En ærgerlig oplevelse
Elendigt udført arbejde. Vi kan absolut ikke anbefale et samarbejde med Mark. En ødelagt vaskemaskine, dårlig finish, og et ikke afsluttet projekt står vi tilbage med.
Jeg vælger at redigere mit opslag, som modsvar til virksomhedens kommentar.
Opgaven var besigtiget, og gjort opmærksom på, fra start af, at det var det eksisterende køkken der skulle rykkes rundt på. Hvilket også er en af grundene til at vi valgte at gå med dig, da du påstod at være snedker. Der er brugt unødvendigt træ bag vinkøleskabet (K33), og sat på en ramme der gør at man ikke kan servicere det. Det blev også påtalt fra elektrikeren mens du var der. Der er 50 cm fuge på lågen ovenover vinkøleskabet, hvor mit bud på en løsning havde været at skære den lige over og fræse ud til beslaget. Dette skulle have været ordnet på reklamation, og sat længere op. Dette er ikke blevet gjort.
Igen for at præcisere, er det ikke de gamle materialer der er en udfordring, men håndteringen af dem, og de nye materialer, for slet ikke at tale om resultatet efter brugen af kemisk træ. (Jeg har selv slebet det nu) - du påstod det ikke betød noget, hvis vi ville have noget ovenpå - alligevel afslutter du med et elendigt silikonefugearbejde - hvad er grundlaget for det, hvis resten er lavet ud fra ikke at lave det ordentligt fordi det skal beklædes?
Betaling på timebasis har jeg ingen konflikt med, kreditnotaen for den ene time er ikke modtaget retur fra dig som aftalt, desværre.
Det er ikke korrekt at betalingen ikke er blevet overholdt, den er betalt som aftalt hver eneste dag, undtagen den ene dag hvor du tog betaling for tid du ikke har været på adressen. Efterfølgende er der sendt foto dokumentation for at den er betalt, mens vi troede vi ville få en kreditnota, som vi aldrig fik. Så vi har penge og arbejde til gode hos dig, ikke den anden vej.
I forhold til opvaskemaskinen er den sat af dig selv, inden flisemanden har påbegyndt arbejdet, så det er ikke korrekt.
Så tak for dit forsøg på at minimere omfanget af hvad du har budt os, men vi har selvfølgelig også billededokumentation.
God aften.
Opfølgning på dit opdaterede svar:
Igen, må jeg bare sige at jeg har fotodokumentation for det hele.
Jeg kan desværre ikke vedhæfte dem, ellers havde jeg med glæde gjort det, også for betalingerne.
Aftalen hed sig at deadline var fredag i uge 39.
Tak for at informere om at du er gået fra adressen før tid. Det jeg referere til, er dog den dag du kørte 1 time på grund af noget privat, og så kom tilbage efter, men opkrævede betaling for hele dagen, incl den tid du var væk.
19 September 2025
Unprompted review