See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, dag na bestelling had ik het product binnen. Na het innemen van de collageen, zag ik al snel resultaat. Lijntjes in me gezicht zijn zichtbaar veel minder geworden, nagels veel ster... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik het al een tijd en mn huid en haren zien er goed uit dus ik blijf het gebruiken en het smaakt lekker en geen suiker erin verwerkt vond ik belangrijk dus tevreden klant!

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb de pot met collageen net binnen en wat me opvalt is dat de pot halfleeg is. Ik begrijp dat niet!

Company details

1. Vitamin & Supplements Shop

Written by the company

Muu’Muu staat voor ‘Meer voor mij’. Wij dragen hiermee uit dat wij oplossingen aanbieden waarmee je jezelf op de eerste plaats zet en de ‘strijd’ aangaat tegen de tijd. Zowel voor je gezondheid als voor je uiterlijk. Muu’Muu zal zich blijven inzetten om de beste oplossingen aan te bieden die past binnen ons hoofddoel: producten op de markt brengen die zonder chirurgisch ingrijpen een onmiskenbare toegevoegde waarde bieden op het gebied van anti-aging, schoonheid en gezondheid.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik neem deze collageen nu bijna een…

Ik neem deze collageen nu bijna een maand en ik merk echt een verschil, mijn huid met eeuwige acne staat zachter, het is een fijn gevoel om na al die jaren een huid te krijgen die egaler lijkt. Daarbij is de citroensmaak nog lekker ook!

29 October 2023

Super tevreden!

Snelle levering, en eindelijk een product gevonden die doet wat hij beloofd!!! Zo blij met het resultaat.

19 April 2023

Reply from MuuMuu.nl

Beste klant, bedankt voor uw mooie review. Wij zijn altijd blij om te lezen dat het resultaat bevalt, tot snel weer!

Top product!

Top product! Snelle levering en de smaak (citroen) is lekker. Ik zie ook al snel resultaat. Aanrader!

20 April 2023
Unprompted review

Reply from MuuMuu.nl

Bedankt voor deze mooie review Bur, we hopen dat je altijd nog betere resultaat zult zien, tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Mijn haar en huid zijn echt verbeterd…

Mijn haar en huid zijn echt verbeterd nadat ik 3 weken muumuu gebruikt te hebben. Ik krijg de laatste tijd ook veel complimenten en dat motiveert mij om hiermee door te gaan.

20 April 2023
Unprompted review

Reply from MuuMuu.nl

Dat is super fijn om te lezen Claudia, we hopen dat je elke dag nog betere resultaten zult behalen :)

Rated 5 out of 5 stars

Helemaal top en lekker smaakje

Vorige week voor het eerst de collageen van Muumuu binnen gekregen in de smaak citroen. Heerlijk frisse smaak en nu al verbetering te zien in mijn huid. Ik kan MuuMuu aanraden!

3 April 2023

Reply from MuuMuu.nl

Beste Sven, enorm bedankt voor deze waardevolle review. Wat fijn dat je nu al resultaat begint te zien. Tot snel weer :)

Geweldige collageen poeder

Geweldige collageen poeder! Smaak is heerlijk ik zie na 3 dagen al dat ik een betere huid heb en had de collageen de volgende dag al in huis. De service had niet beter gekund. Ik heb de smaak citroen.

4 April 2023

Reply from MuuMuu.nl

Beste Chaya, wat een leuke review om te lezen. We vinden het extra fijn dat je snel resultaat begint te merken. Team Muu'Muu wilt je enorm bedanken en hopen je snel weer te zien!

kwalitatief produkt

Kwalitatief produkt, al een tijdje gebruiker en tevreden.

19 March 2023

Reply from MuuMuu.nl

Beste Benny, vriendelijk bedankt voor je mooie en waardevolle review en tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering na bestelling.

Snelle levering na bestelling.
Fijn en betaalbaar collageen.
Geen suikers wel vezels.

1 March 2023

Reply from MuuMuu.nl

Beste Heidi, enorm bedankt voor je vriendelijke review, wij kunnen dat erg waarderen. Tot snel!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look