2.7

1-star

Replied to 28% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geen levering,

18 januari 2026 een tafel besteld en betaald. U raadt het al, nog niet geleverd. Veel mailen en elke keer horen dat de tafel aanwezig is en dat de afdeling planning contact met mij zal gaan opnemen. U raadt het al, het is nu 29 april 2026 en nog geen tafel…
Waar ik het meeste van baal is dat ik me echt genaaid voel en ook eigenlijk ook geen andere tafel kan kopen omdat ik ergens een glimpje hoop heb dat het uiteindelijk toch goed gaat komen. U raadt het al…. Ik geloof nog in sprookjes.
Ik zal dit bedrijf absoluut niet willen aanbevelen🤮

29 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ich hatte eine hervorragende Erfahrung…

Ich hatte eine hervorragende Erfahrung mit diesem Möbelhaus! ⭐⭐⭐⭐⭐ Die Produkte sind von sehr guter Qualität, modern gestaltet und mit viel Liebe zum Detail verarbeitet. Die Mitarbeiter waren überaus freundlich und professionell und haben mir alle Informationen gegeben, die ich für die richtige Wahl benötigte. Die Lieferung erfolgte schnell und problemlos. Ich kann dieses Möbelhaus jedem wärmstens empfehlen, der schöne und langlebige Möbel sucht!

21 March 2026

Hele slechte zaak

UPDATE: Na 5 maanden wachten, contact opnemen, ingebrekestelling etc zonder oplossing nu AANGIFTE GEDAAN bij politie en melding gedaan bij Autoriteit Consument en Markt (ACM) over dit malafide bedrijf. Melding gedaan bij Autoriteit Persoonsgegevens over het zonder toestemming en zonder noodzaak delen van persoonsgegevens online. WEES GEWAARSCHUWD VOOR DIT BEDRIJF.
Hele slechte zaak, niet te vertourwen. Ik heb dezelfde slechte ervaring als anderen hier. 5 maanden geleden (!!!) een tafel besteld en aanbetaald met 8 tot 12 weken levertijd. Tot op heden nog steeds niet geleverd en zelfs niet eens een (geschatte) leverdatum in zicht. Ze kwamen zonder bericht niet opdagen op het eerder afgesproken lever moment, en reageren nu ook niet op emails. Ondanks dat ze hadden toegezegd om mij op de hoogte te houden. Telefonisch zijn ze sowieso niet te bereiken. Ik zou iedereen afraden om hier iets te bestellen vanwege de slechte service, gebrek aan communicatie en de super lange levertijden (die op de website veel rooskleuriger worden voorgesteld dan de werkelijkheid). En ALS je hier toch iets bestelt, betaal dan aub pas NA levering en NA controle dat alles echt in orde is! Anders ben je waarschijnlijk je geld kwijt en heb je niks. (Of je betaalt voor verkeerde/beschadigde spullen) Retourneren en geld terug krijgen zal dan een drama zijn, gezien de slechte service en slechte betrouwbaarheid van dit bedrijf. Wees gewaarschuwd!

17 April 2026
Livinnhome24 logo

Reply from Livinnhome24

Geachte Klant,

Bedankt voor je review. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad — dit is absoluut niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

We begrijpen dat het erg frustrerend is dat je bestelling na 5 maanden nog niet is geleverd en dat je onvoldoende communicatie hebt ontvangen. Dat had beter gemoeten, zeker gezien de eerder afgesproken levertijd en het gemiste bezorgmoment zonder bericht.

We nemen je feedback serieus en willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een privébericht kunnen sturen met je ordernummer en contactgegevens? Dan kijken we dit direct voor je na en zorgen we voor een duidelijke update en passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Livinnhome24

Geen aanrader!!

Geen aanrader! Levering van onze eetkamerstoelen was in eerste instantie vrij snel, maar dit bleek in de verkeerde kleur te zijn. Dit erkenden ze ook en zouden ze gaan oplossen. Ook was het zo dat 4 van de 8 stoelen in een doos zaten en de andere 4 er los (en al gemonteerd) bij zaten. DIt betekent dat we waarschijnlijk zelfs 4 demo stoelen hebben gekregen en dan dus ook nog eens in de verkeerde kleur. We mochten in ieder geval de stoelen houden tot dat we de nieuwe zouden krijgen, maar inmiddels driekwart jaar zitten we nog steeds met de stoelen die we niet hebben besteld. We proberen continu te bellen en te mailen maar krijgen of geen contact, of ze geven aan dat ze niet specifiek kunnen aangeven wanneer de nieuwe stoelen kunnen komen. Echt een enorm slechte zaak!

18 March 2026
Livinnhome24 logo

Reply from Livinnhome24

Geachte Klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat u beschrijft is absoluut niet de service die wij willen bieden, en wij begrijpen goed hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

Onze excuses voor de levering van de verkeerde stoelen en de onduidelijkheid en vertraging die daarna zijn ontstaan. Ook het verschil in verpakking en montage had uiteraard beter gecontroleerd moeten worden.

Het feit dat u na zo’n lange tijd nog steeds niet de juiste stoelen heeft ontvangen én moeite moet doen om contact te krijgen, is voor ons onacceptabel. Dit had veel sneller en zorgvuldiger opgelost moeten worden.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk alsnog goed voor u oplossen. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via [direct e-mailadres/telefoonnummer] onder vermelding van uw gegevens? Dan zorgen wij dat dit met prioriteit wordt opgepakt en u duidelijkheid krijgt over de levering of een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Livinnhome24

9 maanden verder en nog steeds niet opgelost

Bestelling geplaatst in juli 2025 en we zijn nu halverwege maart 2026. 9 maanden later en nog steeds niet netjes opgelost.

Er zijn verkeerde stoelen geleverd. Dat is door het bedrijf erkend en ik mocht de verkeerde stoelen tijdelijk in bruikleen houden totdat de juiste geleverd zouden worden. Prima als tijdelijke oplossing, maar daar blijft het ook bij.

Het echte probleem is dat je daarna gewoon eindeloos blijft wachten en eindeloos kan bellen. Steeds weer vertraging, geen concrete leverdatum en geen fatsoenlijke afronding. Een fout die vanaf het begin al duidelijk was, hoort niet 9 maanden te blijven liggen.

Tijdelijke stoelen of niet: dit is gewoon veel te traag en slecht. Geen aanrader.

18 March 2026

Slechte bereikbaarheid

Het eerste bezoek werden we goed geholpen. Wij hebben 4 stoelen besteld en betaald, want ze zouden op voorraad zijn. Toen de stoelen geleverd werden kwamen we erachter dat het een andere stof was. Contact opgenomen en netjes geholpen. De volgende dag stond de bezorger er met nieuwe stoelen. Weer waren er verkeerde geleverd. Uiteindelijk kregen we te horen dat er van de stoelen helemaal geen 4 meer op voorraad zijn, maar dus maar 2. We mochten andere stoelen uitzoeken in dezelfde stof en dit hebben we gedaan en dit zouden ze dus komen leveren. Sindsdien krijg maar geen contact met het bedrijf en ik zit nog steeds met verkeerde stoelen in huis. Er is nog geen afspraak gemaakt om de nieuwe te leveren. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen al bel je 10 keer achter elkaar. Een foutje kan (2x) gebeuren, maar de bereikbaarheid van dit bedrijf is waardeloos.

17 March 2026

Waardeloos

Waardeloos, tafel besteld van mangohout. Krijg een hele andere houtsoort binnen die ook zeer duidelijk afwijkt van de mangohouten kleur.kon hem ruilen, maar moet dan
40 euro retourkosten betalen en dat terwijl zij de verkeerde hebben geleverd. Gekkenwerk

22 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Word als klant behoorlijk in een hoek…

Word als klant behoorlijk in een hoek geduwd als product die je ontvangt niet voeldoen aan het product dat je gekocht heb, meer als 1 jaar bezig geweest en geen fijn contact helaas ben uiteindelijk maar gestopt.

21 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Je wordt hier op wens goed geholpen…

Je wordt hier op wens goed geholpen maar lekker rondstruinen mag natuurlijk ook.
Vandaag weer prima geslaagd en het advies van Thom was 👍
Overigens hier vaker meubels gekocht en de tekst van het zijn oplichters is dan ook vals!!!
Mocht er wat zijn dan valt er altijd te praten is onze ervaring.

12 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een ovalen mango tafel, verkeerde maar nog geen retour

Een ovalen mango tafel besteld van 220x110. Na 3 weken een telefoontje dat alleen de 200 m. zijn binnengekomen. Kan gebeuren, dus we wachten nog 3-4 weken en krijgen hem dan keurig bezorgd. Blijkt weer een verkeerde maat, namelijk 220x100. Ook de kleur lijkt absoluut niet op wat we hebben besteld en het lijkt meer een gladde kantoortafel ipv het blad wat we online zagen. We mailen, bellen en appen en horen dan dat de 220x110 niet bestaat. Wel besteld, fout op de website. Zullen ze aanpassen. Staan ons vriendelijk te woord, maar ondertussen na weken staat hij nog steeds met die maten te koop op de website. Ook nemen ze niet altijd meer op. We kunnen hem retour doen en geld terug krijgen. Na meerdere tels, mails en appjes nog geen telefoontje over wanneer hij opgehaald wordt. Ze hebben vandaag weer beloofd dat we deze week gebeld worden of ophalen van de tafel. Maar nog steeds geen datum na weken en nog geen geld terug. Weer afwachten…

23 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden 2 maanden geleden een…

Wij hadden 2 maanden geleden een eettafel besteld, deze kwam binnen, echter was het niet de tafel die overeenkwam als op de foto! Maar naar diverse mails en foto’s sturen kregen we gelijk en hebben we de tafel om kunnen ruilen, we mochten zelfs nog gebruik maken van de nieuwe verkeerde tafel.hun hebben in het magazijn zelf gekeken of de kleur klopte. Na weken wachten kwam onze mooie tafel en precies zoals we hem wouden! Wat een super fijne service hebben hun. Je word serieus genomen en goed geholpen! Ik zou hier vaker mijn meubels bestellen.

22 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen maand een super toffe…

Afgelopen maand een super toffe bankstel met tafel gekocht die werd verkocht met een hele mooie aanbieding. De tafel was van een geweldige kwaliteit en was precies zoals beschreven. De bank paste er erg goed bij en zit ook heerlijk. De kwaliteit is beter dan verwacht. Verdiende vijf sterren dus!

8 January 2025

Super service bij Livinnhome24

Vorige week mijn bank ontvangen bestelt bij livinnhome24.
Zeer tevreden over de aankoop, personeel en de bezorging.
Vriendelijk personeel, goede communicatie en aardige behulpzame chauffeur die het heeft bezorgd.
Ik kom zeker terug!

24 January 2025

Fijn geholpen!

Op internet een tafel gezien, even mail contact gehad omdat ik de tafel in het echt wilde zien. Netjes mail terug gehad en wij zijn in de winkel gaan kijken. De heren hebben ons netjes geadviseerd en aan de hand daarvan onze keuze gemaakt. Levering van de tafel zou 3 tot 5 weken duren echter werd de tafel eerder geleverd. Bij levering bleek de tafel kleine puntjes schade te hebben. Deze via de mail met een foto kenbaar gemaakt. Ik werd direct terug gemaild met de optie omruilen voor een nieuwe of korting. Gekozen voor de korting omdat de schade minimaal was. Dit werd ook netjes op mij factuur aangepast. Heren heel erg bedankt voor de goede service.

24 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichter en alleen maar leugens

Dit bedrijf is een oplichter. Koop niks bij hem. Hij gaf aan dat op een zitbank garantie ligt. De zitbank na enkele maanden bleek van een zeer slechte kwaliteit te zijn. Na contact met het bedrijf gaf hij aan dat de garantie dat niet dekt (onzin natuurlijk).
Trap er niet in beste mensen.

17 December 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look