Mosafy Reviews 68

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

VALT ZWAAR TEGEN ! Foto besteld met lijst op A3 formaat. De kleine foto's zijn onscherp en onduidelijk. Op het promotie filmpje lijkt het of de kleine foto's scherp worden afgedrukt. Ook de hoofdf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het bestellen was heel makkelijk en de levering verliep snel en met heldere informatie. Helaas was er bij de pakketbezorger niet zo zorgvuldig met de doos omgesprongen waardoor het product mij niet he... See more

Rated 3 out of 5 stars

Heb een foto met allemaal kleine foto’s besteld bijna 70 euro kwijt mis meer dan 50. % van de foto’s en heb 20 x meerdere foto’s hetzelfde opstaan. Ze gaan nu een nieuwe maken maar realiseer wel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Perfect Valentijnscadeau!! Ik had een mozaïek besteld voor mijn vriend. We zijn bijna 6 jaar samen en ik wilde iets geven dat ons hele verhaal vertelt. Dit was echt precies wat ik zocht; alle mooie... See more

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Verwachting overtroffen

Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mijn vriendin en ik waren sprakeloos van. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en alles klopte. Echt een uniek cadeau dat ik iedereen kan aanraden!

26 September 2025

Hoi Levi,

Wat een prachtige review, dankjewel daarvoor! 💛

Zo mooi om te lezen dat jullie sprakeloos waren, dat is precies wat we hopen te bereiken met elk mozaïek dat we maken.

Ik snap je twijfel vooraf helemaal, het blijft toch iets bijzonders en persoonlijks. Juist daarom doen we er alles aan om elk detail kloppend te maken, en jouw woorden bevestigen dat dat gelukt is 🥰

Ik hoop dat jullie er nog heel lang van blijven genieten!

Heb hier besteld

Heb hier besteld. Ik ben super blij met het product wat binnen is gekomen. Levering was snel wat voor zo’n gepersonaliseerd product best bijzonder is. Ik zal hier snel nog een keer bestellen!!!

18 September 2025

Hoi Jochem,

Wat een leuke review, dankjewel! 💛
Super fijn om te horen dat je zo blij bent met je mozaïek én dat de levering sneller ging dan verwacht.

We kijken ernaar uit om je bij een volgende bestelling weer blij te maken 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn vriendin verrast met een…

Ik heb mijn vriendin verrast met een prachtig mozaiek van Mosafy, ze vond het geweldig. De kwaliteit is erg goed, ik zou het zeker aanraden om dit als cadeau te geven!

17 September 2025

Reply from Mosafy

Wat superleuk om te lezen Coen! 🧡 Wat bijzonder dat je jouw vriendin hebt verrast met een mozaïek van Mosafy, zo lief dat je daar ons product voor hebt gekozen.

We worden helemaal blij van je woorden over de kwaliteit én dat ze het zo mooi vond.

Dankjewel voor je mooie review!

Mn moeder was zo blij

Mn moeder was zo blij! Nogmaals bedankt voor de snelle hulp en levering :)

11 September 2025

Hoi Storm 🌟

Wat superleuk om te horen dat je moeder zo blij was, daar doen we het voor!

En heel graag gedaan natuurlijk. We vinden het belangrijk dat bijzondere momenten op tijd binnenkomen 💛

Dankjewel voor je lieve woorden, en wie weet tot een volgende keer!

Rated 4 out of 5 stars

Goede klantenservice

Ik heb een hele mooie mozaïek ontvangen waar ik mijn vriendin blij mee heb kunnen maken. Helaas was er vertraging bij DHL waar mosafy niks aan kon doen. Maar alsnog wilde de klantenservice er alles aan doen om het goed op te lossen.

7 September 2025

Hoi Soraya🌟

Wat superlief dat je dit met ons deelt. We vinden het zó mooi om te horen dat je vriendin blij is met het mozaïek! 🧡

Wat jammer van de vertraging bij DHL, maar dankjewel voor je begrip. We doen er alles aan om elke herinnering op tijd op z’n plek te krijgen, en het is fijn om te horen dat je onze inzet hebt gevoeld.

Mocht je ooit nog vragen hebben of een nieuw mozaïek willen maken, we staan altijd voor je klaar.

Super mooi mozaïek

Veel vertraging vanuit DHL, maar een super goede en lieve klantenservice. Altijd goed geholpen met de vragen en altijd netjes. Telefoontje gehad van de eigenaar met uitleg over het een en ander. Uiteindelijk een mooi mozaïek thuis gestuurd gekregen! Aanrader voor een onvergetelijk en mooi cadeau

5 September 2025

Hoi Wout!

Wat fijn dat je dit deelt. We balen natuurlijk enorm van de vertraging bij DHL, maar zijn des te blijer dat je je uiteindelijk goed geholpen voelde, dat is precies waar we het voor doen 🧡

Dankjewel voor je geduld en vertrouwen. En wat mooi om te horen dat het mozaïek uiteindelijk goed is aangekomen. We hopen dat het een bijzonder plekje heeft gekregen.

Heel veel dank voor je lieve woorden, dit betekent veel voor ons.

Fantastisch!

Los van het feit dat ik uitermate tevreden ben over de print, vind ik de service echt fantastisch. De lijst die ik ook had besteld was helaas wat beschadigd, maar dit is zeer snel en persoonlijk opgelost! Hier een zeer tevreden klant!

29 August 2025

Wat ontzettend fijn om te lezen, Mirjam! 💛
Dankjewel voor je lieve woorden en je begrip. We vinden het superbelangrijk dat alles niet alleen mooi, maar ook goed en persoonlijk wordt opgelost. Heel fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Geniet van je mozaïek vol herinneringen! 🖼️✨
Team Mosafy

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look