1. Pressure washing service

Written by the company

Vi kan tilbyde dig - Fliserens og behandling - Vinduespudsning og vask - Alge behandling - Hækkeklip og havearbejde - Terrasserensning - Kontakt os idag og vi finder den service som passer til dig!

4.1

3-star
2-star
1-star

Fliserens til UG!

De to unge gutter har renset 150 kvm fliser for min mor. Virkelig godt arbejde I har lavet, det er blevet så flot!
Høflige, søde unge mænd, der ved hvad de laver og har styr på deres ting.
Virkelig god pris! Slet ikke sidste gang de to får et tilbud herfra.

Tak for det gode stykke arbejde, min mor er så glad ☺️

12 April 2025

Reply from Ppmultiservice

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både du og din mor er tilfredse med vores arbejde – det var en fornøjelse at rense fliserne for jer.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og den varme modtagelse. Det motiverer os bare endnu mere til at blive ved med at levere topresultater!

Vi står klar næste gang, der er brug for en hjælpende hånd💪
Tak igen!

Valdemar & Karl

Rated 5 out of 5 stars

De unge gutter kom med en fantastisk…

De unge gutter kom med en fantastisk energi og udførte opgaven flot. De rensede mine fliser på lige godt 4 timer og efterlod et godt resultat. Kan klart anbefale dem👍

30 August 2024

Reply from Ppmultiservice

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og den energi, vi bringer til opgaven. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service, bestiller aldrig igen derfra

11 September 2024

Hej F V,
Vi tager alle anmeldelser seriøst, men vi kan desværre ikke finde dig i vores kunderegister. Da du har valgt at anmelde anonymt, er det svært for os at bekræfte, at du er en reel kunde hos os. Vi sætter stor pris på konstruktiv feedback fra vores kunder, så hvis du har haft en oplevelse med os, vil vi meget gerne høre mere og finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte os direkte.
Mvh. P&P Multiservice

Rated 5 out of 5 stars

Så opslag på en gruppe på Facebook

Så opslag på en gruppe på Facebook. Jeg skrev straks til dem da vi havde nogle fliser der virkelig trængte hårdt til at blive renset.
Firmaet svarede hurtigt og gav mig en super god pris, som jeg sagde ja tak til.
På den aftalte dag kom 2 meget friske unge fyre og de knoklede løs indtil mine fliser var som nye.
Et par dage efter kom de og gav dem imprægnering så nu preller vandet bare af.
En ren fornøjelse.
Kan varmt anbefale dem.

20 March 2024

Reply from Ppmultiservice

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores hurtige service og resultatet. Det betyder meget for os at levere kvalitet, og vi er glade for, at dine fliser nu ser ud som nye. Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar til at hjælpe dig igen!

Rated 4 out of 5 stars

Godt arbejde

Jeg fik er tilbud om at rense fliser og fik et rigtig godt resultat da de var færdige. Rigtig god service var inkluderet

7 March 2024

Reply from Ppmultiservice

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget, at du er tilfreds med både fliserensningen og den service, vi har leveret.

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder ikke kun får et godt resultat, men også en problemfri oplevelse fra start til slut. Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som positiv, og at du er glad for, hvordan dine fliser nu fremstår.

Hos P&P Multiservice gør vi altid vores bedste for at levere løsninger, der opfylder kundernes behov, samtidig med at vi stræber efter at yde en venlig og professionel service. Vi håber, at du vil vælge os igen næste gang, du har brug for hjælp, og vi vil med glæde stå til rådighed.

Endnu en gang tak for din positive feedback – vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen!

Fliserens og vinduespudsning

Jeg fik et godt tilbud af PP Multiservice på en fliserens og vinduespudsning. Både service og resultat var langt over forventning. Det er bestemt ikke sidste gang jeg hyrer PP Multiservice.

28 February 2024

Reply from Ppmultiservice

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både fliserensningen og vinduespudsningen, samt vores service. Det betyder meget for os, at vi kunne levere et resultat, der oversteg dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

PP Multiservice

Glimrende fliserens

Havde nogle fliser som ikke var blevet vasket i flere år og var ret så beskidte. Med en enkel aftale, have de fjernet alt snavs og gjort dem helt rene. Kan klart anbefales!

1 March 2024

Hej Maas uc,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både processen og resultatet. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

Rigtig flot arbejde

Rigtig flot arbejde, nu står mine fliser endelig snorlige😊

27 February 2024

Hej Anton,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi værdsætter virkelig vores samarbejde og ser frem til, at det fortsætter i fremtiden. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både processen og resultatet!

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Vinduer: rengøring, vask og puds

Vi fik vasket alle vinduer ude, inde, højt og lavt samt inde i vinduesrammerne. Super arbejde, god pris, høflig betjening. Kan kun give den bedste anbefaling.

3 February 2024

Hej Bodil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi værdsætter virkelig vores samarbejde og ser frem til, at det fortsætter i fremtiden. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både processen og resultatet!

Take a closer look