Møbelinternatet er virkelig god til at svare hurtigt på henvendelser på e-mail. Det giver en god tryghed til firmaet. Havebordet, som vi købte er desuden af rigtig god kvalitet og et flot møbel.... See more
Company replied
Rigtig fed oplevelse. Vi fik en god handel til en superskarp pris. De var hurtig på mail i forbindelse med vores spørgsmål. Levering var top dollar, varen var perfekt! Varmeste anbefaling til drengene... See more
Company replied
Det var meget svært at se farven på bordpladen på det havebord jeg bestilte og det stod ikke i beskrivelsen. Jeg var overbevist om at den var mørkegrå, men den var i virkeligheden mørkebrun, så jeg br... See more
Super levering af Søren, som ringede lige før han var der, det er lidt kringlet at komme ind til mig.. så tak herfra Åvej, 9900 Frederikshavn
Møbelinternatet ApS er en dansk online møbel- og havemøbelbutik, der gør det muligt at indrette hjem og udeliv med kvalitetsmøbler til priser, der ikke koster en formue. Vi startede Møbelinternatet ud fra en helt personlig oplevelse: da vi selv flyttede hjemmefra, opdagede vi hvor dyrt det kunne være at møblere en bolig ordentligt. Den erfaring er grunden til, at vi i dag tilbyder et bredt udvalg af sofaer, spisestuemøbler, loungesæt, havemøbler og udendørs pergolaer - alt sammen navngivet efter danske stednavne, fordi vi er stolte af at være en dansk virksomhed, der taler til danske kunder. Hos os går kvalitet og god service hånd i hånd med en fair pris. Vi lægger vægt på hurtig levering, ærlig kommunikation og en kundeservice, der er klar til at hjælpe, hvis noget skulle gå anderledes end forventet. Vores mål er enkelt: at være din foretrukne møbel-webshop - både når det gælder produkter, pris og oplevelsen omkring dit køb.
Vestergade 11b, 5540, Ullerslev, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Søde unge gutter der hjalp med at sætte møblerne op endda!! Og derudover rigtig fine priser 😄

Reply from Mobelinternatet
Fik leveret min skoreol dagen efter jeg bestilte. Meget kvalitet for pengene

Reply from Mobelinternatet
Gode møbler til billige penge og et par friske gutter med fantastisk service. Kan klart anbefale at handle her.

Reply from Mobelinternatet
Jeg har for nylig købt en skoreol hos Møbelinternatet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele købsoplevelsen var nem og overskuelig – hjemmesiden er brugervenlig, og jeg fandt hurtigt det, jeg ledte efter. Leveringen kom til tiden, og varen var pakket forsvarligt ind, så den ankom uden en eneste ridse.
Selve skoreolen lever fuldt ud op til mine forventninger. Den er solid, stabil og lavet i en rigtig god kvalitet, hvor man tydeligt kan mærke, at der er tænkt over både design og funktionalitet. Den er enkel at samle, og resultatet passer perfekt ind i entreen. Der er god plads til alle sko, og det ser samtidig pænt og ryddeligt ud.
Alt i alt er jeg virkelig glad for mit køb – både for produktet og den service, jeg fik. Jeg kan varmt anbefale Møbelinternatet til alle, der leder efter kvalitetsmøbler til en fair pris.

Reply from Mobelinternatet
Mega god service, skøn reol til en god pris, stor anbefaling herfra. 😊 ikke sidste gang jeg handler ved moebelinternatet

Reply from Mobelinternatet
Bestilte en af deres sofaer med chaiselong. Blev helt vildt overrasket over, hvor meget man får for pengene 🤩 Sofaen blev leveret 18 timer efter jeg havde købt den, og leveringen var ovenikøbet gratis 💪🏽
Det var 2 unge friske fyre, som i en fart fik båret sofaen ind. Helt igennem fantastisk oplevelse.
Køber helt sikkert derfra igen 😁