Jag får inte returnera varan enligt OBH…
Jag får inte returnera varan enligt OBH nordica trots att den inte uppfyller det som angavs i info på Webbsidan. Problemen kunde inte upptäckas förrän jag öppnade varan.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Köpte en obh Nordica blooming kaffebryggare 2022 och 2026 började den läcka vatten undertill och förstörde en träskiva på bänken den stod på. Trots detta valde jag en ny blooming av senare märke och denna har en så dålig design för hur filtret är byggt vilket gör att det rinner utmed maskinen och ner på plattan. Detta blir min sista OBH Nordica produkt, är inte värt det när man måste hålla på med garanti direkt.
Ett riktigt dåligt företag. Befattar sig inte med reklammationer. Kommer med urdåliga bortförklaringar. Dåliga kunskaper om produkterna.
Köpte två produkter som julklapp. Otroligt dåligt packade utan emballage. Ena varan var öppnad och själva stavmixern saknades! Kartongen var ihoptryckt vid leverans. 3 veckors senare har jag ännu inte fått en ersättningsvara. Huruvida eventuell garanti kommer fungera på den andra varan som ändå var ok vid leverans vet jag inte. Önskar jag läst dessa recensioner innan beställning. Men trodde att ett så pass känt företag skulle vara pålitligt.
Varning!! Oseriösa det är vad de är. Jag har köpt en brödrost som jag har garanti på. Den fick rejäla bucklor i plåten av att man bara höll i den med en hand. Materialet är så tunt. De vill inte stå för det. De säger att jag har orsakat bucklorna genom att ha klämt den. De vet mkt väl att kvaliteten är usel och vill bara slippa undan ansvar och tjäna pengar på att sälja skräp.
Hej, jag har nyss köpt en OBH Nordica bakmaskin 6544. Den måste vara ett skämt. Jag har tidigare haft en annan bakmaskin länge. Jag har bakat tre gånger i den nya bakmaskinen. Tre gånger av misslyckade bröd. Antingen bränns den och blir kolsvart i brödformen eller så blir brödet blytungt och degigt. Det finns fullt av fel i beskrivningen som medföljer.
Köpte en varmluftsborste. Öppnade den icke plomberade förpackningen och konstaterade att handtaget är allt för stort för ett barn. Fick inte returnera pga hygienskäl. Herregud så dålig service. Du kan tom returnera underkläder idag online!
Ville köpa en annan produkt istället men väljer mycket hellre ett konkurrerande märke pga detta.
Plombera era förpackningar eller ha en mer modern returpolicy.
Köpte stav mixer som ska ha olika hastigheter och gissa vad? Den hade olika hastighet att vrida på men det blev aldrig dess hastigheterna på själva motor , den ökade aldrig hastigheten som de är lovade eller ska göra , det är stavmixer som är gjort billig och på falska marknadsföring endas för att den ska se bra ut och att folk ska köpa dem dyrare än vad de ska igentligen kosta och endas turbo knappen kunde höja upp hastigheten med låg hastighet ökning också!Det är inte första gången jag hade problem med ob nordic grejor men tänkte att jag skulle ge dem en sista chans eftersom det var längesedan att köpa obNordic och hoppades att de skulle blir bättre men denna märke men hoppet kastar jag åt helveten nu!Jag köpte obnordic och gav dem en chans och nu är mitt förtroende för ob nordic bränd! och jag kommer aldrig mer att köpa dessa märket, denna företag skapa billiga falsk produkten som ser dyra ut för att sälja skräp och råna folket på pengar, den stavmixer är värt endast 299kr med allt som följer med och med total värdelös hastighet funktion!och det var långt ifrån vad jag fick ge på! Så får jag se hur länge den håller! Hoppas att den håller åtminstone länge för den priset!Ångrade att jag inte löste omdöme innan köpte, eftersom jag hade en annan som jag hade lust att välja mellan!
Har ingen erfarenhet av retur/reklamation då detta var första köpet på OBH Nordica, men jag hade problem med deras rabattkod vid beställning och fick svar av kundtjänst morgonen därpå där de drog av/återbetalade rabatten som skulle tillämpats. Så snabbt svar, åtgärd samt återkoppling! Varan kom snabbt och jag är nöjd med kvaliteten (Nano hårfön).
Köpte en sk blooming kaffebryggare. Bryggningen är inget fel på. Men den väsnas alldeles för mycket
Har alldrig hört nåt liknande.
Det anser OBH vara normalt !
Köpte 2 produkter (dammsugare och smothiemaker) och kan inte beskriva hur dåliga dem är. Smothiemaker gick sönder efter en månad och dammsugare slutade fungera efter typ 10 mån.
Dem är så dåliga att det lånar se inte reköamera, bättre köpa någon annan märke.
Köpte plattång som skulle vara bäst i test, men är verkligen sämst. Kundservice är inte hjälpsam. Man köper något dyrt som inte fungerar som det ska och får ingen hjälp. Kan inte returnera tillbaka för att man har provat vara? Hur ska man annars kunna veta hur den fungerar?. Endast provat i två dagar. Köper aldrig mer något där eller deras märke. 👍🏻
1 stjärna är mycket jag giver Obh Nordica 0 stjärna jag beställde airfryer igår med Klarna betalning faktura jag fick fakturan från Klarna men fick inte ordre bekräftelse från obh Nordica har ringt till kundtjänst de sag att det finns inte ordre på mitt namn och de kan inte hjälpa mig
Köpte en OBH Nordica Dammsugare Power XXL för lite mer än 2 år sen. Dammsugarmunstycket gick plötsligt sönder. Skrev till OBH Nordicas kundtjänst och frågade om det fanns lösa munstycken att köpa. Fick tips på en firma som sålde original munstycken. Ringde dit och fick prata med en jätte trevlig person. Tyvärr var de slut hos dom men han rådde mig att ta ny kontakt med kundtjänst. De var så trevliga och tillmötesgående på OBH Nordicas kundtjänst att de skickade mig ett nytt helt gratis på ren Goodwill efter jag skickat kopia på mitt inköps kvitto på dammsugaren. Det kallar jag ett mycket seriöst företag. Stort tack för munstycket och all hjälp. 10 Guldstjärnor till er 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Blev tyvärr inte nöjd med min blo oming obh nordica kaffemaskin nr 2413 som jag köpte 13/11
Återförsäljaren lät mej köpa en annan bryggare trots garanti
Trots 100 dagarsgaranti
Originalförpackningen har jag tyvärr inte kvar och bryggaren har nu använts av Elonbutiken i Åmål. De försökte själva kontrollera temperaturen och de håller inte med i att det är något fel på den. Jag menar att vattnet nog rinner för snabbt igenom så när man brygger så hinner väl inte termostaten i plattan värma upp. Jag köpte mej en annan billig i samma butik. Den levererar varmt kaffe snabbt på fyra koppar. Alla andra bryggare jag någonsin haft har klarat ge fyra koppar varmt kaffe snabbt. Jag skänker den till butiken som sålde den.. själv gillar jag bara ljummet kaffe. Men när alla kaffebesökare tycker att kaffet är kallt, då lämnade jag faktiskt den tillbaka. Jag bryr mej inte om att reklamera den eftersom jag riskerar att få betala lagningen själv..
Skulle bli väldigt glad för något litet presentkort.. Allt jag haft av obh nordica har varit toppen
Jag fick även fint bemötande av kundtjänst idag och tackar för det även om jag är besviken på bryggaren..
Obh får gärna kontakta mej ytterligare, hundradagarsgarantin har inte gått ut på långa vägar.. Eller. Allra helst kontakta Elon i Åmål om det. Jättetack på förhand. Mvh Marlene Johansson, Åmål
Hårfönen började brinna när jag torkade håret!!!
Min kaffebryggare slutade fungera efter några år. Garanti kvar så reklamerade till återförsäljaren där jag köpte den. Fick tillbaka den efter någon vecka med svaret att då locket var trasigt i plasten, visade det på oaktsamhet tyckte deras servicetekniker (till historien hör att OBH Nordica är medveten om att vissa exemplar lätt får trasiga lock och lagar dessa), så vände mig istället till OBH Nordica och de konfirmerade grejen med locken och jag fick min reklamation och de skapade ett ärende för att kolla upp återförsäljarens servicetekniker.
Jag är toknöjd med bemötandet av OBH Nordica och kunde inte önskat mig en bättre utgång - de är mån om sina kunder och lösningsorienterade. Kommer vara fortsatt återkommande kund av deras produkter då de inger trygghet.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.