Rokkjaers Reviews 161

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en reklamation over en varer, der var købt nogle måneder tilbage, fik jeg den fineste service. Blev mødt af den sødeste medarbejder i telefonen, som var så imødekommende og ven... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerede perfekt. Lige fra bestilling som var nemt til levering af smykket, En rigtig god oplevelse. Derfor 5 *=

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse, modtog lynhurtigt mine øreringe efter bestilling. Det er 2. gang jeg handler hos dem nu, og er meget tilfreds✨

Rated 1 out of 5 stars

Gavekort kan ikke bruges på hjemmesiden, derfor opsøger jeg butikken. Da varerne er kommet hjem forlanger de normal pris selvom jeg blev garanteret tilbudspris, da jeg stod i butikken ugen forinden... See more

Company replied

1-star

Replied to 57% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Ikke på lager alligevel

Jeg bestiller en ring derfra fredag d 28/11 får først besked om at denne ring har de ikke på lager alligevel d 3/12. Det for dårligt også giver de en rabatkode på sølle 20% som kompensation.

3 December 2025

Her kan du trygt handle

Her kan du trygt handle.
Lille fin virksomhed hvor der er personlig betjening, og et håndplukket udvalg af fine sager.

1 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hjemmesiden fungerer fint, det går nemt at købe og betale. Jeg fik lynhurtig og meget venlig respons og levering.
Varen var fuldstændig som forventet og indpakningen var virkelig pæn.

27 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Certina DS Caimano

Købte et ur (Certina DS Caimano) 19.11’25 til en fantastisk pris på 1.499,-
Men! Hvis det havde stået at det var enten brugt eller udstillings model så havde jeg ikke købt det…
Altså alt plastik fjernet af selve uret, kronen er trykket ind, lumin på viser samt urskive eksisterer ikke længere! Puden som “alle”Certine urer sidder på er også en “rejse-pose” & uret lå bare inde i posen & til sidst så er alle papirer væk ur æsken..
Så for mig er prisen ikke længere så fantastisk som i begyndelsen..
Skuffelse 🤨

19 November 2025

Hej Gunnthor,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at høre, især fordi vi ikke føler, at anmeldelsen giver det fulde billede af vores fremgangsmåder.

Vi sælger aldrig brugte varer. Når vi modtager nye ure, pakker vi dem ud af plasten, så vores kunder kan prøve dem på i butikken, og vi sætter altid uret i gang ved at trykke kronen ind. Det gør vi for at sikre, at uret går korrekt, når det bliver modtaget – især hvis det skal gives som gave. Det er en service, vi er stolte af, og det er ærgerligt, hvis det er blevet opfattet anderledes.

Med hensyn til Certinas nye æsker, så består “puden” af en sammenfoldet rejsepose. Det er en del af Certinas eget bæredygtige initiativ og ikke noget, vi som forretning har indflydelse på. Vi udleverer naturligvis altid urene i deres originale emballage, sådan som de kommer fra producenten.

Hvis du oplever fejl på uret eller føler, at det ikke lever op til dine forventninger, hører vi meget gerne fra dig på info@rokkjaers.dk
. Vi sender dig selvfølgelig et returlabel med det samme – faktisk vil vi meget gerne se uret retur, da det var prissat forkert, og du derfor har fået det væsentligt under markedspris.

Vi synes derfor, det er rigtig ærgerligt, at du ikke kontaktede os direkte, før du lagde en anmeldelse op. Vi hjælper altid gerne – og det ville have givet os mulighed for at finde en god løsning sammen og måske det er at komme af med uret, så du kan købe et, som du mener lever op til din standard istedet.

Line - Rokkjærs

Dårlig kommunikation omkring levering

Havde bestilt to ringe som stod til at være på lager. Den ene ring var det åbenbart ikke alligevel men istedet for at meddele mig det, trak leveringen blot ud. Intet hørte jeg. På trods af flere mails og til sidst et opkald kunne jeg ikke nå at få pakken på 5 hverdage. Den ene ring havde været på lager hele tiden men det havde ikke faldet dem ind at sende den. Dette på trods af flere mails fra mig med information om jeg skulle bruge ordren til gave og at jeg var desperat for at nå det. Kontaktede til sidst en ekspedient telefonisk som virkede meget fraværende. Virkelig dårlig service.

I svaret på dette skriver i, at I har kontaktet mig mandag for at fortælle leveringstiden var ændret. Dette passer ikke. Jeg har intet modtaget før jeg selv tog kontakt da det undrede mig jeg ikke fik en mail om varerne var afsendt.

17 November 2025

Hej Diana,

Vi er kede af, at du har oplevet forløbet på den måde, da vores opfattelse er en smule anderledes. For at skabe et tydeligt overblik over processen, vil jeg gerne kort opridse forløbet:

Du placerede din ordre mandag d. 17. november kl. 11.00.
Kort efter opdager vi desværre en fejl i vores lagersystem, og vi kontakter dig derfor mandag kl. 12.54 for at informere om, at leveringstiden vil være længere end forventet, da den ene af de to ringe skulle bestilles hjem.

Onsdag vender du tilbage og udtrykker håb om, at varerne når frem inden fredag. Vi svarer samme dag, at den manglende ring endnu ikke er ankommet, og at vi derfor ikke kan love levering inden weekenden – men naturligvis håber, at det lykkes.

Torsdag kontakter du os igen både på mail og telefon. På dette tidspunkt må vi desværre meddele, at vi stadig ikke har modtaget den sidste ring. Vi forstår din frustration over, at vi ikke havde sendt den ring, der var på lager, men vi havde ikke opfattet, at det var et ønske fra din side. I vores telefoniske dialog oplevede vi desuden en meget presset situation, som desværre endte med, at opkaldet blev afbrudt fra din side.

Vi er oprigtigt kede af, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Vi mener, at vi har forsøgt at kommunikere så tydeligt som muligt undervejs, men erkender samtidig, at vi muligvis er gået skævt af hinanden i processen. Det beklager vi naturligvis.

Line - Rokkjærs

Rated 4 out of 5 stars

Øreringe

Hurtig levering og fin indpakning. Billigere pris

21 November 2025

Reply from Rokkjaers

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os. Med hensyn til rabatten, fik du 21%, på en bestseller vare fra Maanesten og vi kan desværre ikke tilbyde en bedre rabat end dette. :-)
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Rokkjærs, og håber at byde dig velkommen igen snart.

Hurtig ekspedition og god service

Hurtig ekspedition og god service
Varen var endda pakket ind og jeg havde ikke oplyst at det var en gave.
De bedste anbefalinger herfra

20 October 2025

Kære Britta,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du har oplevet både hurtig ekspedition og god service hos os – og at gaveindpakningen blev en positiv overraskelse.
Det betyder meget for os, at du anbefaler os videre.
De bedste hilsner,

Ikke så meget at sige

Ikke så meget at sige - super priser og super og venlig service - klar anbefaling

12 November 2025

Kære Henrik,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os, at du har været tilfreds med både pris og service – det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.
Tak fordi du anbefaler os.
Venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Flot vare og god/rettidig service!

Flot vare og god/rettidig service!
Informationen om levering osv. var også fin, selvom det var lidt underligt at modtage en SMS og ikke en mail omkring leveringen.

8 November 2025

Kære Blach,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du er tilfreds med både varen og vores service.
Og tak for din feedback omkring SMS-opdateringen – vi tager det med videre, så vi kan forbedre kommunikationen fremover.

De bedste hilsner,

Går hele vejen

Jeg skulle bruge et par ørering til min mor, som var udgået. Men Rokkjær gjorde alt hvad de kunne for at skaffe dem, simpelthen next level service.

Og det bedste af det hele - via deres netværk fandt de et sidste par i landet ☺️ Så nu er min mor ejer af de flotteste øreringe - TAK! Sublim service langt over forventet

1 November 2025

Kære Michaela,

Hjerteligt tak for din varme og flotte anmeldelse.
Vi er så glade for, at det lykkedes at finde de udgåede øreringe, og at din mor nu har fået dem – det gør os oprigtigt glade.
Det betyder meget for os, at du oplever vores service som ekstraordinær.
Tak fordi du valgte Rokkjærs.
Venlige hilsner,

Rated 3 out of 5 stars

Lang leveringstid

Super fin hjemmeside og nemt at bestille. Jeg bestilte et par bukser i lørdags og de er først kommet i dag, fredag. Kunne ønske at forsendelsen gik lidt hurtigere. Derfor får de kun 3 stjerner

7 November 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside brugervenlig og bestillingen nem – det betyder meget for os.

Vi er dog kede af, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger. Ordrer sendt i weekenden bliver først håndteret mandag, og det kan desværre forlænge den samlede leveringstid med et par dage. Det er naturligvis ikke en undskyldning, men en forklaring – og vi tager din feedback med videre, da vi hele tiden arbejder på at optimere vores forsendelsesproces.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.
Vi håber at få mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Take a closer look