See what reviewers are saying
Ik ben al lange tijd klant bij Farmaline en over het algemeen altijd tevreden geweest over de kwaliteit en de scherpe prijzen. Helaas moet ik vaststellen dat de levering de laatste tijd echt onder... See more
Correcte prijzen, groot aanbod. Tegenwoordig is de levering niet goed. Steeds wordt de levering uitgesteld en dat is irritant want je rekent erop.
Farmaline maak aub duidelijke afspraken met jullie leveranciers, maar laat de klant aub niet de dupe zijn! Lees: laat Farmaline uiteindelijke niet de dupe zijn! Herhaaldelijk probleem met promo p... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Farmaline bestelling herhaaldelijk geannuleerd
Lees: laat Farmaline uiteindelijke niet de dupe zijn!
Herhaaldelijk probleem met promo producten die als onmiddellijk leverbaar aangegeven worden en waarvoor betalingen uitgevoerd zijn, maar bestelling dan toch geannuleerd wordt of producten gewoon niet meegeleverd worden met rest van de bestelling.
Vb. Bestelling van hoeveelheid 4x60 geannuleerd terwijl bestelling van 2x(2x60) wel geleverd kan worden???
Misleidende verkoopstrategie!!!
2 x een bestelling gedaan, niks ontvangen
2 x een bestelling gedaan, bedrag van de rekening en niks ontvangen. Telefonisch contact gehad en hun zeggen dat er problemen met Paypal zijn! Komen niet tegemoet. Zeer slecht!
Annulatie producten zonder uitleg
Ze hebben een groot aanbod maar annuleren producten uit je bestelling, maar laten dit niet weten. Als je deze producten dan opnieuw wil bestellen, want je hebt ze wel nodig zijn ze ineens duurder. Ook al staat het "direct leverbaar" is het dikwijls toch niet in voorraad, maar daar berichten ze ook niet over.
Correcte prijzen
Zeer slechte klantenservice
Bij retourneren. Zeer slechte communicatie. Kan niet het hele artikel retourneren. Bestel hier niet meer.
Teleurstellende levering, ondanks prima producten
Ik ben al lange tijd klant bij Farmaline en over het algemeen altijd tevreden geweest over de kwaliteit en de scherpe prijzen. Helaas moet ik vaststellen dat de levering de laatste tijd echt ondermaats is.
Ik wacht nu al vier dagen op mijn bestelling, terwijl de status nog steeds op “in behandeling” staat. Dat is ontzettend jammer voor een webshop die gezondheidsproducten verkoopt die je vaak snel nodig hebt. Omdat het te lang duurde, heb ik de nodige spullen uiteindelijk maar bij de lokale apotheek gehaald en de bestelling geannuleerd.
Ik ben benieuwd hoe snel de terugbetaling nu verwerkt wordt, hopelijk hoef ik daar niet net zo lang op te wachten. Jammer, want qua assortiment en prijzen zit het verder prima in elkaar.
Zelfs geen 1 ster verdiend
Zelfs geen 1 ster verdiend.
Al 2 weken aan het wachten op mijn bestelling die ik nodig heb om mijn job efficient te kunnen uitvoeren. Als eerst bel je dan is het het word verwerkt binnen 3 werkdagen nadien bel je weer dan is het kan elk moment verzonden worden. Krijg ik mijn bestelling misschien nog dit jaar???
Nooit meer bestel ik van hier , nooit meer
Promesse de livraison en maximum 2…
Promesse de livraison en maximum 2 jours non tenue, je ne commanderais plus sur ce site
Très déçue
Cliente depuis des années, mais depuis que ce n' est plus Bepost qui s'occupe de la livraison, impossible d'être livrée ! Une fois c'est Poste Nl qui prétend qu'il n'y avait personne, ce qui n'était pas vrai, ils décident de déposer le colis dans un point de retrait loin de mon secteur, une autre fois, ils disent "adresse inconnue", alors que c'est la même adresse depuis des années, et maintenant miracle, je vois qu'ils livrent en locker Mondial Relay, et il y en a un proche de chez moi, donc je choisis ce mode de livraison, mais Mondial Relay me signale qu'il ne sait pas livrer mon colis car il est trop gros (petite boîte avec trois articles!??? Tellement décevant et inadmissible...commander en ligne est sensé simplifier la vie mais chez Farmaline c'est tout le contraire, plus jamais, et je déconseille fortement ce site.
zoals altijd is de levering weer niet…
zoals altijd is de levering weer niet op het beloofd moment. Dat was aan te duiden op de website. Steeds komen de dingen veeleer te laat. ik bestel er nooit meer en de klantenservice is een al even grote ramp
Lange levertermijn
Lange levertermijn. Bijna week moeten wachten op bestelling. Newpharma is veel sneller en met gelijkaardige prijzen. Zouden beter hun energie steken in leveringsproces dan in saaie reclame boodschappen met Erik de slimme.
Eucerin sun stick. Handig en perfect meeneem formaat
Ik heb dit product gratis ontvangen van Influenster voor mijn eerlijke mening.
Leuk zo'n vrolijke opvallende verpakking en perfect meeneem formaat.
Echt super een zonnebrand voor je gezicht en lippen in een stick, pak je er snel even bij.
Geurloos, niet plakkerig, trekt snel in, factor 50.
Met mijn gevoelige huid geen allergische reacties gehad.
Dit is zeker een product dat ik elke dag in mijn tas wil hebben, zo handig!
levertijden zijn misleidend (nooit wat…
levertijden zijn misleidend (nooit wat er staat aangegeven op de website)
Kwaliteitsvol bedrijf maar met lange levertermijn
Ik bestel regelmatig op farmaline. Hun producten, aanbod en prijzen zijn goed. Maar de leveringstermijn op hun site (bv. Binnen 1 à 2 werkdagen) klopt niet. Vaak moet je tot een werkweek wachten. Hou hier rekening mee.
Laattijdig verzending Farmaline
bestelling op donderdag plaatsen, geven aan te leveren op vrijdag of zaterdag, blijkbaar op zonder nog niet eens verstuurd. Is veel slechter dan andere vergelijkbare websites zoals newpharma, etc... waar ik ook bestel. Daar verzending steeds correct op tijd zoals aangegeven bij bestelling.
délais de livraison beaucoup trop long
délais beaucoup trop long de +/- 15 jours pour une livraison. Vu le délais j'ai voulu retourner un article et j'ai reçu un refus
Après une annulation de commande…
Après une annulation de commande (erreur de commande) dans le temps imparti, Farmaline m'a quand même envoyé le colis, seulement une partie peut-être renvoyée à MES FRAIS. Je considère que c'est une vente forcée et un mensonge sur la possibilité d'annulation.
Je ferai mes prochaines commandes chez leur concurant.
Heb ook bestelling lopen en merk dat NA…
Heb ook bestelling lopen en merk dat NA BETALEN mijn mandje met product niet is omgezet naar verzenden en factuur is niet gemaakt ...bellen vergeet het maar en bericht sturen noppes .Oplichters
Slechte service / Na 2 weken nog geen levering!
Levering al 2 weken onderweg! Geen reactie op mail, telefonisch na lang wachten bereikbaar, maar geen oplossing, ze moeten een onderzoek opstarten. Geen mogelijkheid om geld terug te krijgen.., laatste keer dat ik daar heb besteld!
Duurt eeuwen eer je een levering…
Duurt eeuwen eer je een levering ontvangt, emails wordt pas na een week beantwoord, telefoon wordt niet beantwoord, retour sturen duur weken eer het inorde is
The Trustpilot Experience