Led strip winkel Reviews 11

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Winkel klopt voor geen kant

Winkel klopt voor geen kant. Op de website adverteren ze met IP68 bij 220v ledstrips. Als je het artikel opent op de website staat er IP67.

Eenmaal besteld en ontvangen krijg ik een IP65 toegestuurd. Daarnaast zou hij 50000 branduren hebben maar deze heeft 20000. Contact gezocht per mail maar krijg hier geen antwoord op terug.

Als ze de site zouden aanpassen naar wat ze daadwerkelijk verkopen? Dan is er geen probleem. Nu belazeren ze je waar je bij staat. NIETS KOPEN HIER!!!

25 June 2021
Rated 4 out of 5 stars

Na het lezen van de oudere reviews…

Na het lezen van de oudere reviews beetje huiverig om hier te bestellen.
Via de chat functie op de website heel netjes geholpen, artikel was helaas niet op voorraad en conform hetgene wat men vertelde, zou mijn bestelling 1 week later geleverd worden (e-mail Track & trace over de levering ontvangen) Ze hebben netjes woord gehouden, product is ook helemaal conform, tegen een super nette prijs!!

8 May 2020
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service, problemen worden snel en klantvriendelijk opgelost

Ik heb een Led strip RGB 10mtr IP68 waterdicht 220V bij ledstripwinkel.nl besteld. De prijs was ook aantrekkelijk en de levering verliep snel.
Na 3 maanden begon de controller/voeding te haperen als gevolg van corrosie. Via de mail contact gehad, corrosie viel eigenlijk niet onder de garantie. Maar het was geen enkel probleem om de controller/voeding kosteloos retour te sturen. Twee dagen later geheel kosteloos een nieuwe in huis! En daarmee is dit zeker een winkel die ik iedereen kan aanbevelen. Ik kom hier zeker weer!

Ledstripwinkel, Bedankt voor deze uitstekende service!!

10 September 2016
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring

Onlangs heb ik bij ledstripwinkel.nl ledstrips gekocht. De medewerker die ik aan de telefoon sprak was erg behulpzaam en gaf mij goede advies. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. De ledstrips zijn van goede kwaliteit en ze zorgen voor een mooi sfeer in de woonkamer.

Karin

25 April 2015
Rated 2 out of 5 stars

slechte after sales

Trage reactie op vragen (pas na 1 week en 2 e-mails) en deze vragen ook nog eens deels fout beantwoord. Geen reactie meer gekregen op vervolgvraag.

30 December 2014
Rated 1 out of 5 stars

goede winkel echter WAARDELOZE producten

Niks dan goeds over ledstripwinkel, helaas zijn hun producten ronduit waardeloos. Reeds 3x defecte producten mogen ontvangen, met name de LEDstrip koppelstukken en zelfs simpele kabels fungeren SLECHT.

Kan de winkel weinig aan doen - mijn advies; koop echter niets bij ledstripwinkel.

5 November 2014

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look