See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend. Welkomkorting code gaat er in het begin vanaf maar verdwijnt snel tijdens het afrekenen, ook krijg je hem niet per mail. Je... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Posit... See more

Company details

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak.
Levering conform afspraak

12 March 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd. We staan altijd voor je klaar!

Wat een stel oplichters

Wat een stel oplichters! Ze adverteren met gratis verzending vanaf €199 binnen Nederland, maar bij mijn bestelling van ruim €200 exclusief btw, rekenen ze toch €12 inclusief btw aan voor verzending. Dit voelt behoorlijk misleidend!"

Ordernummer 100220484

20 February 2025

Goedemiddag Haydar,

Bedankt voor uw bericht en mijn excuses voor het ontstane onbegrip. Ik heb de bestelling nagekeken en het blijkt dat u het volgende heeft besteld:

4 x nop, totaal € 69,80
12 x handwikkelfolie, totaal € 83,40
48 rollen tape, totaal € 36,96
Dit brengt het totaalbedrag van uw bestelling op € 190,16. Omdat het totaalbedrag lager is dan € 199,00 worden er verzendkosten berekend.

Ik hoop dat hiermee de situatie verduidelijkt is. Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet, Team Profipack

Rated 3 out of 5 stars

Snel geleverde EPDM stroken

Snel geleverde EPDM stroken, helaas een van de vier rollen niet van de bestelde breedte, deze moeten wij dus zelf handmatig op maat maken, zou goed zijn als er even overleg zou zijn als men de bestelling niet op de juiste maten kan afleveren.

18 February 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat de EPDM stroken snel geleverd zijn, maar vervelend dat één rol niet de juiste breedte had. Onze excuses voor het ongemak!

Perfect

Perfect, makkelijk te navigeren website.. makkelijk bestelprocedure.. Snel en goed verpakt verzonden

9 February 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent met onze website, bestelproces en snelle levering.

Rated 5 out of 5 stars

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd, prima prutten

5 February 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor je review! Fijn dat je snel geholpen bent en tevreden bent met de levering.

Snel contact.

Bestelde product was niet voorradig, snel contact en alternatief geleverd.
Top!

23 January 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het alternatief naar wens was en dat het contact snel verliep.

Rated 4 out of 5 stars

Goede prijs kwaliteit en levertijd.

Goede prijs kwaliteit en levertijd.
Ook de communicatie gaat goed en snel bij vragen of onduidelijkheden.

16 January 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor uw positieve review!
We zijn blij om te horen dat de bestelling volledig naar wens is.

Prima assortiment en prijzen

Prima assortiment en prijzen ook voor de consument.

3 January 2025

Reply from Profipack

Bedankt voor jouw positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de prijzen. We doen ons best om producten van goede kwaliteit aan te bieden tegen eerlijke prijzen.

Rated 1 out of 5 stars

Je suis extrêmement déçu(e) par mon…

Je suis extrêmement déçu(e) par mon…
Je suis extrêmement déçu(e) par mon expérience. Cela fait plusieurs semaines que j’attends ma commande, et le service client est tout simplement incompétent. Les réponses sont incohérentes : on m’a d’abord dit qu’il manquait des articles, puis le contraire, et ensuite encore une autre version. Aucune solution claire ni réelle prise en charge. Ce genre de gestion est inacceptable, surtout pour une entreprise qui prétend offrir un bon service. Si je n’obtiens pas rapidement ma commande ou un remboursement, je ne commanderai plus jamais ici.rrêtez de jouer la comédie dans les avis publics. J’ai envoyé deux e-mails et je n’ai reçu aucune réponse. Mais comme par magie, dès que je laisse un avis ici, je reçois une réponse en 10 minutes chrono. Bravo pour votre “équipe” qui semble réactive uniquement pour protéger son image au lieu de résoudre les problèmes de ses clients. Où est ma commande ? Et pourquoi faut-il que je laisse un avis pour que vous répondiez enfin ?

3 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Makkelijke website om te bestellen, goede service!

Makkelijke website om te bestellen. Bestelling stond snel klaar om af te halen en bij het afhalen werd zelfs aangeboden om even mee te lopen naar de auto. Prima service!

23 December 2024

Reply from Profipack

Hartelijk dank voor deze beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u de website gemakkelijk in gebruik vond en dat de bestelling snel klaarstond om af te halen.

Wat fijn om te lezen dat u ook tevreden was met de extra service bij het afhalen! Wij doen dat graag voor onze klanten.

We wensen u veel inpak plezier en we kijken ernaar uit om u in 2025 weer van dienst te zijn!

Rated 5 out of 5 stars

snel te bestellen en super snel geleverd

28 December 2024

Reply from Profipack

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je fijne beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we hopen je in 2025 weer van dienst te mogen zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Goed geprijsd en snel in huis

23 December 2024

Goedemorgen!

Bedankt voor de positieve feedback. We hopen u in 2025 weer van dienst te mogen zijn!

Wijn verzenddozen…

Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere variant op te sturen binnen de dag. Hierdoor zullen ook mijn klanten hun flessen op tijd binnen hebben voor de feestdagen! Bedankt voor deze top service!
Grt Judith
HipMetPitCreaties.be

13 December 2024

Goedemorgen!

Dank u wel voor de positieve review! We zijn ontzettend blij dat we u snel hebben kunnen helpen.🎄🍷

Heel veel succes met de bestellingen, fijne feestdagen en we hopen u in 2025 weer van dienst te mogen zijn!

Top service

Mooie stevige dozen en inpakpapier opgehaald. De jongens hebben ons ook geholpen met inladen. Top!

30 November 2024

Reply from Profipack

Bedankt voor deze review! We zijn blij dat je tevreden bent met de dozen en het inpakpapier. Fijn om te horen dat onze jongens je ook hebben kunnen helpen met het inladen! 💪 Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en hopelijk kunnen we je in 2025 weer van dienst zijn! 📦

Rated 5 out of 5 stars

Keurig netjes en op tijd geleverd

Keurig netjes en op tijd geleverd. Bestelling klopt 100%. Een tevreden klant.

2 December 2024

Reply from Profipack

Bedankt voor je positieve feedback. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Zeer tevreden

Het product voldoet aan de verwachting, de snelheid van de levering oversteeg de verwachting ruimschoots, en dat in de drukste week van het jaar! Zeer tevreden.

29 November 2024

Reply from Profipack

Bedankt voor je complimenten. We hopen je snel nog een keer te zien in onze webshop.

Mooie aanbieding

Gezocht op de website, gevonden, besteld en snel geleverd.

18 November 2024

Reply from Profipack

Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Snelle en fijne afhandeling

Snelle communicatie, bestelling bleek toch niet leverbaar maar heel goed meegedacht in oplossingen en een goede afwikkeling.

12 November 2024

Reply from Profipack

Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat er mee werd gedacht en je bestelling goed is afgewikkeld!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look