I forbindelse med en reklamation over en varer, der var købt nogle måneder tilbage, fik jeg den fineste service. Blev mødt af den sødeste medarbejder i telefonen, som var så imødekommende og ven... See more
See what reviewers are saying
Alt fungerede perfekt. Lige fra bestilling som var nemt til levering af smykket, En rigtig god oplevelse. Derfor 5 *=
Super oplevelse, modtog lynhurtigt mine øreringe efter bestilling. Det er 2. gang jeg handler hos dem nu, og er meget tilfreds✨
Gavekort kan ikke bruges på hjemmesiden, derfor opsøger jeg butikken. Da varerne er kommet hjem forlanger de normal pris selvom jeg blev garanteret tilbudspris, da jeg stod i butikken ugen forinden... See more
Company replied
Replied to 57% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Venlig, imødekommende og hurtig ekspedition
Venlig, imødekommende og hurtig ekspedition af en tilbudsvare. Varen blev checket forinden som sikkerhed for at det var den helt rigtige.
Fik en venlig mail om
Fik en venlig mail om, at de ikke kunne skaffe varen hjem og gav 20% på næste køb. De sendte pengene retur samme dag. Synes de har behandlet mig fair.
Ikke på lager alligevel
Jeg bestiller en ring derfra fredag d 28/11 får først besked om at denne ring har de ikke på lager alligevel d 3/12. Det for dårligt også giver de en rabatkode på sølle 20% som kompensation.
Sku fint
Der er sku ik noget at sætte en finger på, hurtig levering, god indpakning og godt produkt.
Hurtig ekspedition og gode priser
Hurtig ekspedition og gode priser. Modtog et personligt kort i pakken, det varmer. Det viser at der er levende mennesker involveret.
Her kan du trygt handle
Her kan du trygt handle.
Lille fin virksomhed hvor der er personlig betjening, og et håndplukket udvalg af fine sager.
Super hurtig levering trods travlhed…
Super hurtig levering trods travlhed pga. tilbud v. Black Friday. Og så havde de ovenikøbet lagt et sødt kort i pakken.
Hjemmesiden fungerer fint, det går nemt at købe og betale. Jeg fik lynhurtig og meget venlig respons og levering.
Varen var fuldstændig som forventet og indpakningen var virkelig pæn.
Certina DS Caimano
Købte et ur (Certina DS Caimano) 19.11’25 til en fantastisk pris på 1.499,-
Men! Hvis det havde stået at det var enten brugt eller udstillings model så havde jeg ikke købt det…
Altså alt plastik fjernet af selve uret, kronen er trykket ind, lumin på viser samt urskive eksisterer ikke længere! Puden som “alle”Certine urer sidder på er også en “rejse-pose” & uret lå bare inde i posen & til sidst så er alle papirer væk ur æsken..
Så for mig er prisen ikke længere så fantastisk som i begyndelsen..
Skuffelse 🤨

Dårlig kommunikation omkring levering
Havde bestilt to ringe som stod til at være på lager. Den ene ring var det åbenbart ikke alligevel men istedet for at meddele mig det, trak leveringen blot ud. Intet hørte jeg. På trods af flere mails og til sidst et opkald kunne jeg ikke nå at få pakken på 5 hverdage. Den ene ring havde været på lager hele tiden men det havde ikke faldet dem ind at sende den. Dette på trods af flere mails fra mig med information om jeg skulle bruge ordren til gave og at jeg var desperat for at nå det. Kontaktede til sidst en ekspedient telefonisk som virkede meget fraværende. Virkelig dårlig service.
I svaret på dette skriver i, at I har kontaktet mig mandag for at fortælle leveringstiden var ændret. Dette passer ikke. Jeg har intet modtaget før jeg selv tog kontakt da det undrede mig jeg ikke fik en mail om varerne var afsendt.

Hurtig ekspedition og god service
Hurtig ekspedition og god service
Varen var endda pakket ind og jeg havde ikke oplyst at det var en gave.
De bedste anbefalinger herfra

Ikke så meget at sige
Ikke så meget at sige - super priser og super og venlig service - klar anbefaling

Reply from Rokkjaers
Flot vare og god/rettidig service!
Flot vare og god/rettidig service!
Informationen om levering osv. var også fin, selvom det var lidt underligt at modtage en SMS og ikke en mail omkring leveringen.

Går hele vejen
Jeg skulle bruge et par ørering til min mor, som var udgået. Men Rokkjær gjorde alt hvad de kunne for at skaffe dem, simpelthen next level service.
Og det bedste af det hele - via deres netværk fandt de et sidste par i landet ☺️ Så nu er min mor ejer af de flotteste øreringe - TAK! Sublim service langt over forventet

Lang leveringstid
Super fin hjemmeside og nemt at bestille. Jeg bestilte et par bukser i lørdags og de er først kommet i dag, fredag. Kunne ønske at forsendelsen gik lidt hurtigere. Derfor får de kun 3 stjerner

Diamant øreringe
Fik mine smukke diamant øreringe,pænt pakket ind,alt var som det skulle være🌟👌
Klar anbefaling købte et Georg Jensen…
Klar anbefaling købte et Georg Jensen armbånd som blev leveret hurtigt og pænt pakket ind. Kæmpe anbefaling herfra😃 her køber jeg helt sikkert igen!