Nordicprojekt Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Remoten er elendig. Hvis man gerne vil på et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller også kan man ikke bruge remoten, det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er også meget kort. Mine døtre er simpelthen så glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spørgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret in... See more

Rated 1 out of 5 stars

Lækker oplevelse og nåede at se 2 film før den ikke virkede mere. Havde købt en ekstra til et andet værelse - den virkede ikke. Har forgæves prøvet at kontakte på mobil og support@nordicprojekt så nu... See more

Company details

1. Video shop

Written by the company

NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses projekteringsløsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 53% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Kan virkelig anbefale Nordic Projekt

Jeg har købt deres sorte projektor, lærred og opbevaringstasken, og jeg må bare sige, at de er hurtige til at levere og produkterne går rent ind hos familien, særligt hos børnene.

Kan virkelig anbefale Nordic Projekt

25 March 2025
Unprompted review

Hej Johannes,

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for din anbefaling!

Vi elsker især at høre, når det skaber glæde i hele familien – og ikke mindst hos børnene. Det er præcis den slags oplevelser, vi håber at kunne være med til at skabe.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele det.

Rated 4 out of 5 stars

Nemt

Nemt at bruge

11 March 2025

Hej Tonni,

Det er vi glade for du synes. Vi håber at se dig igen engang på nordicprojekt.dk.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Jeg havde min tvivl til projektorens billede- og fremvisningskvalitet. Til trods for at jeg godt kunne regne ud, at kvaliteten ikke ville være optimal i dagslys, er jeg virkelig positiv overrasket. Dette også sammenlignet med prisen på projektoren, hvor jeg faktisk har fået en super effektiv løsning, som også med børnenes nye mulighed for mini-biograf, har vist sig at være en kæmpe succes. Alt i alt får man rigtigt meget for pengene.

12 March 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Vi forstår helt klart din tvivl – projektorer kan være lidt et sats, især når det gælder billedkvalitet. Derfor er det ekstra fedt at høre, at du er blevet positivt overrasket, og at det endte med at blive en succes, ikke mindst med børnenes nye mini-biograf.

Vi sætter stor pris på, at du deler oplevelsen – og du skal være mere end velkommen en anden gang.

Rated 3 out of 5 stars

Leveringen var en del forsinket.

Leveringen var en del forsinket.
Men projektoren lever op til forventningerne

27 February 2025

Hej Anne,

Jeg beklager den forsinkede levering af din projektor. Som vi også nævnte i vores mail, blev modellen desværre udsolgt hurtigere end forventet, hvilket medførte en lidt længere leveringstid end normalt.

Vi tager det selvfølgelig til os og gør alt, hvad vi kan for at sikre en hurtigere oplevelse næste gang, hvis du vælger at handle hos os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Super projekt der var dog lidt…

Super projekt der var dog lidt problemer med at den var udsolgt og leveringen var lang tid. Kundeservice måtte vi selv kontakte men de var søde og hjælpsomme men måske at der er plads til forbedringer. Men en super projekter og lærred. Alle pengene værd.

27 February 2025

Fantastisk Projector

Fantastisk Projector indtil videre. Virker som den skal, meget kvalitet for pengene og
Super service at tage telefonen en julesøndag kl 22 det bliver vist 6 ud af 5 fem stjerner selvom forsendelsen var forsinket!!!

3 January 2025

Alle pengene værd...

Jeg er bare så glad for at jeg valgte Nordicprojet, selv om deres projektor måske kostede lidt mere end andre tilbyder samme produkt til, for jeg har har fået så god hjælp, der er alle pengene værd!
Jeg er ikke helt ung og ikke særlig IT kyndig, og fik unik god support via telefon (på dansk) til at komme igang med - og glæde af - min projektor.
Kan varmt anbefales!
Per Makwarth

27 December 2024
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Jeg er positivt overrasket over min…

Jeg er positivt overrasket over min oplevelse med Nordicprojekt.dk. Leveringen var hurtig, og hjemmesiden er meget oplysende, hvilket gjorde det nemt at finde de nødvendige oplysninger og vælge det rette produkt.

Billedkvaliteten på produktet oversteg faktisk mine forventninger – rigtig fint, især til prisen! Dog er der en lille udfordring med responstiden på fjernbetjeningen og softwaren, som kan føles lidt langsom.

Samlet set er det et godt produkt til en fair pris.

29 November 2024

Super til prisen!

Super til prisen!
Hurtig forsendelse. Og projektoren er trods letheden ret solid, står godt på foden, som kan vippes i trin. Nem manuel fokusering. Ved projicering i skrå vinkel retter den fint til rektangulært billede, men jo mere skrå jo mere uskarp bliver billedet helt perifert. Men til dén pris skal man ikke brokke sig, det er jo ikke den dyreste optik, men i relativ vinkelret projicering er billedet knivskarpt.
Den indbyggede højttaler er ok, men til en bedre oplevelse skal der eksterne højttalere til (mini jack stik). Blæseren kan selvfølgelig høres, men det vænner man sig hurtigt til.
Man kan streame dir. fra Android tlf, ikke iPhone. Men iPhone kan agere hot spot og der er Netflix m.m. i brugerfladen. Der kan tilsluttes hdmi-kabel og usb til gemte film og billeder.
Kan anbefale transportkasse og lærred, hvis den, som i mit tilfælde, skal med på campingtur.
Lysstyrken er ganske god, men den performer bedre jo mørkere der er. Kan ikke bruges som erstatning for tv i dagslys.

28 November 2024

Hej Bjørn.

Mange tak for din rigtig flotte og meget udførlige anmeldelse. Vi er sætter stor pris på din feedback :-)

Det var hurtig service

Det var hurtig service, gik en dag så havde jeg min vare

28 November 2024

Hej Claus.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din gode feedback :-)

Fik hurtig leveret

Fik hurtig leveret, skulle returnere igen og fik også hurtig svar, nu venter jeg blot på tilbagebetaling men tænker der går et par dage så er det også ok
Linda

20 November 2024

Hej Linda.

Mange tak for din anmeldelse. Super ærgerligt at andre også havde købt vores projektor til din mand, og du derfor var nødt til at refundere.

Take a closer look