Moberri Reviews 52

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het laptopvak is goed gevoerd en geeft me een veilig gevoel bij het meenemen van mijn apparaat. De indeling binnenin is heel logisch. Make uptasje, oplader, notitieboek, zonnebril alles heeft een eige... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb een tas besteld met koeling onderaan. Ik wist niet dat de levering zo lang zou duren. Op de site staat tss de 7 en de 10 werkdagen. Ik heb 6 april besteld en vandaag 24 april heb ik mijn lever... See more

Rated 2 out of 5 stars

Opgelet, dropshipper! Het lijkt alsof je in Nederland bestelt, via de track and trace ontdekt dat mijn bestelling via een vliegtuig geleverd werd... Had 10 dagen geleden een handtas besteld, die vand... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik was verrast hoe comfortabel deze tas is om te dragen, zelfs als hij vol zit. De banden snijden niet in mijn schouder. De vakken zijn diep genoeg om echt nuttig te zijn. De strakke, minimalistische... See more

Contact info

1-star

Replied to 54% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Komt niet overeen met afbeelding op moberri.nl

Duidelijk dat het drooshipping is, kleur en kwaliteit komt in mijn optiek niet overeen met de afbeeldingen. Een platte puffer, kan het niet anders omschrijven. Terugsturen is duurder dan de tas, rond de 40 euro. Ze vermelden wel dat retourkosten voor eigen rekening zijn, maar 40 euro.... Een indicatie van deze kosten vermelden op je site was dan ook wel zo netjes geweest. Denk dat mijn buurmeisje van 6 er wel wat mee kan voor haar knuffel of pop, meer past er niet in. Ik heb nu een mooie, stevige puffer met laptopvak van Zebra voor maar 7 euro meer......

25 November 2025

Verliefd op de kleur.

Bestelling duurde wel iets langer dan gehoopt, maar klantenservice hield me keurig op de hoogte en stelde me ook gerust. Product is echt om trots op te zijn. Zo'n mooie tas, fijne indeling en ben verliefd op de kleur!

10 November 2025
Rated 3 out of 5 stars

Een tas besteld

Een tas besteld, bij levering was hij en stuk en de afmeting klopt totaal niet zoals hij wordt afgebeeld en aangeboden.
De klantenservice vroeg om foto’s van de defecte tas, deze gestuurd. Goede communicatie echter heb ik gemaild dat ik van de koop wil afzien en mijn geld terug wil.Nu hebben ze me een nieuwe tas opgestuurd wat ik niet wil.
Jammer dat de klant misleid wordt middels de foto op jullie site. Dit is niet ok. Dat ik een product wat stuk is krijg kan gebeuren maar verwacht wel een juiste afhandeling als ik stuur dat ik mijn geld terug wil en geen nieuwe tas.En om de tas tegen €40 terug naar China te sturen is niet ok! Kortom geen aanrader om hier te kopen! Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets!

3 November 2025

Beste mevrouw Janssen,

Bedankt dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen, en onze excuses dat dit zo is gelopen.
Ter verduidelijking: uw verzoek tot terugbetaling kwam bij ons binnen nadat het vervangende exemplaar al was verzonden. Op dat moment konden we de verzending helaas niet meer stopzetten.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, maar het is niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te storten zolang het vervangende product nog onderweg is. Zodra de levering heeft plaatsgevonden, kijken we uiteraard samen naar een nette oplossing.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen via info@moberri.nl
, zodat we dit persoonlijk kunnen afronden naar tevredenheid.

Sophie de Vries
Moberri Klantenservice.

Rated 4 out of 5 stars

Correct product

Correct product, zoals beschreven. Kwalitatief lijkt het ook wel goed te zijn.
De levering laat wat op zich wachten. Maar dat was bij de vorige bestelling ook

10 October 2025

Probleem nu opgelost..

Heb het bedrijf gemaild dat er een penetrante geur aan de tas zit...toen vroegen ze om een foto, waarna ze concludeerde dat de tas de juiste afmetingen had en kleur zoals beschreven....dat was ook de klacht niet!!!!! weer gereageerd dat dat een raar antwoord is en vervolgens niets meer gehoord...dus ga verdere stappen ondernemen:(
Na 7 mails is het probleem nu netjes opgelost!

13 October 2025

Beste Christa,

Bedankt dat u dit meldt en onze excuses voor de penetrante geur én voor onze eerdere, niet-passende reactie. Dat is niet de service die u van Moberri mag verwachten.

We willen dit graag meteen goed voor u oplossen. Zou u ons alstublieft mailen op info@moberri.nl
met uw ordernummer en onderwerp “Geur klacht”? Dan pakt onze klantenservice dit met voorrang op en komen we direct met een passende oplossing.

Nogmaals excuses voor het ongemak — we staan klaar om dit netjes af te ronden.

Sophie de Vries
Moberri Klantenservice.

dropshipper

Dropshipper!!!! Tas besteld, veel te klein terwijl hij aangeeft dat er een 15,6 inch laptop in kan, de mijne kan er in ieder geval niet in en die is 15,6 inch.
Aangegeven dat ik hem retour wil doen en nu begint de ellende pas echt. Ik mag hem naar China terug sturen wat me 50 of 60 euro gaat kosten, of ik krijg 10!!! Procent terug, dan kost het me nog 30 euro en zijn zij nog steeds 30 euro rijker. Schandalig dus let op!!! Klacht ingediend bij Klarna en ga hem niet eerder betalen dan dat er een redelijke oplossing is.

7 October 2025

Beste Armanda,
Jammer dat de tas niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wij willen dit graag netjes met u oplossen. Stuur ons een bericht naar info@moberri.nl met uw ordernummer en de afmetingen? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Correcte behandeling

Toen ik een mailtje kreeg dat de bestelling langer ging onderweg zijn dacht ik dat ik er was opgelegd, ik mailde en ik kreeg direct antwoord en inderdaad , ik kreeg mijn bestelling zoals ze vermelden in de mail, een zeer mooie en handige tas, ik hoef niet meer te sleuren met 3 tassen

24 September 2025
Rated 2 out of 5 stars

Let op foto’s komen niet overeen met de werkelijkheid

Let op! Ik heb de tas Puffi tote besteld op basis van de filmpjes en de website. De tas die daarop te zien is, is vele malen groter dan het minitasje wat ik heb ontvangen. Op de website staan ook geen maten vermeld. Ik voel me een beetje belazerd.

26 September 2025

Beste Ingrid,
Jammer dat de tas niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wij willen dit graag netjes met u oplossen. Op de website staat een afbeelding met de afmetingen vermeld. Als u ons een bericht stuurt naar info@moberri.nl met uw ordernummer? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

misleidende afbeeldingen

De kwaliteit van de tas is oké, maar het is totaal niet gelijkend aan de grootte van het filmpje op de website. Jammer.
Nu zit ik hier met een te kleine tas die veel te complex is om terug te sturen.

23 September 2025

Beste Maaike,
Jammer dat de tas niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wij willen dit graag netjes met u oplossen. Wilt u ons een bericht sturen via info@moberri.nl met uw ordernummer? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look