Relocatestore Reviews 10

Company details

1. Clothing Shop
  2. Jewellery shop

Written by the company

Find de perfekte smykker til enhver lejlighed hos Relocatestore. Uanset om du handler til dig selv eller en gave, har vores brede udvalg af armbånd, halskæder og øreringe noget for enhver smag. Begynd at shoppe i dag!

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet, og meget hurtig levering🤩

26 January 2024

Hej Minna,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og leveringen. Ser frem til at betjene dig igen! 😊

God dag

Super kvalitet

Super hurtig levering. Go kvalitet.

22 January 2024

Hej Rasmus,

Tak for din feedback! 😊 Vi er glade for at høre om hurtig levering og god kvalitet.

Rated 1 out of 5 stars

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager for eventuelle forsinkelser i levering, som vi har informeret om på vores hjemmeside i forbindelse med jul og nytår.

Vi har også sendt dig en e-mail for at løse dette. Vi vil sætte pris på, hvis du kunne tage dig tid til at besvare vores e-mail, så vi kan arbejde på at forbedre din oplevelse. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Har både købt en tshirt og en hoodie

Har både købt en tshirt og en hoodie, de er begge super kvalitet og passer også perfekt til piger🤩

2 December 2023

Hej Martina.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at du er tilfreds med både t-shirten og hættetrøjen. Det er altid dejligt at høre, at vores produkter lever op til forventningerne og passer perfekt! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Pisse god service og dejlig kval på…

Pisse god service og dejlig kval på bøde hoodies og tee

17 October 2023

Hej Victor.

Fantastisk at høre! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og kvaliteten af vores hoodies og tees. 🙌

Vh Nikolaj // Relocatestore

Fremragende kvalitet og service

Jeg købte 3 tees og 1 hoodie, som jeg modtog dagen efter. Kvaliteten er virkelig god og jeg har gennem deres Instagram fået en fantastisk service.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Relocatestore - det kan klart anbefales!

10 October 2023

Hej Daniel.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine køb og den service, du har modtaget! 😊

Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. 🛍️👏

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service og go’ kvalitet på…

Fremragende service og go’ kvalitet på produkterne 💪

4 September 2023

Hej Mathias

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Vi sætter pris på din støtte 💫.

Super god kvalitet

Super god kvalitet, og hurtig levering! Kunne ikke være mere tilfreds:D

18 September 2023

Hej Christoffer.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter især stor fokus på kvalitet og hurtig levering, så vi bliver rigtig glade når vi får en anmeldelse som denne!

God dag

Super god service.

Har købt 3 trøjer og en hoodie. Varen kommer super hurtigt og fejler intet! Kan klart anbefale.

15 September 2023

Hej Benjamin

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade for, at dine tre trøjer og din hoodie nåede dig i rekordtid og var som forventet.

God dag.

Meget tilfreds

God, nem og hurtig service, vil klar anbefale til venner og familie

4 September 2023

Hej Gustav.

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse, det sætter vi utrolig stor pris på! Vi håber at du vender tilbage, når du mangler nyt tøj en anden gang ;)

Vh Nikolaj, Relocatestore

Take a closer look