polygongroup.se Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jag fick tid från polygon för fukt …

Jag fick tid från polygon för fukt besiktning och skulle Andreas Oldenburg komma i måndags men han kom inte. Fick annan idag torsdag och Andreas kom inte igen. Jag kontaktade polygon och de sa att Christer ska ringa , men ringde inte heller. Polygon är oseriöst företag

24 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Se upp för detta företag!

Lägenhetens saker skulle saneras och packas ner, anlitades av folksam. Vi fick flera saker sönder och bucklor på tvättmaskin och trasig torktumlare. De påstår att det är endast lätta repor. de tog inte ansvar och ersätte inte dem trasiga sakerna. Helt oansvarigt företag och ingen som lyssnar. ANLITA INTE DEM. Sämsta servicen.

9 May 2025

VARNING!!

Levererade egendom som skadats av Polygon under leveransen och påstod att skadorna funnits sedan tidigare. Utöver det var egendomen inte sanerad efter brandskada (stank brandrök och egendomen var sotig) och de vägrade dessutom lämna saneringsintyg. Anlitade av försäkringsbolag och varit tydligt att de arbetar för att göra försäkringsgivaren nöjd och tillfredställd men skiter helt och hållet i kunden/försäkringstagaren. Mycket inkompetenta och bluffar dessutom. Vill starkt varna för att anlita detta bolag, både avseende sanering, magasinering och transport då jag har erfarenhet av alla delar!

4 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi hade en omfattande brand på vårt…

Vi hade en omfattande brand på vårt boende förra året. Polygon anlitades via försäkringsbolaget för att tömma egendom och sanera den. Saneringen har varit bristfällig, vi har flera gånger fått tillbaks egendom som stinker rök och ej sanerats. De påstår att de ger intyg för sanerad egendom men ger sedan inga intyg. De ger olika svar beroende på vem man frågar och flera kockar blandas in, vilket gör att du får olika svar beroende på vem du frågar. Ibland inga svar alls. Egendom har även återlämnats trasig men det får an ingen återkoppling kring när man framför det. De håller inte heller tider som man kommit överens om. Vid tillfälle blev jag uppringd av en ansvarig chef men då utskälld eftersom jag hade delgett försäkringbolaget information som chefen tyckte att jag skulle hålla hos mig själv... Mycket märkligt. Vill avråda från att anlita detta bolag för sanering av den enkla anledningen att egendomen inte saneras. Intyg kan man glömma! Det gör i sin tur att man riskerar att använda trasig egendom ex. när det gäller elektronik vilket i sin tur kan medföra oerhörda konsekvenser. Sedan är det ju det faktum att egendom stinker rök. Inget kul ett få tillbaka, särskilt inte när trauma från brandröken finns...

20 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Skulle aldrig anlita det här företaget

Skulle aldrig anlita det här företaget. Var på besiktning hos mig i 80 min och hittade inte själva felet. När dom jobbar med försäkringsbolag så är det ingen objektiv bedömning. Finns troligtvis bättre aktörer att använda sig av.

19 November 2024
Rated 2 out of 5 stars

Bristande sanering

Fått hhälp med en vattenskada. Uttorkning och sanering. Uttorkningen var mestadels problemfritt. Men för saneringen hade vi en överenskommelse att de skulle flytta på samtliga saker i källarutrymmet så att de kunde komma åt alla ytor som blivit kontaminerade. Det blir ganska uppenbart när allt står kvar på exakt samma plats att de helt struntat i att flytta saker och endast sprutat sitt saneringsmedel på ytorna som direkt varit tillgängliga.
Inte förtroendeingivande.

28 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Professionella och kompetenta

Jag har varit i kontakt med Polygon vid flera tillfällen vid det här laget, från deras jour till det att de har varit och besiktigat vårt hus för vattenskador två gånger.

Självklart är det ingen som vill behöva vara i kontakt med Polygon då det handlar om två stycken separata vattenskador för min del, men om man behöver det så hoppas man att det känns som att de som är experter på områden man ej själv är kunnig inom både är professionella och empatiska.

Jag ringde deras jour först för att jag var orolig på grund av lukten från vattenskadan då jag har två barn och en gravid sambo och undrade om det var farligt, ingen normal pappa vill ju chansa med sina barns hälsa.

När jag ringde journumret fattade jag dock att det bara var för akuta ärenden, men jag hade ändå ingen annan jag kunde vända mig till så jag visste verkligen inte vad jag skulle göra.

Jag pratade länge med kvinnan i jouren som var extremt empatisk inför min fråga, men egentligen inte kunde hjälpa mig, (hon vidarebefordrade endast ärenden på helgen från en central till en jour) hon lämnade sedan över till Polygon att ringa upp mig om de tyckte att det var tillräckligt akut, men lovade mig att jag skulle få återkoppling från henne eller dem.

Jag fick först prata med någon från Polygon som satt på jouren för hela Sverige, han skulle vidarebefordra det till den som var ansvarig i Stockholm, så skulle han få göra en bedömning själv.

Efter ett tag ringde han upp mig, Micke hette han, extremt proffsig, fattade precis hur han skulle hantera det, han lyssnade och förklarade vad som hade hänt och fick mig att kunna känna mig lugn som pappa och vad jag skulle göra.

Jag har sedan dess haft Polygon två gånger hos mig gällande två separata vattenskador och jag har samma upplevelse av dem, extremt proffsiga och bra bemötande.

Jag vill såklart inte ha någon vattenskada och mitt försäkringsbolag skickade ut någon byggfirma som konstaterade att det inte var någon vattenskada på ett av ställena, men som tur var kom Polygon och dubbelkollade.

Jag vill inte ha någon vattenskada som sagt, men om det är en vattenskada så vill jag ju veta om det.

Oavsett hur det blir med försäkringen, vattenskadorna osv. så har den enda bra delen av de här problemen varit kontakten med Polygon.

Det är när man får problem man inte är expert eller kunnig inom man behöver kunna förlita sig på någon annan och det är då det gäller, precis som med försäkringsbolag.

Stort tack!

26 October 2023

Totalt värdelös kundtjänst

Totalt värdelös kundtjänst. Hade en vattenskada där man förvisso relativt snabbt var där och satte in fläktar.

Man glömde dock meddela att väggar och golv behövde friläggas/åtgärdas enligt en åtgärdsplan som man tog fram, så fläktarna stod i 3,5-4 månader utan att göra någon nytta över huvud taget.

När de aldrig hörde av sig så försökte jag ta kontakt med dem, flera gånger med deras kundtjänst som tog meddelande men INGEN har ringt tillbaka, fortfarande. Efter månader åkte jag och besökte ett av deras kontor och även då lovade de att någon skulle höra av sig, men icke.

Ända sättet att få svar från någon var att kontakta sverigeledningen. Totalt värdelös kundtjänst & kundhantering. Om ni kan, håll er borta!

17 May 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look