Mobelinternatet Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Møbelinternatet er virkelig god til at svare hurtigt på henvendelser på e-mail. Det giver en god tryghed til firmaet. Havebordet, som vi købte er desuden af rigtig god kvalitet og et flot møbel.... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fed oplevelse. Vi fik en god handel til en superskarp pris. De var hurtig på mail i forbindelse med vores spørgsmål. Levering var top dollar, varen var perfekt! Varmeste anbefaling til drengene... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det var meget svært at se farven på bordpladen på det havebord jeg bestilte og det stod ikke i beskrivelsen. Jeg var overbevist om at den var mørkegrå, men den var i virkeligheden mørkebrun, så jeg br... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super levering af Søren, som ringede lige før han var der, det er lidt kringlet at komme ind til mig.. så tak herfra Åvej, 9900 Frederikshavn

1. Home Furniture Shop

Written by the company

Møbelinternatet ApS er en dansk online møbel- og havemøbelbutik, der gør det muligt at indrette hjem og udeliv med kvalitetsmøbler til priser, der ikke koster en formue. Vi startede Møbelinternatet ud fra en helt personlig oplevelse: da vi selv flyttede hjemmefra, opdagede vi hvor dyrt det kunne være at møblere en bolig ordentligt. Den erfaring er grunden til, at vi i dag tilbyder et bredt udvalg af sofaer, spisestuemøbler, loungesæt, havemøbler og udendørs pergolaer - alt sammen navngivet efter danske stednavne, fordi vi er stolte af at være en dansk virksomhed, der taler til danske kunder. Hos os går kvalitet og god service hånd i hånd med en fair pris. Vi lægger vægt på hurtig levering, ærlig kommunikation og en kundeservice, der er klar til at hjælpe, hvis noget skulle gå anderledes end forventet. Vores mål er enkelt: at være din foretrukne møbel-webshop - både når det gælder produkter, pris og oplevelsen omkring dit køb.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

79 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hold da op, her er de hurtige. Bestilte fredag og fik det tirsdag.

3 March 2026

Hej Inge,

Mange tak for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på! 🌟

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds, og vi håber, at du får mange gode stunder med dit nye møbel.

God pris, hurtig ekspedition

God pris, hurtig ekspedition.

17 February 2026

Hej Allan,

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for hurtig betjening og…

Tusind tak for hurtig betjening og skønne produkter 😃

16 February 2026

Hej Maria,

Super god service!

16 February 2026

Hej Alma,

Nemt og bekvemt!

Nemt og bekvemt!
Jeg har købt 2 natborde, og et vin møbel, virkelig høj og flot kvalitet, til en skarp og god pris!

10/10 kan anbefale at handle her

5 December 2025

Hej Christoffer,

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en super god oplevelse at…

Det har været en super god oplevelse at handle hos og med jer👌
Fantastisk kvalitet og sofa til prisen .
Mer en tilfreds.
Mette

5 February 2026

Hej Mette,

Reoler i træ

Bestilte to reoler i træ og de er superfine og anvendelige. Hurtig og nem bestilling og levering :-)

30 January 2026

Hej Vibeke,

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Jeg bestilte en reol som hurtigt blev afsendt. Grundet pakkens størrelse var de nød til at ændre leveringsfirma, hvilket jeg fik en mail om. Rigtig god service!

26 January 2026

Hej Daniela,

bedste oplevelse ever!!!!!!!

bedste oplevelse ever!!!!!!!
bestilte en vinreol og der den kom fik jeg endda ldt sødt til tanden og de pakkede den ud og tjekkede alt var okay med den inden de kørte, kanon service alle burde købe derfra.
søde unge gutter de er:D

10 January 2026

Hej,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en sofa hos møbel…

Jeg bestilte en sofa hos møbel internatet og jeg er simpelthen så imponeret. Sjældent har jeg oplevet et så stor service og gennemsigtighed. Jeg ønskede levering på en bestemt dato, hvilket de godt kunne opfylde. De var gode til at informere om levering og svare på spørgsmål. De tilbød endda uden beregning at stille sofaen ind på plads. Sofaen er trods en meget billig pris rigtig god kvalitet. Fast i sidde komfort og virkelig flot i stoffet. Vil 100% bruge dem igen.

16 January 2026

Hej Vibeke,

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik et makeup bord som skulle bruges…

Vi fik et makeup bord som skulle bruges som gave. Da vi er ved at pakke ud, ser vi at det er gået i stykker i kanten. Skriver og sender billeder til firmaet som to dage senere kvittere med et nyt bord og returnering af fragten. Det kalder jeg f. God service.

8 January 2026

Hej Lea,

Rated 5 out of 5 stars

Der var en fejl ved vores taburet

Der var en fejl ved vores taburet. Det blev fikset på en god måde. Topp service og kan kun anbefale produkter fra virksomheden

24 December 2025

Hej Randi,

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger!

Sublim kundeservice, kvalitet og pris!

18 December 2025

Hej Xenia,

Super handel!

Min kæreste og jeg bestilte 10 stole i fredags. Dagen efter ringede de, for at aftale nærmere omkring leveringen.
Få dage efter modtager vi dem, og de er bare pakket super forsvarligt ind. Derudover lagde der en personlig hilsen, med tillykke med vores huskøb, samt lidt sødt til maven.
Super professionel, varm, og rar oplevelse at handle hos dem.
Og super stole, til en mega fin pris.
Tusind tak, I gør det så godt!

16 December 2025

Hej Maria,

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og godt produkt

11 December 2025

Hej Marianne,

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og stærke priser.

Fantastisk service og stærke priser.

Købte nogle kurve via deres nethandel, en enkelt havde transport skade, blev ombyttet u/b omgående uden bøvl og forklaringer, fint sted at handle.

4 December 2025

Hej Horst,

Fik min varer hurtigt

Fik min varer hurtigt, desværre var min varer beskadiget. Jeg sender en mail med billeder og kort efter modtager jeg en mail, hvor de beklager og at de sender en ny med det samme, samt en lille gave. Virkelig fin service.

24 November 2025

Hej Rikke,

Supergod service

Jeg har lige handlet hos Møbelinternatet og fået den bedste service. Har været i telefonkontakt med dem to gange og begge gange blev jeg behandlet med den største venlighed. Jeg kan varmt anbefale Møbelinternatet som i øvrigt også har nogle rigtig gode priser

1 December 2025

Hej Hanne,

Rated 5 out of 5 stars

Kanon god kundeservice, hurtig og fleksible levering

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Møbelinternatet. Kundeservicen var fremragende. Jeg satte især pris på, at de tog sig til til at ringe mig op, så vi kunne aftale leveringstid punkt. Det gjorde det meget fleksibelt for mig. Derudover blev produktet både båret ind og monteret professionelt, hvilket sparede mig for en masse besvær. Alt i alt en super service, som jeg varmt kan anbefale!

13 November 2025

Hej Anne-Louise,

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 6 stole lørdag sen aften og…

Bestilte 6 stole lørdag sen aften og det stod leveret allerede søndag eftermiddag.
Skarp pris på varene og super koncept.

7 September 2025

Hej Oliver,