Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... See more
Company replied
Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend. Welkomkorting code gaat er in het begin vanaf maar verdwijnt snel tijdens het afrekenen, ook krijg je hem niet per mail. Je... See more
Company replied
Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... See more
Company replied
Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Posit... See more
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een bestelling gedaan voor inwrap folie met een dispenser. Kwam netjes op tijd binnen. Echter bleek de dispenser defect. Dit werdt heel beleefd, snel en professioneel opgelost.
Na het sturen van een kort filmpje over het euvel werdt er meteen een nieuwe dispenser opgestuurd.
Erg tevreden over de service dus.

Reply from Profipack
Snelle levering en goed kwaliteit noppenfolie!

Reply from Profipack
De bestelling werd een week geleden gedaan. Nog steeds geen voorutigang in de status. Goederen nog steeds niet verstuurd, laat staan dat ik de goederen ontvangen heb.

Reply from Profipack
Levering was snel en prijs was goed in vergelijking met concurrenten.

Reply from Profipack
Belgisch btw nr wordt niet herkend in systeem,
als je ze contacteerd krijg je heel bot antwoord dat er wel iets mis zal zijn met mijn btw nr.
Mijn zaak bestaat al heel lang en btw nr klopt uiteraard 100%.
Onvriendelijk verder geholpen dus ik ga wel op zoek naar een andere leverancier

Reply from Profipack
We hebben getracht een bestelling te plaatsen.
Mooie 5 % korting bij de eerste bestelling. Dat werkt dus alleen als je een account aanmaakt. Ik was "gast".
Toch maar bestellen.
Van de 3 artikelen was er na betaling maar 1 aanwezig de volgende dag. En de andere korting van 3% was bij afname van minimaal 3 stuks...
Dus de aankoop weer afgebroken. Er werd totaal niet meegedacht over een oplossing. Gratis verzending, nalevering bijvoorbeeld.
En het mooie is. Ik kan er nog steeds 3 bestellen volgens de site. Sterker nog. Zoveel als je wilt😅

Reply from Profipack
Goede service en snelle verzending. Ik was wat in mijn bestelling vergeten, gebeld en het artikel kon nog bij de bestelling gedaan worden. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de verpakkingen. Wat betreft kwaliteit ik lees matige reviews, maar het is wat je besteld hebt. Er zijn meestal 3 verschillende versies van een verpakking van zeer goedkoop naar duurder. Ook de goedkopere zijn goed, maar heeft niet de kwaliteit van de duurde wat logisch is. Dus daar moet men wel op letten als je iets besteld.

Reply from Profipack
Overzichtelijke website. Goede prijs en kwaliteit. Afhalen zeer eenvoudig. Een bedrijf dat het begrijpt.
De bestelde dozen zeten in een veel te grote doos, deze doos was ook flink beschadigd waardoor het pakket nog slecht te tillen was. Dozen zagen er verder goed uit en de verzending duurde twee dagen.
Uitstekende prijs kwaliteit en snel geleverd. Aanrader!
Heel tevreden met de gekochte producten.
Zeer scherpe prijzen en super snelle levering. Een zeer tevreden klant
Product was snel geleverd. Binnen 2 dagen .
Prima geregeld
Prima bedrijf en werkt snel en fijn de bestellingen af.
Enig minpuntje is dat ik nu met regelmaat een bestelling heb waarna ik gecontacteerd wordt dat een deel van mijn bestelde artikelen niet op voorraad zijn. Dit kost mij onnodig tijd omdat op de website staat dat de boel wel op voorraad had moeten zijn.
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering
Duidelijke site eenvoudig om te bestellen en zeer snelle levering.
Prijs ook in orde
Learn more about other kinds of reviews.