Jeg er inde i Reusers vildt tit og bliver bare mødt af et stort smil hver gang, jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse men noget jeg har købt der inde. Jeg syndes det er virkelig nemt og overskuel... See more
Company replied
Et skønt kvindeunivers med et godt koncept! Dejligt med stor fokus på genbrug og bæredygtighed! Reusers har alt til en kvinde, både tøj, accessories, highend osv. i alle størrelser og prisklasser.... See more
Company replied
- Alt for dyrt for leje af stand og kommission. - Forskelsbehandling af kunder - Fejlvurdering og forkert vejledning af prissættelse af salgspriser, så måtte sætte tøjet ned med 70-80 procent d... See more
Company replied
Reusers er dit reuseunivers med alt til kvinder
Stenbukken 3B, 9200, Aalborg, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg syndes det er virkelig nemt og overskueligt at være i butikken og der er altid meget forskæligt at købe, så der er noget til en hver smag.

Reply from Reusers
Stjerner gives pga fin butik og meget venligt personale.
De manglende stjerner gives, da trods vi var to om en stand, kunne standen ikke betales ind (vi har kun solgt for 240 kr) , og vi har derfor endt med at “forære” de ting væk, der er blevet solgt + en udgift.
Så kan ikke anbefale Reusers som sælger. Men som kunde er det sikkert er fint sted
Som standlejer: LYT nu til os. Kunderne gider jo ikke at have besværet med at sætte de enkelte dele tøj korrekt på plads når de har prøvet det. Derfor ender det i en stor rodebutik. Ansæt nu en sød hjælper, der tager sig af det tøj, som kunderne har prøvet. Det giver både en bedre service for kunden men også over for os som lejer en stand. Ofte hænger andres tøj på ens stand fordi kunderne bare hænger tøjet hvor de vil, fordi det er nemmest for dem. Andre gange er ens eget tøj væk :( Det kan heller ikke passe, at det er os som standlejer, der skal sørge for at butikken er pæn. Det skal I der driver butikken. Lidt høj kommission og standleje.
Som kunde: Det er mega besværligt at rende rundt og hænge tøjet tilbage - især når der er mange kunder i butikken. Jeg ville elske en lang stang, hvor vi som kunde kunne hænge det vi ikke ønsker at købe. Det vil også holde prøverummene pæne. Belysningen i butikken i Aalborg er heller ikke hel optimal.
Personalet er sød og imødekommende. Dejlig nem parkering :-)
Der er altid massere af forskellige stilarter af tøj, forskellige størrelser og prisklasser.
Har haft en god oplevelse hver gang jeg handler der.
Fantastisk koncept, sød personale og massere af fed genbrug

Reply from Reusers
Jeg har haft en fin oplevelse med at have en stand i Reusers Aalborg. Jeg er blevet mødt af venligt, hjælpsomt og imødekommende personale hver gang, jeg har været forbi. Jeg synes, at butikken over de senere måneder er blevet mere ryddet og fin, hvor der førhen kunne være lidt rodet. Jeg har oplevet enkelte stykker tøj på min stand, som ikke var mit, men i de tilfælde tager personalet sig af at få det tilbage på rette plads.
Prisen for en stand, synes jeg, er i den høje ende ift., hvor meget jeg har fået solgt. Men alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg gerne gentager.

Reply from Reusers
Har haft stand hos Reusers et par gange - med meget blandet følelser.
Det er en værre rode butik - standen kræver daglig oprydning. Hvilket er imponerende, når man tænker på, at det er voksne mennesker, der primært kommer der - de burde da kunne finde ud af at sætte ting på plads.
Måske en stand eller et stativ i begge ender af butikken til fortrudte varer var en idé, som de har i andre kommissionsbutikker?
Tjener med nød og næppe lejen hjem med de få mærkevarer man har med (Ganni, Rotate og Joseph bluse)
Der er ikke meget salg i “alm.” tøj, som Neo Noir, Minimum, Vero Moda, Envii osv.
Eller jo, hvis dette sættes til maks 50.- pr. del.
Ideen er mega god - bare ikke til alle mærker og størrelser.

Reply from Reusers
Jeg har haft stand i Reusers Aalborg et par gange, jeg er ikke fan af og have en stand hos dem. Som standlejere skal du komme forbi hverdag vis du vil have det ser indbydende ud, jeg oplever op til 10 stk tøj fra andre standlejeres stand er blevet lagt på min stand.
Jeg synes også til tider der er forskel på hvordan tingene bliver gjort af personalet, nogen siger pænt hej og smiler, andre kigger slet ikke når man kommer ind. Oplever også nyt personale så det helt fair vis man lige skal ind i hvordan det hele fungere😊
Jeg har en oplevelse, det var sidste dag af min standleje og jeg oplever en pressende besked samtale om hvor vidt de skal pakke standen ned.
De vælger at pakke den ned, hvor min mor nogle timer efter skal hente det. Hun spørger om hun kan tage flyttekasserne med, hvilket man skal betale for eller så kan må få lov til at låne dem…
Når det så er sagt, så er det super fedt at handle tøj i butikken, man kan finde nogle super gode fund.
Anbefaler klart at handle der men anbefaler ikke at være standlejer i Reusers Aalborg.

Reply from Reusers
Man skal sørge for, at komme forbi sin "bod" dagligt, hvis man vil undgå at andres tøj bliver hængt sammen med ens eget, ligesom tøjet, eget og andres, ofte ligger i en stor rodebunke på jorden. Ved afhentning af det tøj, der ikke blev solgt, manglede en del.

Reply from Reusers
Ting forsvinder selvom der er alarm på, og dukker ikke op. Dårlig service og lange svartider.
Hvis man har ting at sælge af høj værdi skal de nok lave reklamere på SoMe, men har man stand i midten af de lange rækker til alm priser, bliver dine ting pænt overset også selvom du gør butikken opmærksom på det.
Enten reklame for alle kunder med stand eller ingen. !
Det er dyrt at leje stand og deres procent er for høj. Jeg er gået i stort minus ved at have stand i Randers
Først og fremmest, så er er jeg vild med jeres konceptet og jeg elsker at handle hos jer 🫶🏼 I har søde og hjælpsomme piger ansat i butikken, og jeg er egentlig tilfreds med det jeg har solgt for, men når det så er sagt, tænker jeg, at der er plads til forbedringer.
Da jeg ankommer på første dag, har jeg som alle andre, en time til at sætte min stand op. Jeg tænker at det er realistisk at nå at sætte sin stand op på en time, men det nåede jeg desværre ikke, fordi den stand jeg havde lejet, allerede var fyldt, og da jeg skulle skyde prismærker i, var alle pistolerne i brug, eller defekte. Der gik 30 minutter, inden at det lykkedes at få tømt min stand og få en ledig pistol. Jeg nåede ikke at blive færdig, og det syntes jeg selvfølgelig var ærgerligt, da jeg havde brugt 1,5 time på transport (jeg bor i Hobro) Jeg skulle kører til Aalborg dagen efter igen, for at sætte resten af standen op. Det er selvfølgelig ærgerligt - men det er hvad der kan ske.
Da jeg så skulle have taget min stand ned, havde jeg ringet dagen inden og aftalt et tidspunkt hvor jeg ville komme. Da jeg så ankommer, er standen ikke taget ned. Den søde pige bag disken beklagede meget, og det er (igen) selvfølgelig hvad der kan ske, men det var træls at skulle vente 40 minutter i butikken på at det blev gjort. (Der var mange kunder) Da jeg er på vej ud af butikken, siger jeg så “det var da dejligt alt tøjet var her” Der bliver så svaret “øhhh det ved jeg ik om det er?? Det skal du selv tjekke?”
Det syntes jeg, at det kunne være rart at blive informeret om :) Jeg logger så ind på min profil, og kan se at 8 stykker tøj mangler. Jeg bruger lang tid på at gå butikken igennem, og jeg finder kun to stk.
Det er nu 4 uger siden, at jeg tog min stand ned og jeg mangler stadig 6 stykker tøj. Det syntes jeg er lidt ærgeligt.
Jeg syntes i burde overveje, at ændre konceptet med at folk selv skal hænge tøjet retur på standene, fordi det er der tydeligvis en del, som der ikke kan overskue. Eller ihvertfald ændre skiltringen så man ved, at man gerne må ligge det ved kassen.
Jeg ved ikke, om det blot er mig der har været uheldig, men overordnet set, så syntes jeg ikke at min salsoplevelse hos jer, var særlig god, og jeg tror ikke at jeg kommer til at leje en stand hos jer igen, medmindre konceptet bliver ændret i. Jeg fortsætter dog som kunde, og vil blive ved med at handle i jeres butik, da jeg er vild med konceptet ☺️ Jeg håber, at i vil se på min anmeldelse med de konstruktive briller, da jeg gerne vil have at jeres butik og koncept skal fortsætte 🫶🏼
Reusers i Aalborg er et sandt paradis for alle, der elsker genbrug og fedt tøj! Jeg kan så varmt anbefale Reusers som både standlejer og kunde, som har det skønneste personale og en fantastisk atmosfære - jeg har gjort mig så mange lækre fund til ingen penge samt at jeg også har solgt en masse tøj, som jeg ellers bare ville have smidt til genbrug, Derudover gør de brug af SoMe platforme, hvor de poster fede fund fra deres butik, som både booster standlejerens salg samt gør det muligt at shoppe med online. Helt klart et besøg værd!
Så nemt og ligetil i en travl hverdag. Det meste kan forberedes hjemmefra (prismærkning), mega overskueligt at følge sit salg dagligt og dejligt at Reusers pakker ens stand ned ved afslutning. Bedste anbefalinger herfra

Reply from Reusers
Jeg er vild med konceptet.🥳
Jeg har siden december solgt for ca. 10.000 kr.
Tøj og ting, jeg vel at mærke, plejer at levere kvit og frit til den lokale genbrug.
Jeg troede det var besværligt og omkostningsfuld på min tid, men jeg tog
Fejl. Jeg har ikke haft dyre designerting til salg, kun ganske almindeligt hverdagstøj til en gennemsnitspris på 82,- kr. pr. Del.
Det bliver ikke sidste gang😁😁

Rigtig godt koncept
Anden gang min søster, mor og jeg har haft en stand. Vi har solgt godt på 6 uger.
Kan 100% kun anbefale andre at have en stand hos Reusers. Den eneste negative ting jeg har at skrive, er at der på instagram er meget fokus på high-end varer, hvilket jeg synes er ærgerligt nå man ikke selv sælger high-end mærker.

Reply from Reusers
Fint koncept men man sælger simpelthen bare alt for lidt.
Med alle de kræfter der er lagt i det, så kunne det jeg da også kun lige svare sig, jeg kom ud med et mindre plus efter 3 uger 😱
Mega ærgerligt :(
Så er 20% i kommissionen bare for meget når butikken sælger så lidt, 450 for stand og så x antal kr i kommissionen oveni!!
(Jeg kender flere med samme oplevelse vedr salg) øv
Prøv evt at lave en live med standlejers tøj f.eks, og ikke kun en influencer, ja i tjener penge på dem, men de "ikke kendte" ender altså med ikke at komme igen en anden gang!!!

Reply from Reusers
Rigtig god butik og søde piger, der virkelig hjalp mig med at sælge mit tøj.

Reply from Reusers
Reusers er et super fint koncept, og noget jeg synes er virkelig fedt. Men mit første besøg i reusers, Aalborg levede ikke op til forventningerne.
Der var en masse fedt tøj (hvilket er standlejernes fortjeneste), men at man selv skal gå og hænge tøjet tilbage på de respektive stande forstår jeg ikke en disse af. Eftersom at man prøver en masse, tager det en krig at finde tilbage til de rigtige. I alle konkurrerende butikker er det de ansattes opgave, og det undrer mig derfor også hvad de ansatte i Reuser egentlig har til opgave udover at ekspediere.
Nå, den oprindelige årsag til min anmeldelse er at jeg købte en dyr regnjakke fra h20 til 1000 kr, og da jeg kommer hjem ser jeg at en knap er knækket og der er hul i ærmet. Men den kan ikke returneres? Hm.. jeg er sgu ærgerlig over at have smidt 1000 kr på en ødelagt jakke må jeg indrømme.
Alt i alt et lidt kedeligt besøg..

Reply from Reusers
Reusers har et super godt koncept, og et mega sødt personale, som man altid kan gå til med spørgsmål og diverse.
Jeg har slet ikke noget at sætte en finger på der. Har også oplevet et super fint salg, dog er kommisionen 20% som er en del, plus en rimelig dyr stand.
Jeg vil så også sige at dette jo er forståeligt, da det er store lokaler, og pigerne går og gør sig umage med at udvide salget over diverse Some.
Diverse hjælp til standen kan man tilkøbe efter egen interesse, så ja, det afhænger af hvor mange penge udover det faste man vil ligge i det.
Jeg mindes ikke at have modtaget en helt samlet how-to, inden jeg satte standen op. Jeg ville personligt gerne have haft alle informationer samlet ét sted, så det var nemt at nørde i lige præcis hvad man skulle. Jeg fandt både nogle informationer lidt rundt omkring på hjemmesiden, lidt på instagram og lidt i den/de mails jeg modtog før.
En let og forståeligt opsætning om hvad man skulle have gjort på forhånd, mener jeg personligt kunne være rart.
Jeg oplevede flere gange vores tøj var på andre stande, eller bare lå smidt nede ved jorden. (Selvom vi prøvede at komme så tit som muligt at rydde op).
Dog vil jeg sige det omhandler mere gæsterne i butikken- men ja, det kan man ikke altid regne med.
Umiddelbart synes jeg det ville være super fedt, hvis de gjorde bare lidt ud af en hurtig overfladisk oprydning ved de stande der trænger- men igen, er jeg forstående for at dette vil kræve mange ressourcer.
Overall en super god oplevelse, fik solgt tøj, som jeg ikke selv skulle stå og sælge (der ellers ville have gået til genbrug).

Reply from Reusers
Jeg fik solgt en del tøj, hvilket jeg er meget glad for.
Konceptet omkring butikken er super god og en fed stemning og en flot og ren Reusers butik.
Jeg har dog ikke valgt og gi dem 5 stjerner pga. da Jeg flere gange spurgte om de ikke vil ha fokus på min stand, og lægge billeder op på de sociale medier, men der skete ikke noget.
Jeg bruger str L/XL og har ikke set meget tøj i denne str, desværre er det kun de små str der bliver fremhævet på facebook og Instagram. Det kan da kun gi omsætning i butikken ved og vise alle str.