FONET - IP-telefoni - Mobiltelefoni Reviews 268

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

12 med Stjerne, Uovertruffen service. Martin ordnede alle logistiske vanskeligheder samme dag og jeg har sjældent fået så fantastisk service! Min veninde spurgte faktisk om jeg også fik privat n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har været kunde / partner i flere år, hver gang man er i dialog med Fonet bliver man positivt overrasket modsat andre i marked, hvor selv simple problematikker er kæmpe opgaver, hvor hos Fonet er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk selskab! Har lige fået et ekstra mobilnummer. Telefonisk henvendelse med et spørgsmål blev besvaret omgående ( ingen ventetid) Henvendelse via mail i samme forbindelse blev besvare... See more

Company details

1. Phone and internet services
  2. Mobile network operator

Information provided by various external sources

Hvorfor FONET? Det er enkelt, gennemskueligt og fleksibelt Ingen oprettelsesgebyr og bindinger Gratis flytning af dit nuværende telefonnummer Stort udvalg af services er inkluderet i abonnementet Intuitiv selvbetjening samlet et sted Konkurrencedygtige priser Benyt eget udstyr eller få leveret 'Plug & Play'

5.0

3-star
2-star
1-star

12 med Stjerne

12 med Stjerne, Uovertruffen service.

Martin ordnede alle logistiske vanskeligheder samme dag og jeg har sjældent fået så fantastisk service! Min veninde spurgte faktisk om jeg også fik privat nr. fordi sådan en mand har en kvinde da brug for i ethvert hushold.

Tak Martin!!!

13 November 2025

Bedste service EVER!!!

Har ALDRIG benyttet mig af et teleselskab med et service niveau som hos Fonet. Uanset evt. issue, løser de det med et smil og slipper ikke kunden før kunden er tilfreds.
Kan IKKE gøres bedre

4 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hjælp til vis nummer på ny fastnet-telefon

Jeg har lige fået ny fastnet-telefon. Den viste ikke telefonnummer på dem, der ringer. Først troede jeg at det var telefonens fejl, at den model, jeg havde købt (Gigaset A170H), simpelthen ikke har den feature. Jeg ringede dog for en sikkerheds skyld til Fonet for at høre, om det kunne være noget opsætningsmæssigt. Det var det, og det blev løst.
For det første føler man sig altid super godt behandlet, når man ringer. For det andet løser de problemerne. Hvis jeg kunne have givet 10 stjerner, ville jeg have gjort det!

15 February 2024

Gamle kunder vender tilbage

Gamle kunder vender tilbage. Vi har været flere år hos Fonet, og fordi vi mente at græsset andre steder er grønnere, er vi flyttet væk fra Fonet, vores største fejl.
Vi er nu tilbage til Fonet de har jo det hele, og vi må sige altid godt service og flinke medarbejder. Vi kan kun anbefale Fonet.

31 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig præcis og humoristisk service

Hurtig præcis og humoristisk service! :-)
Havde akut behov for ændring af datapakke. Hurtigt og smertefrit - og en god humoristisk snak om hvorfor eller ikke jeg selv burde kunne ændre :-D God afslutning på en arbejdsuge.

1 September 2023

13 år med perfekt service

Jeg har nu haft Fonet i 13 år og 2 dage og syntes derfor det er på tide at skrive lidt om mine erfaringer. Fonet leverer en upåklagelig service på alle punkter. IP telefoni har virket perfekt i alle årene og når der har været behov for support, ringer man til Fonet og så klarer de altid problemet. Jeg har hjulpet flere firmaer med at skifte til Fonet og i alle tilfælde er service steget og priserne faldet. Jeg kan kun sige tak for god behandling og jeg fortsætter i hvert tilfælde indtil der en dag kommer ordentlig mobildækning på min adresse.
PS. Jeg har også et par mobilabonnementet

31 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Godt firma, der er værd at anbefale.

Jeg har efter otte år, opsagt mit abonnement, da jeg ikke har behov for IP-telefoni mere.
Men i de otte år har det bare virket perfekt. Oprettelse og portering af nummer og hjælpen til til det, var supergod. Har aldrig oplevet fejl i drift eller regninger.
Så Fonet: Tusind tak for et godt samarbejde.

30 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Som sædvanlig god og venlig hjælp

Det er ikke så ofte, at jeg har behov for support på Fonets produkter, men i dag var der lige noget med MitID, som voldte problemer for mig og for alle andre, som forsøger at handle på nettet med en kodeviser.
Det kan man nemlig IKKE!
Mødte forbavselse og forståelse og fik som sædvanlig god og venlig hjælp.
Tusind tak til Fonet.

7 November 2022

Pålidelig og stabil...

Jeg har haft abonnement med Fonet i mange år. De få gange jeg har haft behov for telefonisk kontakt med firmået har jeg mødt venlighed og kompetent, professionel støtte.
Jeg har ikke personlig kendskab til flere med IP telefon, men når der er tale om emnet, kan jeg kun anbefale Fonet.

6 December 2021

Super firma..

Super firma..
De lever altid en lidt bedre service end man forventer.
De løser opgaven.
Svarer tjept og kompetent.

24 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv, - information på enkel og forståelig dansk.

Havde behov for en enkel og simpel fastnetforbindelse, med viderestilling. Og det fik jeg, Hurtigt og effektivt uden bøvl. ! - endda rigtig billigt..
I løbet af blot en uge var alt på plads, incl. overflytning af gammelt nummer. Forbilledlig flot informationsniveau under oprettelse, - og vejledninger på enkel og forståeligt dansk.
Henning

28 May 2021