen,ze weten perfect welke stukjes van mijn hoortoestellen aan vervanging toe zijn en zorgen hiervoor + een gehoortest zo dat mijn audicien mijn toestellen weer perfect afstemd naar mijn behoefte. Altijd top. Bedankt Annelien!

13 June 2024

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent! Uw lovende woorden en waardering betekenen veel voor ons.
We zijn blij dat u een heel vriendelijke audiologe Annelien hebt ervaren die veel waardevolle informatie heeft gedeeld. Ook is het geweldig dat het onderhoud van uw apparaten perfect was en dat u nu weer optimaal kunt horen.
Uw complimenten over onze service doen ons team echt goed en motiveren ons om dit niveau van zorg en kwaliteit te blijven bieden aan al onze klanten.

Rated 4 out of 5 stars

Aanpassing gedaan van mijn linker…

Aanpassing gedaan van mijn linker hoorapparaat. Hopelijk nu beter.

12 June 2024

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij hopen dat alles nu beter verloopt. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Feeback

27 April 2024

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Bedankt voor je positieve reactie. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

…VERBETERING

Langs geweest voor afspraak maar direct geholpen door Thibault met een opmerkelijke verbetering en deskundige uitleg

3 April 2024

Reply from Lapperre - Aalst / Alost, Esplanadeplein

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

The Trustpilot Experience

Take a closer look