Pronto Wonen - Tilburg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vanmorgen weer hartelijk ontvangen in Tilburg. Robert begreep meteen welke meubels wij zochten en wat bij ons past. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk advies. Gewoon een eerlijke prijs. Wij zij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen door Yaniek!! Salontafel voor de overkapping gevonden en daarna hebben Yaniek en ik nog alle kussentjes, vaas, bloemen en plaid erbij gezocht, super tevreden over de service bij Pr... See more

Rated 5 out of 5 stars

2 augustus 2026 was de dag dat wij Leo de interieurspecialist van Pronto in Tilburg mochten ontmoeten en wat was dit een aangename ontmoeting! Leo bleek een expert te zijn in het perfect samenstellen... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... See more

Company replied

4. Home Furniture Shop
  5. Sofa store

About Pronto Wonen - Tilburg

Written by the company

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

787 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

PRONTO TILBURG

Vlot bereikbare winkel, aan de rand van de stad, met grote parking. Mooie collectie meubelen, voor ieders beurs. Verkoper Leo is voorkomend en to the point, heeft ons vlot geholpen met onze keuze.

12 April 2023

Beste Luc,

Hartelijk dank voor uw review.

^Babette
Pronto Wonen Tilburg

Goede service!

Pronto heeft extra moeite gedaan om toch onze stof nog leverbaar te krijgen voor een tweede bank.

11 April 2023

Hoi Debby,

Veel plezier met jullie mooie nieuwe bank!
Bedankt voor jullie goede review

Super leuke winkel

Super leuke winkel. Mooi ingericht en leuke prijsjes. Had niks nodig maar toch vriendelijk geholpen.

Reply from Pronto Wonen - Tilburg

Bedankt voor je compliment Madelon!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel in mooie winkel(s)

Super vriendelijk personeel die ons fijn te woord stond voor onze vragen. Zijn bij 3 filialen geweest (Breda, Eindhoven en Tilburg) en overal fijn geholpen.

Beste Steef,

Bedankt voor je mooie review! We geven het compliment zeker door aan onze winkel.

Prima geholpen

Prima geholpen door Christ. Ondanks dat wij al wisten welke bank, hebben wij nog lang getwijfeld. Maar personeel vriendelijk en geduldig.

Beste Niels,

Fijn dat u uiteindelijk heeft kunnen slagen bij Pronto wonen. Hartelijk dank voor uw mooie review.

Team Pronto wonen

Super goede service

Super goede service! Erg klant vriendelijk. Koop er zeker nog een meubelstuk.

7 April 2023

Reply from Pronto Wonen - Tilburg

We hopen je snel weer terug te zien Emma!
Bedankt voor je goede review.

Beste winkel

Hele leuke spulletjes en erg leuk personeel, super goed geholpen!

9 April 2023

Reply from Pronto Wonen - Tilburg

Bedankt voor de leuke review!

Team Pronto wonen Tilburg

Relaxfauteuil

We waren op zoek naar een relaxfauteuil, Leo heeft ons prima geholpen. En had op al onze vragen en wensen en bevredigend antwoord.

Beste Henk,

Fijn dat onze Leo u zo goed heeft geholpen!
Ik geef het zeker aan hem door. Bedankt voor uw mooie review.

Mooie hoekbank gekocht

Veel keuze in verschillende stijlen en goede prijs kwaliteit verhouding. Heel fijn dat je staaltjes stof mee naar huis mag nemen om te zien of het matched met je interieur

Reply from Pronto Wonen - Tilburg

Kijk, dat is nog eens een mooi compliment! Hartelijk dank voor je mooie review Esther!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Mooie prijs/kwaliteitverhouding.

Bedank voor uw review!

Correcte en vriendelijke hulp

Ik heb al een aantal inkopen gedaan bij Pronto wonen in Tilburg.Vandaag heb ik een tafel gekocht. Geholpen door Danny.
Nam de tijd,was duidelijk,correct en vriendelijk.
Een fijne winkel met mooie met mooie,betaalbare meubels en goede verkopers.
Aan te bevelen!!!
Florence Lockefeer

7 April 2023

Geachte heer Lockefeer,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment. Ik zorg ervoor dat het bij onze medewerker terecht komt.
Bedankt voor uw review.

The Trustpilot Experience