Remoten er elendig. Hvis man gerne vil på et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller også kan man ikke bruge remoten, det... See more
See what reviewers are saying
Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er også meget kort. Mine døtre er simpelthen så glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... See more
Company replied
Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spørgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret in... See more
Company replied
Lækker oplevelse og nåede at se 2 film før den ikke virkede mere. Havde købt en ekstra til et andet værelse - den virkede ikke. Har forgæves prøvet at kontakte på mobil og support@nordicprojekt så nu... See more
Company details
Written by the company
NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses projekteringsløsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.
Kirkeleddet 102 , 3480, Fredensborg, Denmark
- info@DanishDeluxe.dk
- nordicprojekt.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 53% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Kan virkelig anbefale Nordic Projekt
Jeg har købt deres sorte projektor, lærred og opbevaringstasken, og jeg må bare sige, at de er hurtige til at levere og produkterne går rent ind hos familien, særligt hos børnene.
Kan virkelig anbefale Nordic Projekt

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Jeg havde min tvivl til projektorens billede- og fremvisningskvalitet. Til trods for at jeg godt kunne regne ud, at kvaliteten ikke ville være optimal i dagslys, er jeg virkelig positiv overrasket. Dette også sammenlignet med prisen på projektoren, hvor jeg faktisk har fået en super effektiv løsning, som også med børnenes nye mulighed for mini-biograf, har vist sig at være en kæmpe succes. Alt i alt får man rigtigt meget for pengene.

Reply from Nordicprojekt
Leveringen var en del forsinket.
Leveringen var en del forsinket.
Men projektoren lever op til forventningerne

Reply from Nordicprojekt
Super projekt der var dog lidt…
Super projekt der var dog lidt problemer med at den var udsolgt og leveringen var lang tid. Kundeservice måtte vi selv kontakte men de var søde og hjælpsomme men måske at der er plads til forbedringer. Men en super projekter og lærred. Alle pengene værd.
Jeg kan kun sige God for Nordic…
Jeg kan kun sige God for Nordic Projekt. De er troværdige og står ved, hvad de lover. Kan varmt anbefale dem
Godt produkt men en smule skuffet over…
Godt produkt men en smule skuffet over det sløret billed da jeg købte pro'en for at få en bedre oplevelse
Fantastisk Projector
Fantastisk Projector indtil videre. Virker som den skal, meget kvalitet for pengene og
Super service at tage telefonen en julesøndag kl 22 det bliver vist 6 ud af 5 fem stjerner selvom forsendelsen var forsinket!!!
Rigtig go oplevelse da jeg havde brug…
Rigtig go oplevelse da jeg havde brug for hjælp telefonisk. meget sød og hjælpsom hjælp.
Trods lidt forviklinger i forbindelse…
Trods lidt forviklinger i forbindelse med returnering ( 2 ens julegaver) så lykkedes det alligevel efter god og konstruktiv dialog.
Super fin projektor vores datter på 13…
Super fin projektor vores datter på 13 er så glad for den og perfekt til hendes behov.
Alle pengene værd...
Jeg er bare så glad for at jeg valgte Nordicprojet, selv om deres projektor måske kostede lidt mere end andre tilbyder samme produkt til, for jeg har har fået så god hjælp, der er alle pengene værd!
Jeg er ikke helt ung og ikke særlig IT kyndig, og fik unik god support via telefon (på dansk) til at komme igang med - og glæde af - min projektor.
Kan varmt anbefales!
Per Makwarth
Jeg fik varen efter næsten 3 uger.
Jeg fik varen efter næsten 3 uger.
Projektoren lever fuldt op til prisen😁
En fin projekter til prisen
En fin projekter til prisen, dog larmer den lidt. Tasken passer perfekt til og med er umiddelbart et musthave.
Jeg er positivt overrasket over min…
Jeg er positivt overrasket over min oplevelse med Nordicprojekt.dk. Leveringen var hurtig, og hjemmesiden er meget oplysende, hvilket gjorde det nemt at finde de nødvendige oplysninger og vælge det rette produkt.
Billedkvaliteten på produktet oversteg faktisk mine forventninger – rigtig fint, især til prisen! Dog er der en lille udfordring med responstiden på fjernbetjeningen og softwaren, som kan føles lidt langsom.
Samlet set er det et godt produkt til en fair pris.
Super til prisen!
Super til prisen!
Hurtig forsendelse. Og projektoren er trods letheden ret solid, står godt på foden, som kan vippes i trin. Nem manuel fokusering. Ved projicering i skrå vinkel retter den fint til rektangulært billede, men jo mere skrå jo mere uskarp bliver billedet helt perifert. Men til dén pris skal man ikke brokke sig, det er jo ikke den dyreste optik, men i relativ vinkelret projicering er billedet knivskarpt.
Den indbyggede højttaler er ok, men til en bedre oplevelse skal der eksterne højttalere til (mini jack stik). Blæseren kan selvfølgelig høres, men det vænner man sig hurtigt til.
Man kan streame dir. fra Android tlf, ikke iPhone. Men iPhone kan agere hot spot og der er Netflix m.m. i brugerfladen. Der kan tilsluttes hdmi-kabel og usb til gemte film og billeder.
Kan anbefale transportkasse og lærred, hvis den, som i mit tilfælde, skal med på campingtur.
Lysstyrken er ganske god, men den performer bedre jo mørkere der er. Kan ikke bruges som erstatning for tv i dagslys.

Fik hurtig leveret
Fik hurtig leveret, skulle returnere igen og fik også hurtig svar, nu venter jeg blot på tilbagebetaling men tænker der går et par dage så er det også ok
Linda