See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Sämsta företaget alla kategorier! Går inte att få tag på, har inte stegar eller utrustning för att ta bort ett getingbo. Vad jobbar ni med?? Ett skämt att detta bolag anlitas av Trygg-Hansa. Och en up... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ni avtalar en tid och man tar ledigt från sitt arbete. Då har teknikern varir där en halv timme före utsatt tid! När man sen ringer till dem och påtalar det säger de att tiden var bokad på förmiddagen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oprofessionella lögnare. De ljuger om att det är fullkomligt omöjligt att komma i kontakt med de som ska utföra saneringar. Tydligen har de inte ens en telefoner som företaget själv kan ringa. K... See more

Company details

1. Pest control service
  2. Graffiti removal service
  3. Study at home school

Written by the company

Din självklara partner inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Otrevliga människor på företaget

Riktigt otrevliga människor på företaget och oseriösa.
Rekommenderar inte detta företag på något sätt.

9 May 2023

Reply from Nomor AB

Tack för att du tog dig tiden att lämna en värdefull återkoppling av dina upplevelser.
Vi skulle gärna vilja höra mer kring hur vi kan utveckla och förbättra vår servicegrad.

Hör gärna av dig till johan.fahlstrom@nomor.se, eller ring mig på 073-084 73 32 så att vi får höra mer om hur vi framöver skulle kunna förbättra oss.

Rated 1 out of 5 stars

Klarade inte av sanering av vägglöss i…

Klarade inte av sanering av vägglöss i vårt studentboende, det slutade med att vi fick kort tids anställa ett proffs från Anticimex, då först fick vi kontroll över vägglöss situationen som hade fullständigt spårat ur. Nomor har bara en sak i siktet VINST. Skräpföretag. MRN

16 January 2023

Rated 1 out of 5 stars

Har silverfiskar i bostaden i alla rum

Har silverfiskar i bostaden i alla rum. Har fått 5 fåniga fällor som silverfiskar springer förbi.
Vägrar ordentligt sanering. Pratade flera gånger med kundtjänst som skulle prata med saneringstekniker och återkomma dock ingen hade ringd mig. Dåligt!
Tyvärr täcker inte hemförsäkring sanering , man måste gå via BRF försäkring. Frågan är varför ens teckna försäkring med så konstig bolag? Varför väljer man inte trygga Anticimex?
Köpt själv massor med spray och pulver. Packat upp hela hemmet i plastpåsar. Ser fortfarande silverfiskar överallt. Kan inte bo såhär, inte heller läge att sälja bostad nu.
Börjar bli riktigt deprimerad, God Jul liksom🥲

30 December 2023

Rated 1 out of 5 stars

De förtjänar inte ens att få en…

De förtjänar inte ens att få en stjärna!
Min hyresvärd skickade ärendet till det här företaget som sedan kom i kontakt med mig den 16 november då vi prata på att de skulle skicka mig fällor till silverfiskar... Jag ifrågasatte om hur lång tid detta tar tills jag får hem de? Då jag får svar inom 2-4 arbetsdagar! Nu har det gått exakt 14 dagar har inte hört ett pip om de fällorna eller sett att jag fått några hemskickade. Oproffsigt gjort tack och lov fixade jag detta själv men dåligt gjort av er.

29 November 2023

Väldigt dåligt med Nomor

Väldigt dåligt med Nomor! Jag är absolut inte nöjd med deras jobb vill inte Fortsätta,
Men jag har fick faktura och de svarar inte på telefon och Mejl som jag har kontaktat flera gånger!!! Absolut rekommendera inte!!

8 November 2023

Reply from Nomor AB

Hör gärna av dig till johan.fahlstrom@nomor.se, så att vi får höra mer om hur vi framöver skulle kunna förbättra oss.

Rated 1 out of 5 stars

Varning för dessa oseriösa företaget…

Varning för dessa oseriösa företaget som inte dök upp, Jag har aldrig varit med om ett så dåligt företag i hela mitt liv,vänd er till ett annat företag!

7 November 2023

Hej Moa,

Oseriösa säljare/företag

Varning! Oseriösa och klarar ej av att ge offerter utan anmäler andra företag genom kunder för att smutskasta dom. Skulle aldrig ringa igen el rekommendera detta företag. Hoppas alla som råkar ut för detta polisanmäler dom.

1 November 2023

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig varit med om något sämre…

Aldrig varit med om något sämre företag. Börjar nästan tro att de ”positiva” åsikterna är från anställda hos företaget. Tyvärr hänvisar bovärden att ta kontakt med nomor. Men hädanefter vänder jag mig hellre till ett annat företag samt betalar självmant än att behöva försöka få tag på personalen hos nomor igen. Extremt sega på att t.o.m. besvara mejl. Dvs flera dagar passerar utan svar. Håll er borta så slipper ni huvudvärk!

19 September 2023

Så himla oproffsiga.

Så himla oproffsiga.
Vi har haft råttproblem i vårt bostadsområde i ett år. Regelbunden kontakt med dem och varje gång är det en ny person som återkommer och som inte är insatt i vårt ärende. Efter ett års tid bör man vara insatt. lika förvånad varje gång på hur kassa de är.
Kommer att säga upp alla avtal med dem.

7 September 2023

Rated 1 out of 5 stars

Vi blev anvisade att kontakta Nomor i ett försäkringsärende…

Vi blev anvisade att kontakta Nomor i ett försäkringsärende. Svårt att nå dem på sms, e-mail och via hemsidan. Ingen återkoppling alls, sedan ett tel-samtal några minuter innan tekniker anländer. Tur jag var hemma. Jag hade bett om en offert men det fick jag inte. Totalt oseriöst företag. Jag valde att vända mig till en annan leverantör.

7 August 2023

Oseriösa

Skaffa vettig och kompetent personal.

2 August 2023

Rated 1 out of 5 stars

Hej dom skulle komma i fredags och…

Hej dom skulle komma i fredags och sanera på utsidan av min uteplats. Ringer och säger att dom inte kan pga av att det kommer regna. Så jobbigt.

28 July 2023

Oprofessionella lögnare.

Oprofessionella lögnare.

De ljuger om att det är fullkomligt omöjligt att komma i kontakt med de som ska utföra saneringar. Tydligen har de inte ens en telefoner som företaget själv kan ringa. Kanske kommunicerar de med brevduvor?

Säger att de ska komma inom en tidsram, men gör det inte, och får kunder att kasta bort hela dagar med att bara vänta på att de ska göra sitt jobb.

17 July 2023

Kunde jag ge 0 stjärnor hade jag

Kunde jag ge 0 stjärnor hade jag. Sämsta bolaget ever. De dyker inte upp trots att man har gått ifrån jobbet för att möta upp dem.

10 July 2023

Rated 5 out of 5 stars

Fick snabb och hjälp utöver det vanliga…

Fick snabb och hjälp utöver det vanliga av Nomors specialtekniker Andreas Örnelid i Stockholm. Tusen tack!

28 June 2023

Reply from Nomor AB

Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en recension om oss på Nomor.
Vi är mycket glada över att du var nöjd med vårt service och gav oss högsta betyg.

Ha en fin dag och hör gärna av dig på 0771- 122 300 om du skulle behöva ytterligare hjälp.
Bästa Hälsningar Johan

Ta någon annan

Nej, bara nej. Ta någon annan.
Efter över ett år av jagade och snack av handläggare och tekniker trots godkänt ärende där de skulle fixa en större del av fasaden fick vi tillslut 3 plankor, som vi själv tagit bort vid första inspektionen dit-spikade utan någon åtgärd på den myr invasionen som pågått i fasaden. 1 år där ärendet lades ner när trots att det inte var slutfört och ingen respons från firman gick att få. Tyvärr hade vi den via vårt försäkringsbolag så kunde inte välja själv.
Ta någon annan....

10 May 2023

Hej Oscar,

VARNING för detta bolag

VARNING för detta bolag. Jag bad om hjälp med att få bort skadedjur på en av mina fastigheter. Det stod på kontraktet att de garanterar att få bort skadedjuret men att återbesök ingår inom 30 dagar om det inte blivit korrekt åtgärdat. Skadedjuren försvann inte helt. Jag fick betala en ny räkning för återbesök trots att deras jobb inte var korrekt utfört från början.

1 March 2023

Hej Nasim,

Otroligt otrevliga

Otroligt otrevliga, dåliga på att kommunicera. Kommer lite när dom vill och slarvar. Använd Anticimex istället!!!!

8 February 2023

Hej Rudi,

Rated 1 out of 5 stars

Otroligt proffsigt företag med väldigt…

Otroligt oproffsigt företag med väldigt dåligt gift hantering. Ligger lika mycket gift utanför lådor som i lådorna.

16 February 2023

Hej Caroline,

Rated 1 out of 5 stars

Normor har ett avtal med mitt…

Normor har ett avtal med mitt försäkringsbolag men ringa N så är det verkligen tyvärr komplicerad företag som säger en sak och försäkringsbolag säger en sak känns inte Tryggt med Er

1 January 2023

Hej Sven Patrick,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look