Poollagret Reviews 4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Välj ett annat bolag om ni ska köpa…

Välj ett annat bolag om ni ska köpa pool. Köpte thermopool inkl uppbyggning av poolen av dom 2024 eftet trevligt samtal med säljaren, vägde till deras fördel att de erbjöd delbetalningar efter varje avslutad moment, ca som vid husbyggen. Efter signerad avtal låg de på jättehårt för att få sina delbetalningar och hotade med att hålla tillbaka leveranser om de inte fick betalt innan leverans. Fick intryck av dålig likviditet, vilket visade sig stämma. Alla leveranser kom dock till rätt tid och poolen byggdes på kort tid, men botten blev sned, vilket syns mkt väl när det är vatten i poolen. Jag påpekade detta redan medan de göt plattan, men det ignorerades. Linern monterades senare än avtalad, och vi fick inte den avtalade genomgången på plats av tekniken inkl hur man ska få saltklorinatorn att fungera pga att det som monterade bara pratade spanska. Vi skulle få genomgång på telefon, men det fick vi aldrig. Bygget verkade bra helt till vi fyllde poolen med vatten, då visade det sig att de inte hade satt in någon ventil i röret till inloppen, så hela teknikboxen blev översvämmat - efter kontroll av elektriker fick vi faktiskt ny klorinator, men ingen ny pump, det skulle gå på garatien ifall den slutade funka. Vi betalade för en UV-rening som aldrig levererades trots otaliga mejl och samtal med bolaget. Poollagret Sverige AB sattes sedan i konkurs våren 2025, de fortsätter dock verksamheten genom bolaget Poollagret Sverige Försäljning AB, som driver försäljningen via samma hemsida poollagret.se. Efter konkurssen 2025 var det helt slut på hjelp att få igång vår saltklorinator, de hänviser till att det bolag vi köpte av inte finns längre, och det nya bolaget har ingen skyldighet att hjälpa oss. Det är dock samma personer som jobbar där och äger det nya bolaget, de skiter bara helt i att försöka lösa tidigare problem. Så vi har fortfarande en pool utan UV-rening och utan fungerande klorinator, garantier kan vi bara glömma pga konkursen. Det är även påfallande att familjen som driver poollagret har haft FYRA andra poolbolag som gått i konkurs tidigare. Så mitt råd blir att anlita någon annan än Poollagret om ni inte vill bli lurade, ta heller någon som har varit verksam en längre tid och har bra recensioner heller än att jaga de sista tusenlapparna för att få lägre slutsumma.

14 March 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Inget företag jag vill rekommendera…

Inget företag jag vill rekommendera till er som går i pool spa tankar oseriöst o svåra att få tag på när man behöver hjälp både via mejl och telefon tar flera dagar innan svar fast man får ett fint mejl att dom hör av sig inom 24 timmar inte särskilt rädda om sina kunder

4 January 2026
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look