Ja również zostałem oszukany.....zablokowali mnie jak chciałem wypłacić środki....potem było już brak kontaktu .....250$ poszło ....nadmieniam że akcent mieli trochę jakby z Ukrainy lub Białorusi
See what reviewers are saying
Witam. A czy jest ktoś kto otrzymał wypłatę swoich wpłaconych środków? Żeby odzyskać swoje pieniądze żądają wpłaty środków w takiej samej wysokości niby celem sprawdzenia że nie jest to pralnia brudny... See more
Company details
Written by the company
ProFinance to innowacyjna platforma, oferująca handel na CFD i kryptowalutach z dźwignią. Nasza firma rozwija się dynamicznie od pierwszych dni i już teraz obsługujemy klientów w ponad 55 krajach. Zapewniamy wysoką płynność oraz szeroki wybór narzędzi handlowych, dbając jednocześnie o najwyższe standardy bezpieczeństwa. Dostępne są również opcje handlu i stakingu Bitcoin, Ethereum i Ripple.
Contact info
Badenerstrasse 414 , 8004 , Zürich , Switzerland
- 41449746611
- support@profinance-group.info
- profinance-group.com
Platforma zapewnia solidne możliwości…
Platforma zapewnia solidne możliwości analizy technicznej, w tym wiele typów wykresów, wskażniki techniczne, narzędzia. Polecam bez wątpienia.
Dzięki że pokazali mi inną możliwość do…
Dzięki że pokazali mi inną możliwość do zarabiania pieniędzy od pracy. Myślę że temu powinni uczyć w szkole zamiast przedmiotów które nigdy nie wykorzystujemy.
Wszystko wydaje się być w porządku
Wszystko wydaje się być w porządku, podoba mi się to. Nie marnuję dużo czasu, zacząłem zarabiać pieniądze. Wciąż nie mogę w to uwierzyć, chyba śnię.
Bardzo szybko rozwiązują problemy
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą!
Przez 10 lat szukałem bezpiecznego…
Przez 10 lat szukałem bezpiecznego miejsca do inwestowania. Po wypróbowaniu tej firmy z niewielkim depozytem zdecydowałem się zainwestować resztę moich oszczędności. To wzbudza zaufanie!
Opowiem o przykrym doświadczeniu. Współpracowałem z nimi 3 miesiąca zainwestowałem 250 dolarów, za ten czas zarobiłem około 600 usd na czysto, 2 razy wypłaciłem po 250 usd. Cały czas oferują inwestycję w których muszę zwiększać kapitał, trzymam swoje środku w banku na lokacie i nie zamierzam coś zmieniać. Zamknęli moje konto handlowe bez mojej zgody jako nie korzystna współpraca według jakiegoś tam artykułu swojego regulaminu i wypłacili mi resztkę pieniędzy. Zajmują się tylko ludżmi które chcą inwestować większe kwoty jak 250 usd...
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony, podoba mi się, że moje konto jest niezależne. Pieniądze mogą pracować bez mojego udziału. Dziękuję mojemu brokerowi.
Polecam firme
Mi się wydaje, że w terażniejszych czasach trudno znależć firmę, która odpowiada wszystkim potrzebom klienta. Powiem szczerze, że i sam jestem sceptykiem, ale konkretnie na tej platformie jest bardzo dużo plusów i mało minusów, dlatego daje 4 gwiazdki.
Z tymi ludżmi można robić poważne…
Z tymi ludżmi można robić poważne interesy.
Mój Bank jest moim od 30 lat
Mój Bank jest moim od 30 lat, 3 lata temu założyłam lokaty pod 4% i żałuję o tym bo jak potrzebowałam pieniędzy oni odrzucili moją prośbę i po prostu wykorzystali mnie. Nawet debetu mnie mogli udzielić. Jest mi przykro że banki maja takie podejście. zaskoczona byłam od różnicy tego podejścia z brokerem, szacunek i uczciwość. Polecam.
Żaden broker nie może gwarantować…
Żaden broker nie może gwarantować stabilny zysk. Ten broker również nie gwarantuje, ale ja jestem bardzo zadowolony. Jasna sprawa, że nie wszystko rozumiem, co się dzieje, bo nie mam o tym zielonego pojęcia, ale znowu dzięki brokerowi z ProFinance za profesjonalne podejście.
Łatwa komunikacja
Łatwa komunikacja. Prowadzi mnie broker Robert Bender.Jestem zadowolona. Krótko i na temat, mało wody dużo działania. Daje kasę, broker pomnaża za co ma odsetki. Uwiarygodniona firma. Przepisy szwajcarskie nie to co w Polsce...
Dział techniczny na tej platformie…
Dział techniczny na tej platformie działa na bardzo wysokim poziomie. Osobiście znam chłopaków. Polecam.
Nie wiem
Nie wiem, jak będzie w przyszłości, ale do tej pory współpraca z ProFinance przynosi tylko pozytywne skutki.
Zadowolony z pomocy brokera
Dziękuję za pomoc Panu Robertowi, bardzo miły broker, zawsze wytłumaczy dużo niejasnych mnie rzeczy i znajdzie dla mnie inwestycje, która przyniesie dobry zysk $$$. Nie wiem, jak dla kogo, ale osobiście ja bardzo jestem zadowolony, że w ogóle trafiłem na taką firmę.
Należy rozważyć opłaty i prowizje
Należy rozważyć opłaty i prowizje. Większość platform pobiera prowizję lub opłaty za każdą transakcję, natomiast tutaj tylko i wyłącznie od zysków. Dodatkowo należy wziąć pod uwagę dostępność obsługi klienta w przypadku jakichkolwiek problemów technicznych lub zapytań. Jestem traderem od dawna i zwracam zawsze na takie rzęchy uwagę. ProFinance jest w porządku, więc śmiało rekomenduje.
Chciałbym wyrazić wdzięczność mojemu…
Chciałbym wyrazić wdzięczność mojemu brokerowi. Jest on wspaniałym wzorem do naśladowania.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.