Skiftede abonnement tilbage til CBB…
Skiftede abonnement tilbage til CBB efter kontakt fra en meget venlig salgskonsulent. Har tidligere igennem flere år været kunde hos CBB uden problemer og kunne nu tilsyneladende få et godt tilbud. Aftalte med ham, at det først skulle rykkes ultimo august, således simkort kunne modtages inden. Det han “glemte” at fortælle var at det alene var et abonnement kun for DK. Fik det dog efterfølgende rettet igen med bestemmelse om at det skulle ske ultimo august.
Fik så dagen efter en mail fra CCB omkring at abonnement var flyttet pr. 04.08 og fik samtidig en mail fra afgivende selskab, hvorfor vi stod med telefoner, det ikke fungerede, idet vi ikke havde modtaget nye simkort.
Dårlig ekspedition i CBB kundeservice -oplevede at tlf blev afbrudt af medarbejderen to gange. Endelig lykkedes det dog at få kontakt til en person, der kunne tage en beslutning og vi fik løst udfordringerne med nyt simkort.
Vi er bestemt overhovedet ikke tilfredse med kundeekspedition i CBB og tænker de bør opgradere kundeekspedition og deres salgsmedarbejdere.