Remoten er elendig. Hvis man gerne vil på et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller også kan man ikke bruge remoten, det... See more
See what reviewers are saying
Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er også meget kort. Mine døtre er simpelthen så glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... See more
Company replied
Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spørgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret in... See more
Company replied
Lækker oplevelse og nåede at se 2 film før den ikke virkede mere. Havde købt en ekstra til et andet værelse - den virkede ikke. Har forgæves prøvet at kontakte på mobil og support@nordicprojekt så nu... See more
Company details
Written by the company
NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses projekteringsløsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.
Kirkeleddet 102 , 3480, Fredensborg, Denmark
- info@DanishDeluxe.dk
- nordicprojekt.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 53% of negative reviews
Typically replies within 1 month

Super god oplevelse
Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition.
Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene.
Havde et par spørgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret indenfor 14 timer.
Jeg kan varmt anbefale at handle her
Ps. Jeg købte pro modellen

Meget hurtig og venlig
Meget hurtig, venlig, hjælpsom og tålmodig kundeservice. Desværre fik jeg ikke produktet til at virke, så jeg endte med at måtte returnere. Det virkede ca. hver anden dag, men al kontakt med kundeservice var fantastisk. Dog undrer det mig, at jeg selv skulle betale returfragt, da kundeservice selv mente, der måske var noget galt med produktet, eftersom det kun virkede nogle gange. Når det så er sagt, så vil jeg klart anbefale hjemmesiden/firmaet :)

Reply from Nordicprojekt
I får 3 stjerner da jeg ikke kunne…
I får 3 stjerner da jeg ikke kunne bruge jeres produkt.
Lidt langsom til at svare når det er retur.
Men en god behandling .

Reply from Nordicprojekt
Ikke helt nemt som håbet
Lærred var i restordre efter jeg rykkede for hvornår jeg får leveret min projektor.
Lydkvaliteten er meget ringe, så du skal have en Bluetooth højtaler.
App’s som Netflix, Disney+ understøttes ikke længere, så kan kun se DRTV og MAX.

Virker ikke til Netflix
Jeg købte deres første version af projektor, Alrså den hvide.
Den virkede i ca 2 mdr med Netflix men har ikke virket siden.
De undskylder med at man venter på en opdatering. Men den er endnu ikke kommet. Så jeg har stadig en datter der ikke kan se Netflix på deres produkt som de markedsføre som at man kan

Reply from Nordicprojekt
Jeg vil finde det passende at de har…
Jeg vil finde det passende at de har opdateret deres Software - før de sender det ud.
En instruktion på dansk savnes
Hvorfor skal man gætte sig frem til hvor "musen" er

Rigtig god service
Rigtig god service, og fint produkt.
Bestilte lærred og projektor. Lærredet var i restordre, så jeg modtog først projektoren og eftersendt lærredet.
Da der var lidt problemer med at finde ud af hvordan projektoren virkede, var der ligeledes super god service, som løste problemet.
Helt klart 5 stjerner herfra

En skuffelse…
Lang levering tid, og selvom produktet stod til at være på lager var det ikke på lager. Når man så langt om længe modtager produktet så larmer blæseren, virkelig ringe lyd kvalitet og det var ikke muligt at anvende Netflix, der måtte vi vente på en opdatering før det var muligt. Fjernbetjening er det meste useless, og nærmeste umuligt at komme rundt i de forskellige apps med … så kan man skifte til en muse funktion som så gør man skal trykke virkelig mange gange for at komme rundt på skærmen.. den er pris venlige, det er nok også det eneste positive jeg kan sige om den på nuværende tidspunkt.
Det er Pro udgaven jeg har købt.

Reply from Nordicprojekt
De får 5 (fem) stjerner til trods for…
De får 5 (fem) stjerner til trods for den lange ventetid. Skulle bruge det til Danmarks kampe til EM - men de var slået ud da jeg fik det leveret:-) Når det så er sagt, så var produktet som lovet og servicen i top

Reply from Nordicprojekt
2-4 dages levering tid kan ikke…
2-4 dages levering tid kan ikke overholdes. Man for kun en ordrebekræftelse og så hører man ikke mere.

Reply from Nordicprojekt
Hold op den er fin og skarpt billede og…
Hold op den er fin og skarpt billede og god lyd.

Reply from Nordicprojekt
Hurtig levering fantastisk kvalitet til…
Hurtig levering fantastisk kvalitet til prisen! En virkelig god oplevelse :-)

Reply from Nordicprojekt
Super hurtig levering på 2 dage og den…
Super hurtig levering på 2 dage og den virker fantastisk, nem at betjene og næsten lige så godt som et tv og kan laves i hvilken som helst størrelse på væggen.