Fantastyczny człowiek mnie obsługiwał, pan Paweł, któremu bardzo dziękuję, poprosiłam o indywidualną wycenę i otrzymałam super ceny oraz informację ,kiedy otrzymam zamówione produkty. Dostawa odbyła... See more
See what reviewers are saying
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi klienta. Zamówienie dotarło szybko i były dokładnie takie, jak opisano. Na szczególne wyróżnienie zasługuje komunikacja. Bardzo doceniam firmy, które ro... See more
Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wanna jak najbardziej ok.
Wanna jak najbardziej ok.
Spełniła moje oczekiwania.
Jakoś w dobrej cenie.
Niestety sklep mocno mija się z prawda co do dostępności...
Niestety sklep mocno mija się z prawda że coś jest na stanie. Wszystko ściagają z zewnętrznych magazynów, normalne terminy 5-10 dni roboczych - czyli tydzień/dwa - jak jest na magazynie lub 4-8 tygodni jak nie ma.
O braku dostępności na miejscu i terminie dostawy dowiadujesz się dzień po złożeniu zamówienia emailem, gdzie proszą o akceptacje.. Dopiero potem liczą koszty wysyłki, do których musisz dopłacisz..
Całość zamówienia jest realizowana ręcznie emailem i umie trwać kilka dni. W trakcie których, towar który był w magazynie hurtowym nagle znika a ty zostajesz na koniec z informacją że masz czekać 5-6 tygodni.
Szybka i sparwna wysyłka
Szybka i sparwna wysyłka, warto pytać o oindywidualną wycene, zaproponowane ceny są konkurencyjne. Kontakt z doradcami firmy szybki i bez zatrzerzeń, polecam.
Polecam zakupy w sklepie Łazienkarium.pl
Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umilił cały proces zakupowy. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Bardzo chętnie ponownie tu wrócę, szczególnie biorąc pod uwagę obsługę zamówienia i kontakt z Klientem. Pozdrawiam :)
Sprawny kontakt
Sprawny kontakt, konkurencyjne ceny i szybka realizacja zamówień. Polecam
Szybka wycena
Szybka wycena , sprawny kontakt ,ekspresowa wysyłka.Towar zgodny z opisem.
Profesjonalnie i rzetelnie
Szeroka oferta, profesjonalne podejście, dobry kontakt, a dodatkowo bardzo dobre ceny. Szczerze polecamy - 10/10
Na stronie lazienkarium była możliwość…
Na stronie lazienkarium była możliwość zapytania o indywidualną wycenę. Skontaktowała się ze mną Pani Gabriela, który bardzo miło i sprawnie przedstawiła mi ofertę z rabatami. Polecam!
Polecam, świetne ceny i obsługa
Wysłałam zapytanie o dwa produkty (bateria kuchenna i miska wc), bardzo szybko dostałam przygotowaną ofertę ze świetną ceną. Paczka przyszła dobrze zabezpieczona.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Kran dotarl bardzo szybko. Cena nizsza niz w innych miejscach. Szczerze polecam.
Bardzo dobra i kompetentna obsługa .
Bardzo dobra i kompetentna obsługa .
Szybkie odpowiedzi
B dobre ceny
Zamówienie zakończone sukcesem
Zamówienie zakończone sukcesem. Polecam.
Bardzo dobry kontakt zamówienie miało…
Bardzo dobry kontakt zamówienie miało być opóźnione ale w sumie dotarło szybko. Dziękuję
Błędny towar
Niestety, ale nie udało mi się z sukcesem zrealizować zamówienia. Błędne informacje o dostępności produktu, reklamacja trwające wiele tygodni, zupełny brak wyjaśnienia sytuacji, enigmatyczne wiadomości, z których wynika potrzeba jak najszybszego pozbycia się problemu. Wszystko to trwało wiele tygodni tylko po to, żeby się dowiedzieć, że produktu jednak nie ma. Zwroty, odsyłanie produktów, mailowy system reklamacji- dla mnie na minus.
Bardzo sprawna dostawa
Brodzik dojechał bardzo szybko i w dobrym stanie. Chętnie zrobię zakupy ponownie :).
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.