Nygaard Smykker Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Nygaard smykker flere gange og har hver gang oplevet en fantastisk service. Hurtig levering, respons når jeg har skrevet på messenger osv. Nina laver smykker med mening og ko... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte smykke til morsdag fra ungerne. Ingen kommunikation fra butikken overhoved. Ingen svar på de mails man sender til dem. Og pakken er ikke kommet. Nu må jeg ud i en feber redning. Det s... See more

Company details

1. Jewellery Designer

Written by the company

Personlige og unikke smykker, håndlavede i Danmark. Bær din powersætning på armen som en nænsom men insisterende påmindelse om de ændringer du gerne vil skabe i din hverdag.

4.4

3-star
2-star
1-star

Smukkere end smukt

Halskæden er smukkere end på billedet .. troede ikke det var muligt ... Jeg har tidligere købt armring samt fingerring .. og halskæden er i samme lækre kvalitet og med omhu for detaljen... Nina er nærværende og evner at lave præcis det jeg drømmer om ..mine power smykker .. 5 stjerner da jeg ikke kan give flere ...

2 May 2023

Kæreste søde Pia,
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Den gør mig så glad :-)

Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation hele vejen igennem

God kommunikation hele vejen igennem, gode priser, og et mega smukt smykke ! vender helt sikkert tilbage

23 March 2023

Kæreste Kenneth,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service og et smukt personligt smykke.

Bestilte halskæde med vedhæng, med symboler på begge sider. Jeg blev lyn-hurtig kontaktet, via sms, men besked om at valgte vedhæng ikke egnede sig til symboler på bagsiden. Jeg blev anbefalet et andet vedhæng, og modtog efter få dage det fineste smykke. Jeg handler helt sikkert hos Nygaard Smykker igen.
Jeg følger med stor glæde Nygaard Smykker på Instagram, og dagen bliver altid lidt bedre, når man læser de forskellige citater der popper op .

7 March 2023

Kæreste Tina,
Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse :-)
Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med halskæden og taknemmelig for at mine små budskaber bringer glæde.
De kærligste hilsner

Glad og tilfreds

Rigtig flot smykke, bestilte en halskæde med to vedhæng i forskellige størrelser. Da der ikke var plads på det lille vedhæng til den tekst, jeg havde valgt, kontaktede de mig hurtigt pr. SMS og vi fandt en anden løsning 😊

Smykket er en julegave, men efter at have set det kunne jeg godt selv ønske mig et 😍

Her handler jeg gerne igen 😊

23 November 2022

Kæreste Mie,
Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse :-)
Jeg smiler stort og håber at et smykke finder vej under juletræet til dig også :-)
De bedste hilsner

Smykker med mening

Hurtig levering, respons når jeg har skrevet på messenger osv.
Nina laver smykker med mening og kombinerer med ærlige beretninger fra dagligdagen der bare rammer spot on.
Jeg elsker mine nu 7 armbånd.
Tak Nina for din måde at være på og tak for hjælpen med at lægge farve i mine to seneste armbånd.

18 October 2022

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak Nadja for din skønne anmeldelse. Hvor er det fantastisk at du har hele 7 armbånd - jeg er vild med det :-)

Rated 4 out of 5 stars

Løste problemet

Anmeldsen er blevet opdateret
Hun begik nogle fejl.
Men var efterfølgende ærlig. Og fik leveret ordren.
Det er meneskeligt at fejle. Især når man er mand for at inderømme det. Og løse det.

Skrev en mail. Blev ikke besvaret.
Bestilte alligevel pga tilbud. Intet hørt.
Men kan se pengene nu e rtrukket i fredags. Så har jeg ikke varen torsdag går jeg i banke og må få det annulleret
Og nu får man mail retur når man skriver der til 🤮

3 October 2022

Kæreste Liselotte,
Jeg beklager endnu en gang alle de problemer - det hele er rettet op nu og den fejl begår jeg aldrig igen.
Jeg håber at du bliver glad for smykkerne :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig betjening… skulle bruge…

Super hurtig betjening… skulle bruge armbånd som gave men var lidt sent ude. Bestilte lørdag og mandag var det afsendt. Lille personlig hilsen med pakken og en gave som bragte meget glæde

5 September 2022

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er fantastisk at høre at gaven bragte glæde :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har købt fra Nygaard Smykker flere…

Har købt fra Nygaard Smykker flere gange nu, og fået så fine armbånde og en ring. Bedste service, hurtig ekspedition og kun gode anbefalinger her fra 😊

23 August 2022

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Heidi. Vi er glade for at vores smykker må være en del af din hverdag :-)

Sølv armbånd

Har fået det lækreste sølv armbånd.

8 August 2022

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi håber at du bliver rigtig glad for armbåndet :-)

Jeg fik lavet en ring

Jeg fik lavet en ring, den er jeg super glad for. Den var færdig inden for en uge og kunne afhentes direkte.
Den er virkelig flot lavet. Den er jeg sikker på bliver en favorit ring.
Jeg kommer helt sikkert igen.

16 July 2022

Reply from Nygaard Smykker

Kæreste Sunshine, Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du er glad for din ring. Vi håber at 'se' dig igen i webshoppen :-)

Rated 1 out of 5 stars

Utilgivelig dårlig service.

Jeg bestilte smykke til morsdag fra ungerne.

Ingen kommunikation fra butikken overhoved. Ingen svar på de mails man sender til dem. Og pakken er ikke kommet. Nu må jeg ud i en feber redning. Det skulle have været let. Hold jer væk fra dette sted. Sindsygt man kan “drive” en webshop uden helt basalt at kunne svare folk og sende pakker…

7 May 2022

Kære Thomas,
Jeg beklager oprigtigt at du har haft så dårlig en oplevelse da du bestilte hos mig.
Jeg erkender at min svartid har været alt for langsom og det har jeg efterfølgende rettet op på.
Jeg håber at smykket bragte glæde og jeg vil rigtig gerne rette op på fejlen med et gavekort til webshoppen. Hvis det på ingen måde har interesse, så vil jeg gerne tilbagebetale din ordre.
Jeg håber at høre fra dig.
De bedste hilsner

Fine smykker

Havde hurtigt brug for to gaver. Blev leveret som aftale, og smykkerne var super fine. Handler her gerne igen.

16 May 2019

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Købte smukt armbånd

Købte smukt armbånd; og samme dag jeg modtog det, fik jeg nyhedsbrev om at de gav 30% på alle smykker!
Sendte en mail om at jeg var lidt skuffet over at have betalt fuld pris!
Fluks fik jeg mail om at de selvfølgelig ville tilbage betale mig de 30%
Det er da service der vil noget:)
Husk at handle hos dem!

9 April 2018

Seriøs Service

Købte for nyligt en kæde med vedhæg, desværre fik vore søn lidt for godt fat i kæden, og den sprang.
Jeg forespørger derfor hos dem, om det kan laves/kan betale sig at lave den.
De svare hurtigt tilbage, at de blot vil sende mig en ny uden beregning.

Bedre service kan man vidst ikke forlange :)

26 March 2018

Bedste service

Jeg bestilte to smukke halskæder til julegaver, men desværre havde jeg indbrud og de blev stjålet. Jeg havde købt dem black friday, hvor der havde været et fantastisk tilbud. Jeg kontaktede Nygaard smykker, og fik straks at vide, at jeg kunne købe halskæderne til samme pris som black friday. Det var sådan en fantastisk service, men desværre var et af vedhængene udsolgt. Nina foreslog et andet vedhæng som erstatning og ville eftersende det vedhæng, jeg gerne ville have helt uden merpris så snart det kom på lager igen. Det er simpelthen den bedste service, jeg har oplevet, og jeg vil klart handle hos Nygaard smykker igen. Selvfølgelig på grund af de smukke smykker men også på grund af den fantastiske service, jeg er blevet mødt med. Tak!

5 March 2018

Kæreste Pernille,
Tusind, tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse.
Jeg sætter en stor ære i altid at yde den bedste service og det glæder mig oprigtigt at vi kunne være med til at løse din ulykkelige situation.
Af hjertet tak Pernille.

fuldt ud tilfreds

Bestilte et håndlavet armbånd og havde problemer med manglende faktura - hurtig respons på forkert e-mail og få dage senere modtog jeg det smukkeste personlige armbånd - er fuldt tilfreds med handlen og kommer gerne tilbage - tak <3

16 October 2017

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lisbeth :-)

Super fint

Bestilte en armring, med håndtrygt skrift en lørdag, og modtog fredag.
Så fint, og så flot lavet. Man kan snildt mærke, at Nina lægger krafter i hvert er smykke.
Vil klart anbefale til andre, til hver en tid.
Er meget tilfreds :)

17 December 2016

Reply from Nygaard Smykker

Tusind tak for den skønne anmeldelse :-)

Take a closer look