NC VVS-Teknik A/S
See what reviewers are saying
Skulle have ny varmvandsbeholder sat op og gamle taget ned, samt lukket gammel solvarmeanlæg. Før det stoppe tæret hul i gamle vandvarmsbeholder. Fik utrolig hurtig og perfekt hjælp af Claus og d... See more
Company replied
Company details
Written by the company
NC VVS-Teknik A/S er din professionelle Aut. VVS installatør i Nordsjælland samt Københavnsområdet. Vi udfører alle former for VVS opgaver, lige fra den dryppende vandhane, udskiftning af varmepumper, renovering af badeværelser samt større entrepriseopgaver. Vores kunder er både private, erhverv samt boligforeninger og det offentlige.
Denmark
- ncvvs-teknik.dk
Jeg bruger dagligt ncvvs teknik på…
Jeg bruger dagligt ncvvs teknik på vegne af vores udlejningskunde. Jeg oplever hurtig handling, god kommunikation og en professionalisme jeg som vicevært kan se op til. De mange gode tilbagemeldinger jeg får fra lejere vidner om at vi har en rigtig god vvs butik under bæltet her.
Jeg kom i tanke om at jeg skulle have skrevet et review i dag, da en beboer ringede og roste ncvvs teknik, han havde boret hul på et vandrør og nc har udberet det på rekordtid. Det spiller bare
Når det varme vand forsvinder i minusgrader
Ingen varmt vand i en uges tid, men da min udlejer kontaktede NC VVS-Teknik, skete der noget GODT. MADS VVS'er kom allerede næste formiddag. Venlig ...og forklarede fejlen. Man bliver så glad når det varme vand vender tilbage og tryg med grundig forklaring og lovning på hjælp, hvis det skulle ske igen
Elsker når tingene bare bliver fikset
Elsker når tingene bare bliver fikset. Mads har altid ja-hatten på og løser opgaven. Er tryg og har tillid til at det bliver gjort på bedste vis.
Kæmpe anbefaling herfra...
Inkompetent
Sender 2 folk ud, den ene lærling (lovligt undskyldt). Ville gere have haft monteret en Kalkknuser - sådan en havde man aldrig hørt om. Spørger mig derefter hvor på mit vandrør jeg vil have den monteret - det var det jeg havde regnet med at fagmanden kunne svare på. Vi ender med at opgive, da jeg ikke vil påtage mig ansvaret for hvor den skal sidde.
Ville ligeledes have skiftet en termostat til gulvvarme til en smart udgave, af et anerkendt mærke. Det kunne vi heller ikke klare. Jeg har efterfølgende selv klaret dette med hjælp fra producentens support.
Vi endte med et besøg på ca. 20 minutter og en regninger på 1100,- for 1 times arbejde, som mest omhandlede hvor meget vi havde givet for vores Kalkknuser og termostat. Så vi kommer naturligvis ikke tilbage til NC VVS. Det var en stor skuffelse at forsøge at støtte lokalt.

Reply from NC VVS-Teknik A/S
Vi har fået skiftet varmvands beholder
Vi har fået skiftet varmvands beholder, lagt gulvvarme slanger mm. Vi er nød til at give 5 * hvis vi kunne give 10 havde de os fået dem😃
Så mangler du en vvs, så vil jeg varmt anbefalde NC vvs
Effektiv og professionel.
Særdeles effektivt og professionelt arbejde.
Fantastisk service og hurtig hjælp.
Kom hjem fra ferie og hørte en susende lyd under et køkkenskab. Der stod en tynd vandstråle ud fra en revnet ventil. Ringede til NC VVS som jeg ikke kendte i forvejen. Det var en behagelig og løsningsorienteret samtale jeg havde da jeg ringede, og da Mads kom dagen efter, havde han de rigtige stumper med til at løse mit problem. +5 stjerner til jer👍
Frustreret kunde
Føler jeg bliver nødt til at lægge en mindre flatterende anmeldelse til NC VVS-Teknik. Efter at to gange have bestilt en bestigelse for skifte af et bruserarmatur, med manglende fremmøde, lover de at komme forbi i forbindelse med at de arbejder på en opgave på den samme gade. Efter at kort have kigget på hvilken armatur det er tale om, lover man at vende tilbage og lave arbejdet kommende fredag. Jeg ser dem ikke følgende fredag, men modtager i slutningen af måneden en faktura på 1 times arbejde inkl. opstartsgebyr og miljøtillæg. Som kunde bliver man mindst sagt frustreret af at få denne behandling.
Elendigt firma
Elendigt firma. Monterer en 160 liters/220 kg tung vandvarmer på en gibsvæg uden understøtning, der (selvfølgelig) falder ned efter knap et år. Vandvarmer er smadret, der er vand i fire rum, og der er skader for mindst 70.000 kr. Og vi har boet i byggerod i 1/2 år.
Vi beder NC VVS om at opsætte ny vandvarmer i stedet for den smadrede, da denne er bulet, virker dårligt og ifølge fugtbegrænsningsfirma forventeligt vil have væsentligt kortere holdbarhedstid. Dette sker, men først efter 4 måneders diskussion.
Efterfølgende får vi en regning på 30.000 kr inkl flere rykkere for opsætning af den nye vandvarmer (som altså er en erstatning for den gamle, der faldt ned pga dårligt håndværk). På regningen opkræves vi bl.a. også for 5 udkaldstimer (i alt 6.500 kr ekskl. moms), dvs. timer hvor NC VVS kommer og sætter den nedfaldne vandvarmer op, som de selv har fejlmonteret året før, samt 30 timers affugter (i alt 6.750 kr. ekskl. moms) til affugtning af vægge, gulve og indbo efter vandskaden, som NC VVS har forvoldt.
Og firmaet vil ikke eftergive regningen, selv om vi har købeloven med os.
Har aldrig oplevet nogen lignende og kan ikke finde ord. Hold jer væk!
VVS’er dukkede aldrig op på trods af…
VVS’er dukkede aldrig op på trods af aftale. Forsøgte at ringe for at høre om der var sket en misforståelse, men har intet hørt fra dem siden.
Rodebiks
Rodebiks. Mødte i første omgang ikke op til aftalen overhovedet, hvorefter jeg ringede og spurgt, hvor de blev af? Så fik de nogenlunde styr på det. Derefter så fik jeg faktura tilsendt selv om opgaven ikke var udført. Ringede til dem og sagde det skulle jeg ikke tænke på. Så kom de får at montere andet toilet, men opdager så at der mangler et toiletbræt fordi en anden VVS-er havde taget den...
Så i dag får jeg en rykker på faktura, selv om jeg blev fortalt at de ville fremsende en ny.
Fint montørarbejde, det er bare en utrolig rodet kundeoplevelse, hvor jeg har brugt timer på at vente og ringe rundt.
Jeg, og mine naboer, vil anbefale NC-VVS til alle!
Jeg blev anbefalet NC-VVS af adskillige af mine naboer i det rækkehusområde jeg netop er flyttet til med min mand. Som lovet af adskillige naboer, så har NC-VVS udført opgaver upåklageligt. Alt fra udskiftning af brusarmatur, varmtvandsbeholder, toiletter mm. De er både punktlige, tillidsvækkende og super servicemindede og jeg vil anbefale dem til alle.
Super service!
Stod med lidt halv-akut problem ift. afløbsplacering ifm. opsætning af nyt køkken. Ringede til NC VVS og fik besøg indenfor en time af montør, som hurtigt klarede problemet, så vi kunne komme videre med køkkenet. Virkelig hurtig, god og venlig betjening af både sekretær og montør...god stil og super service! TAK :-)
Super dygtig og virkelig god service!
Før det stoppe tæret hul i gamle vandvarmsbeholder.
Fik utrolig hurtig og perfekt hjælp af Claus og derefter virkelig tiltrængt vejledning i hvad det rigtige så var at gøre, som bl.a. køb af rigtig varmvandsbeholder.
Der blev svaret så jeg forstod deltog hurtigt ved mails.
Da de kom og satte det op, var det svært at få plads til fryser under nye vandvarmebeholder grundet rør, men også det blev klaret, så det liiiige lykkes.
Super flot arbejde og venlige, servicemindede ansatte.
Manglende udførelse af bestilt arbejde
9. Juni 2023, fik jeg en regning på 1.118 ,- kr. For besøg af deres vvs'er.
Han var der i mindre end 5 min og jeg fik den besked at han ikke kunne flytte den fjernvarme måler han var bestilt til.
Så jeg kan ikke anbefale NC VVS

Reply from NC VVS-Teknik A/S
Godt arbejde og god kundeservice
Vi kontaktede NC VVS i forbindelse med renovering af vores badeværelse, og har været meget tilfredse med deres arbejde. Både personalet på kontoret og montøren var meget venlige og lydhøre overfor vores ønsker. Fakturaen matchede tilbuddet, og der blev leveret et godt stykke arbejde. Så vi vil absolut anbefale dem.
Vi er enormt kede af, at vi valgte NC VVS
Vi havde d. 7. februar besøg af en VVS'er fra NC VVS, som skulle hjælpe os med at montere vores nye bruser i vores nybyggede hus. Vi havde på forhånd sendt NC VVS præcist hvilket brusearmatur vi skulle have sat op, da vi godt var klar over, at det er et lidt mere kompliceret brusersystem. NC VVS udtrykker ikke bekymring ved at skulle montere brusersystemet, hvorfor vi booker en aftale med dem til d. 7. februar, som er dagen efter vi er flyttet ind i vores hus.
D. 7. februar kommer deres vvs’er ud til os kl. 7 om morgenen, som aftalt, og påbegynder arbejdet. Efter ca. 2 timer fortæller han os, at han ikke kan montere brusersystemet da 1) dåserne i væggen er skæve og blandingsbatteriet kan derfor ikke sidde i vatter og 2) de tilgangsskruer, der er med i pakken, er for store og blandingsbatteriet kan derfor ikke kommer til at sidde helt ind til væggen.
Lidt i panik ringer vi (med det samme) til vores entreprise, for at gøre dem opmærksom på udfordringen. De mener, at de har en løsning, da de ligger inde med nogle mini tilgangsskruer, som de gerne vil komme ud med til os, onsdag morgen. Det takker vi ja til og informerer VVS’eren om det inden han går. Til det svare han, at han ikke tror på at de er mindre end dem han har, for man skal være raketforsker for at kunne lave dem så små.
Onsdag for vi de små tilgangsskruer (som er mindre!) og ringer derfor til NC-vvs igen for at lave en ny aftale.
Efter at have sendt billede bevis på at de små tilgangsskruer faktisk var mindre, fik vi lavet en aftale d. 13. februar, hvor VVS’eren ville komme mellem 13:00-15:00.
Men det gjorde han bare ikke….
Så da klokken er 15:30 får jeg fat i Claus (ejer), som – efter lidt ringene rundt – kan informere mig, at VVS’eren stadig ikke mente, at det kunne lade sig gøre, og derfor bare besluttede sig for ikke at dukke op. Vi udtrykt stor utilfredshed, men Claus var god og fiksede at VVS’eren ville komme dagen efter (d. 14. februar) kl. 07:00 og fikse det der. Hertil ville vi også få et nedslag på vores regning, som kompensation for vores brugte tid.
D. 14. februar kl. 07:00 kommer VVS’eren igen. Han først reaktion, da han ser de små tilgangsskruer, er at sige ”Ja, de er jo så for små”. Så kigger han på de i nogle minutter mere og henvender sig så til os igen og siger ”Altså, jeg kommer ikke til at lave det i dag. Jeg skal være ved en anden kunde. Jeg ved ikke hvad Claus har fortalt jer”. Hertil blev vi ret utilfredse og udtrykte, at vi var blevet lovet noget andet af Claus, og vi ender med at blive enige om, at han lige ringer til ham.
Meget kort tid efter, kom han tilbage – uden at sige noget – og påbegyndte bare arbejdet. Efter 1 time kom han ud og hentede os og fortalte, at det altså ikke kan lade sig gøre. Begrundelsen var stadig at dåserne i væggen var skæve og blandingsbatteriet derfor ikke kan sidde i vatter.
Vi er selvfølgelig vildt frustreret og siger, at den må vi selvfølgelig tage med vores entrepriseselskab.
Efter han er gået, forsøger vi så selv (I ren frustration) om vi kan sætte blandingsbatteriet i vatter… Og det kan vi!
Vi ender med at ringe til en anden VVS’er som kom ud d. 23. februar og monterede vores bruser, på 2 timer, uden brug af de tilgangsskruer som vi havde skaffet.
Ergo, de havde samme udgangspunkt som NC-VVS havde, da de besøgte os d. 7. februar.
Det ringede vi og gjorde NC-VVS opmærksom på, hvilket endte med at de krediterede den tilsendte faktura (som der heller ikke var nedslag på) – det er også grunden til de får 2 stjerner og ikke 1.
Vi havde ikke mulighed for at komme i bad hjemme i 3 uger fordi vi valgte en VVS’er som ikke kunne udføre opgaven.
Vi er derfor enormt kede af, at vi valgte NC-VVS til at sarte med og vil derfor heller ikke anbefale dem til nogen.

Reply from NC VVS-Teknik A/S
God service, men fejl på fakturaen.
God service, da vvs'eren var på besøg. Det trækker dog noget ned, at jeg selv skal finde ud af at man opkræver mig for en termostat, som ikke blevet monteret, altså jeg skulle have købt denne, ifm. servicebesøget. Det virker meget utroværdigt, hvorfor jeg kun giver 3 stjerner.

En rode butik
Efter 8 måneder fik jeg tilsendt regningen (med brev) inkl. 1'st rykker ovenikøbet på forfaldsdatoen til nummer 2 rykker - sådan noget roderi gør mig sur. Den ene stjerne er for udført arbejdet som var OK.

Elendigt
Elendigt, jeg blev snydt og så får jeg af vide jeg vil få tæsk hvis jeg klager mere.