Mundero is een zeer goede organisatie om mee op vakantie te gaan. Ik ben intussen al 3 keer met Mundero op reis gegaan en alles was altijd dik in orde! Zelfs met nationale stakingen en wegbarricades... See more
Company replied
Ik heb al meerdere reizen gedaan met Mundero hun reizen zijn altijd perfect op maat gemaakt voor de reis die jij zelf als persoon kiest. Als je een probleem hebt met iets of je wilt wat aan passen aan... See more
Company replied
Vooral de reis formule sprak me op voorhand heel hard aan. De goede mix van avontuurlijk bergtochten en een bezoek aan de grootste steden van Schotland waren wat mij overtuigd hadden. Ook de kleinere... See more
Company replied
Avontuurlijke groepsreizen voor 20 - 39 jarigen waarbij vrijheid centraal staat. Kiest zelf je leeftijdscategorie uit. We reizen naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Patagonië tot China, reis je ook mee met een groepje nieuwe vrienden en een ervaren Nederlandstalige reisleider
Muinkkaai 42, 9000, Gent, Belgium
De reis was heel goed georganiseerd ik ga zeker volgend jaar een anders reis boeken 3 jaar geleden heb ook de reis Slovenië gedaan en ook super georganiseerd met mundero
Mundero is zeker een aanrader

Reply from Mundero
De reis had een zeer leuke inhoud: mooie natuur, gezellige cultuur, leuke activiteiten.
De verplaatsingen en overnachtingen waren prima gepland, alles was in orde.
De reisbegeleiding was goed: duidelijke communicatie, voldoende info over activiteiten en planning.

Reply from Mundero
Peru 2024 - Fantastische reis door de overweldigende natuur! Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor mijn Peru-reis met Mundero! In deze 22 dagen heb je echt de Peru Full Experience, met hoogtepunt na hoogtepunt (soms letterlijk op 4.600m hoogte). De magnifieke uitzichten en de overnachtingen in hutjes in het ongerepte Andes-gebergte of op een eilandje van het Titicaca-meer zal ik nooit vergeten. Het programma van Mundero was heel gevarieerd en de organisatie ter plaatse door onze reisleider was echt top, niets op aan te merken. Dit was mijn eerste groepsreis, maar zeker niet mijn laatste!

Reply from Mundero
Zeer correcte reisorganisatie. De 'Explore South Africa' reis is zeker en vast een dikke aanrader! Heel leuke afwisseling tussen avontuur en af en toe wat meer comfort. De New York City trip deed ik ook, was alweer prima in orde en exact wat je ervan zou verwachten volgens de website. De prijzen zitten scherp in de markt. Een aanrader!

Reply from Mundero
Als ik kon,zou ik geen sterren geven. Ik raad aan om zeker naar andere reisorganisaties te kijken. Ik ga alleszins niet meer met deze reisorganisatie op reis, inclusief enkele andere mensen.
Deze organisatie is 1. Héél duur (de maaltijden zitten er nooit in) & de accomodaties zijn soms echt smerig als je in hostels vertoeft. 2. Als alles goed gaat, geen probleem. Als er dingen mislopen, zou ik je hart vasthouden, want sommige beslissingen die deze organisatie neemt, roepen enorm veel vraagtekens op en je moet zeker niet op begrip rekenen van hun kant. Zij kijken vooral naar het maken van winst, niet per se naar het behouden van klanten of klanten gelukkig houden.
3. Valt het op dat op trustpilot vooral reviews staan met een rating van 4 of 5/5?

Reply from Mundero
Superfijne ervaring. Duidelijke communicatie, transparante organisatie en geweldige reisbegeleidster.

Reply from Mundero
Het was een heel leuke reis met een heel goeie en toffe reisleider!

Reply from Mundero
Fijne sfeer, goed georganiseerd, toffe begeleiding, actief en gevarieerd programma.

Reply from Mundero
Mijn reis naar Costa Rica en Panama was een super ervaring! De planning, de activiteiten, de reisleider,... Alles was top!

Reply from Mundero
Ik heb mijn eerste groepsreis naar Sri Lanka achter de rug, het was een super fijne ervaring met een toffe groep in een prachtig land! Ik kijk er naar uit om nog eens op groepsreis te vertrekken met Mundero.

Reply from Mundero
Voor een eerste groepsreis kon ik me geen betere groep en reisleider inbeelden! We hebben samen een mooie tijd beleefd, met een mix aan natuur, cultuur, actie en ontspanning. Zeker een aanrader!

Reply from Mundero
Leuke reisorganisatie voor jongeren met een positieve vibe. Goede organisatie en communicatie. Leuke manier om in contact te komen met nieuwe mensen.

Reply from Mundero
Alles goed georganiseerd. Toffe reisleider, leuke groep.
Ga zeker nog met Mundero op vakantie gaan. Aanrader

Reply from Mundero
De reis, een combinatie van Tanzania en Zanzibar, was gewoon top. De planning was foutloos, de begeleiding was super & de ervaring is er eentje die ik voor héél lang zal koesteren.
Hiken in de natuur, gecombineerd met cultuur en om af te sluiten wat rust (kitesurfen, zon, strand & cocktails). Voor mij één van de mooiste en leukste reizen die ik heb gedaan. Hakuna Matata

Reply from Mundero
Ik vond de Griekenland Island hopping een SUPER leuke reis waarin je veel verschillende eilanden bezoekt en er voor elk wat wils is: Zowel voor de strandgangers als voor de meer actieve mede-reizigers was er voldoende keuze qua activiteiten. Daarbij kregen we zeer veel hulp en inbreng van onze reisleidster van Mundero, die steeds op voorhand opzocht wat de leukste dingen waren om te doen of bezoeken. Ik heb er alleszins heel hard van genoten!

Reply from Mundero
Het was een geweldig avontuur, leuke mensen leren kennen. Ik heb de tijd van mijn leven gehad. Echt een aanrader!

Reply from Mundero
Fantastisch reis met een geweldige reisleider en een heel toffe groep! Dankjewel :)

Reply from Mundero
Het was heel goed georganiseerd, we hadden een keitoffe begeleider mee en in combinatie met een toffe groep en wat geluk met het weer kon deze reis gewoon niet anders dan top zijn!

Reply from Mundero
Learn more about other kinds of reviews.