Moberri Reviews 52

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het laptopvak is goed gevoerd en geeft me een veilig gevoel bij het meenemen van mijn apparaat. De indeling binnenin is heel logisch. Make uptasje, oplader, notitieboek, zonnebril alles heeft een eige... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb een tas besteld met koeling onderaan. Ik wist niet dat de levering zo lang zou duren. Op de site staat tss de 7 en de 10 werkdagen. Ik heb 6 april besteld en vandaag 24 april heb ik mijn lever... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik was verrast hoe comfortabel deze tas is om te dragen, zelfs als hij vol zit. De banden snijden niet in mijn schouder. De vakken zijn diep genoeg om echt nuttig te zijn. De strakke, minimalistische... See more

Contact info

1-star

Replied to 54% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Mooie ruime toilettas.

Het duurde langer dan verwacht voordat ik het pakketje kreeg. Maar ik was hierover keurig van op de hoogte gebracht dat het langer kon duren.
Mooie ruime toilettas. Alles kan er rechtop in staan. Veel ruimte voor al je spulletjes. Erg blij mee.

18 September 2025

Goede klantenservice, slechte voorraadinformatie

Ik bestelde een toillettas, maar toen ik de klantenservice vroeg hoelang het ging duren bleek dit langer te gaan duren dan verwacht vanwege de grote vraag. Over het algemeen was ik tevreden over de behulpzame klantenservice, maar ik was teleurgesteld over de “voorraad informatie”, wat betekent dat de informatie op hun website niet up-to-date is, inclusief de voorraadinformatie.

13 September 2025

Teleurstellende kleur...

Het duurde 10 dagen voordat mijn tas werd geleverd. Het is een mooie tas, maar hij voelt een beetje plasticachtig aan. Ik heb de rode kleur besteld, maar die bleek een erg teleurstellende kleur te hebben. Misschien zijn de andere kleuren beter, maar ga in ieder geval niet voor de kleur ‘rood’.

26 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het is de prijs meer dan waard

Het is even wennen met spullen erin doen. Je denkt oh past het.
En het past werkelijk veel in.
Iedere keer er past nog wat bij, en nog wat.
Kortom een fijne beautycase, voor vakantie.

1 September 2025
Rated 2 out of 5 stars

Opgelet, dropshipper...

Opgelet, dropshipper! Het lijkt alsof je in Nederland bestelt, via de track and trace ontdekt dat mijn bestelling via een vliegtuig geleverd werd... Had 10 dagen geleden een handtas besteld, die vandaag werd geleverd. Op het eerste zicht lijkt het wel een oké kwaliteit. Helaas bleek de tas een stuk kleiner uitgevallen dan leek in het filmpje waarin de ruimte van de handtas getoond werd... Bovendien ben ik inmiddels dezelfde handtas op Temu tegengekomen voor minder dan de helft van de prijs (10 euro ipv 35)
Terugsturen (naar China...) is uiteraard voor rekening van de klant...

27 August 2025
Moberri logo

Reply from Moberri

Beste Tineke,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat de tas niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
Onze producten worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in het buitenland, waardoor de levering iets langer kan duren. Dit staat ook vermeld op onze website.
Uiteraard willen wij dit graag netjes met u oplossen. Wilt u ons een bericht sturen via info@moberri.nl met uw ordernummer? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look